Марш от тук на зимата коварна, "Добре дошъл"на пухкавия сняг във Варна!

• 15 600
  • 300
  •   1
Отговори
# 105
begbie досега бяха от 9:30, но мислим да ги преместим в 11:15, че е по-топло и на дребните няма да им се спи толкова. Заниманията за бебетата (т.е. нашите) са по половин час, а за всички останали възрасти са по 1 час. Ако се съберат повечко бебета ще станат две групи. По принцип ние си избираме час, който да ни е удобен и тя да е свободна  Simple Smile

# 106
begbie досега бяха от 9:30, но мислим да ги преместим в 11:15, че е по-топло и на дребните няма да им се спи толкова. Заниманията за бебетата (т.е. нашите) са по половин час, а за всички останали възрасти са по 1 час. Ако се съберат повечко бебета ще станат две групи. По принцип ние си избираме час, който да ни е удобен и тя да е свободна  Simple Smile
само не разбрах в кои дни или и това избирате вие?

# 107
Добро утро kaffeetrmker_2

някой да има път към центъра Rolling Eyes

# 108
някой да има път към центъра Rolling Eyes

Аз  Laughing

# 109
Добър ден на варненските мамчета  bouquet
Приятен път към центъра Hug

# 110
Добър ден!
Какво ще правите на центъра? Simple Smile
Времето от вкъщи е мн хубаво, слънчево и топло, ама на терасата не е така, със студен вятър

# 111
Добър ден!
Какво ще правите на центъра? Simple Smile
Времето от вкъщи е мн хубаво, слънчево и топло, ама на терасата не е така, със студен вятър

ще се покажем,че отдавна не сме ходили Laughing

# 112

Laughing Ела на мен ми се покажи  Joy

# 113

Laughing Ела на мен ми се покажи  Joy

аааа,много искаш,на далече си Laughing
времето е страхотно на вън,малкия по бяга из центъра и морската градина Grinning

# 114

Мерси за телефоните. Аз да питам, за мойта госпожица дето още не може да върви като хората, проблем ли ще е да я приобщят  newsm78

# 115
Ей мацки ,чак мен ме 4зарибихте"с тези почасови развлекателни програми за малчовците.
Хубаво сте се сетили да им изпълните деня с повечко емоции,а несъмнено тези срещи ще ви донесат само забавление.
Аз се замислям дали на пролет да не "организирам"някакви подобни занимания за Виктор ,че го виждам как копнее за hahaha "свежа плът"покрай себе си.Добре ,че е кака му и приятелките и ,които го забавляват почти всеки ден -играят заедно на криеница,разнасят го насам-натам/абе малко като плюшено мече/та става занимавката.
Вале,много сладък аватар с Теди-джуниър...ама пак сте с бибата Joy Joyна снимките ще я овековечите Joy
То и Виктор в последно време като се ядоса за нещо и веднага започва да настоява "Бибероната-бибероната/ ,ама иска една в устата ,втора в ръката ooooh!Как ще се отказваме-хабер си нямам. Mr. Green

# 116
 Joy

сега Дани слушай ме внимателно Joy добре де чети ме hahaha бибата сме я махнали отдавна,но това му беше втория ден на вън в студа и му я дадох да не диша студения въздух,че нали два бронхита изкарахме ooooh!

# 117
begbie - вторник и петък, но може да се изберат и други дни
marii4e и моя син не ходеше като почна, пълзучкат наоколо, кой колкото и каквото може. Идеята е да им е приятно на децата  Simple Smile

# 118
Вали прекрасно навън Grinning Ако утре не духа вятър може е да разходим сладурчета в снега,че във Варна повече от два три дни сняг не се задържа Twisted Evil

# 119
Вали прекрасно навън Grinning Ако утре не духа вятър може е да разходим сладурчета в снега,че във Варна повече от два три дни сняг не се задържа Twisted Evil

градинката пред блока  е страхотна красота,утре сме там Grinning

Общи условия

Активация на акаунт