Марш от тук на зимата коварна, "Добре дошъл"на пухкавия сняг във Варна!

• 15 592
  • 300
  •   1
Отговори
# 90
# 91
Честито на именниците! Живи и здрави!
Добре дошли на новите мами!  bouquet

Не знаех, че някъде въобще занимават толкова малки деца. newsm78 Благодаря за инфото. Hug Може да ми е от полза.
Аз след като се отърсих от ужаса с чакането за ясла, започвам да се замислям за следващия кошмар, който ми предстои - записване в училище на сина ми. Искам да го запиша предучилищна в Климент Охридски. И тъй като не съм много наясно по въпроса......моля, ако има някоя мама с детенце там, да ме светне - колко дни се чака там за записване? И при коя госпожа да го запиша? Помагайте моля ви! Hug

# 92
Че какъв празник има днес Коко,той да не е Иван newsm78

Лина,к'ви годежи  бе жена,тя Ема бадема си е наша Crossing Arms

# 93
llina и begbie ние ходим на такива занимания с малкия към асоциация Орф Шулверг от октомври. Дъщеря ми също започна на година и 1 месец, тази и е третата година и сме много доволни. Веси- преподавателката е невероятно мил и внимателен човек и е родена да работи с деца. Пеем песнички, тракаме с лъжици, дайрета, маракаси и каквото се сетите Mr. Green весело е, а децата се забавляват. Заниманията ни са два пъти седмично по половин час. Ще ви пратя телефона и на лични Peace

може ли да помоля и на мен да пратиш на лични.

Честит ти именник Тони, със здраве да си носи името   bouquet

Морска, и Калояновците денс празнуват, има нещо общо със значението на името, но не знам какво точно.

# 94
Вале обеснявам за именния ден на Коко.
Калоян - означава добрия Иван, Йоан.
Доволна ли си? Mr. Green
Не е Иван, Но е КАлоян  Heart Eyes
Мерси на всички за поздравите   bouquet

# 95
Вярно че сме много именниците днес! Да си носят всички празнуващи гордо и със здраве името!
marii4e пускам след малко Simple Smile
Тополчица сподели после, че и мен ме вълнува за наши близки Praynig

# 96
Честит имен ден на всички празнуващи днес!
Калоян от гръцки значи " хубав Иван".

Тополчица, имам колежка, на която детенцето  в момента е предучилищна в Климент, ще питам и ще докладвам. Аз моя син смятам да го оставя в детската градина за предучилищна.

# 97
и още Хубав Иван/Йоан Peace

# 98
Айви мерси много за инфото Hug
Кога са тези занимания по рпинцип, че ходя на работа Rolling Eyes

# 99
Тополчица, имам колежка, на която детенцето  в момента е предучилищна в Климент, ще питам и ще докладвам. Аз моя син смятам да го оставя в детската градина за предучилищна.
Ще съм ти много благодарна! Hug Може и на лични да ми пишеш (да не товарим темата тук), а аз ще препратя информацията и на Ivy.

# 100
!
 Искам да го запиша предучилищна в Климент Охридски. И тъй като не съм много наясно по въпроса......моля, ако има някоя мама с детенце там, да ме светне - колко дни се чака там за записване? И при коя госпожа да го запиша? Помагайте моля ви! Hug
Незнам за предучилищна колко се чака,но за записване в първи клас и в Климент и в Кирил -опашките и денонощните дежурства ,със списъци са аналогични Mr. Green

# 101
Честит Имен Ден на КОКО на мама Тони!!
Да и е жив и здрав и да си носи името с гордост!! 
bouquet  bouquet

# 102
  • Варна
ето какво пише в етимология на личните имена:

КАЛОЯН - хубавия Иван (oт гръцкoтo Kalojoan). Най-малкият брат на Асен и Петър всъщност се казвал Йоан (Иван), но е останал в българската история с прякора даден му от гъpцитe.

Wink

# 103
Доволна ли си? Mr. Green
Не е Иван, Но е КАлоян  Heart Eyes

простете за невежеството ми Tired да ти е жив и здрав Кокича,много да слуша Hug

# 104
Валя, няма невежество тук.
И аз от скоро разбрах  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт