Марш от тук на зимата коварна, "Добре дошъл"на пухкавия сняг във Варна!

• 15 613
  • 300
  •   1
Отговори
# 165
Честито на PEnu4ka от мен!Пожелавам и бързо възстановяване и скоро да се прибере и да пише как са с бебето.

Момичета искам да ви питам за мнението ви за д-р Христова от Санита.Предстои ми да се регистрирам като бременна и мисля да ходя при нея.Затова искам да посъбера информация предварително.

# 166
Честито на PEnu4ka от мен!Пожелавам и бързо възстановяване и скоро да се прибере и да пише как са с бебето.

Момичета искам да ви питам за мнението ви за д-р Христова от Санита.Предстои ми да се регистрирам като бременна и мисля да ходя при нея.Затова искам да посъбера информация предварително.
ЧЕСТИТООООООООО много се радвам. Поздрави на Юлчо  Grinning

# 167
Честито на PEnu4ka.
Надявам се сме я успокоили поне мъничко.

jara_r честито и на теб.

# 168
  • Варна
ауууу че хубава новинааа Mr. Green честито бебе на Репи4ка  bouquet да са живи и здрави, и много да се слушат Hug
jara добре дошла в редиците! и ти ли си за Юли като мене ? че като ти гледам линийката сме близичко Thinking

# 169
запис
как сте момичета, не съм влизала отдавна, аз все още чакам ли, чакам бебка. стискайте палци да е скоро и да е леко. Praynig
весел ден на вас  Heart Eyes

репичка - аз нямам никакво разкритие още, а тапата ми падна днес, така че нищо не се знае....ааааааа, сега виждам че съм закъсняла, хихихихихихи, да и е честита рожбата....

# 170
  • Варна
merrygold  Praynig стискаме палци за леко и безаварийно раждане Hug

# 171
Вержи, аз съм за 05.08 засега, но като гледам другите момичета как раждат седмица, две преди това може и през юли да е. Общо взето ще вървим заедно и живот и здраве лятото ще се види точно кой кога. Grinning

# 172
Честито на Репичка! Живо, здраво и мноооооого послушно бебче! На мама - бързо възстановяване!  bouquet  bouquet  bouquet

Merrygold, леко раждане на теб! ....гледам то края му се види, "Огън, служба не остана!".

# 173
Честито бебче на репичка   ylinfant

# 174
запис
как сте момичета, не съм влизала отдавна, аз все още чакам ли, чакам бебка. стискайте палци да е скоро и да е леко. Praynig
весел ден на вас  Heart Eyes

репичка - аз нямам никакво разкритие още, а тапата ми падна днес, така че нищо не се знае....ааааааа, сега виждам че съм закъсняла, хихихихихихи, да и е честита рожбата....

Merrygold, само едно ще ти кажа, не бързай Wink. Аз родих точно на термин и последните две седмици от бременността ми, ми бяха най-спокойните в целия ми живот Crazy.
Сигурна съм, че скоро ще се похвалиш и ти с малко и сладко бебче baby_neutral, ако ти остане време Mr. Green

Мацки, гледайте филма The Curious Case of Bengamin Button, ако не сте го гледали. На мен много ми хареса и ме развълнува Hug

# 175
Здравейте на всички.И ние трябваше да сме на 5.08.,но мома Симеона се появи с гръм и трясък на 24.07.Надявам се няма болни дребчовци и мами.Честито бебенце на Репичка,леко  на чакащите.Хубава вечер на всички. smile3524
Някой от вас гепи ли го гадния вирус в скайп? hit

# 176
Момичета, помощ Shocked Моя мъж има рожден ден след 3 дена и ми постави задача да направя 2 кекса за работа ooooh! хич ме няма на тая тема  Embarassed споделете с мен моля ви някоя лесна и вкусна рецепта, искам да е доволен, той е главен готвач, в нас той се занимава с кухнята, аз съм като дегустатор само  Embarassed Няма да е лошо да го очаровам с нещо за рождения ден  Praynig

# 177
  • Варна
едно клипче дето ядем джоб: http://andonova.multiply.com/video/item/9/Lora_qde_djob_22.10.2008.mp4   Mr. Green

mamahrisi ето ти два кекса:
Кекс с ябълки:
2ч.ч. ябълки на малки кубчета
4 яйца
1ч.ч. захар
2ч.ч. брашно+1 бакпулвер
4 суп.лъж. олио
яйцата се разбиват със захарта, добавя се брашното, намазва се формата/тавата, останалото олио се прибавя към сместа. ябълките може да се разбъркат със сместа или да се слагат на пластове. пече се на 170 градуса  Peace

Негърче:
4 яйца (белтъците се разбиват на сняг)
1,1/2 ч.ч. захар
1чч кис.мляко+1ч.л.сода бикарбонат
1 непълна ч.ч.олио
2ч.ч. брашно+1 бакпулвер
2-3с.л. какао
жълтъците се разбиват със захарта, добавя се млякото, брашното,какаото,белтъците. намазва се тавата и останалото олио се прибавя към сместа. пече се на 170 градуса

аз ги поръсвам с пудра захар, може и с настърган шоколад, там вече е въпрос на вкус Peace
захарта трябва хубаво да се разтопи иначе кекса слепва и остава суров в средата Peace

тези двата най се уважават вкъщи  Peace

Последна редакция: нд, 11 яну 2009, 20:51 от Virginity

# 178
 Hug Многоооо Благодаря   bouquet , ще се похваля, ако е за хвалене де, и ще снимам дори  Wink

# 179
ай де и от мен един кекс супер лесен

6 яйца
2 чаши захар
2 чаши брашно
1 пакетче бакпулвер

разбиваш яйцата с захарта после слагаш бакпулвера бъркаш,накрая брашното разбиваш хубаво да стане гъста смес ,намазваш формичката за кекс с малко олио изсипваш и печеш Wink

Общи условия

Активация на акаунт