Новата година дойде! През АПРИЛ да гушнем бебчетата малки!

• 17 317
  • 296
  •   1
Отговори
# 225
Мария би ли ми изпратила тея статиики ако не те затруднявам разбира се?

# 226
Мария би ли ми изпратила тея статиики ако не те затруднявам разбира се?
И на мен,плийз  love001

# 227
Зравейте, момичета, поздрави на всички които празнуват.........
не съм ви чела скоро и незнам дали няма да повторя някой , но днес по скайп ми изпратиха следния линк и реших да го плясна на сляпо, все на някой ще му свърши работа - става въпрос за майчинството - какво, как - http://www.vedomost.info/index.php?option=com_content&task=v … 2271&Itemid=0

# 228
Жабче,  newsm59.
Пожелавам ти всяко твое желание да стане реалност!

Моите левкоцити са също 16, а околоплодните ми води намалели и затова бебо много не мърдал Rolling EyesМиналия месец бяха повече, сега пък намалели....., а плацентата ми беше уж предна, а днес май се оказа , че не е......вече се съмнявам , че водещия консултациите ми лекар се друса Confused

# 229
момичета,които са в болничен-някой интересувал ли се е как ще ни се изчислява майчинството? Дали ще е като заварен случай?

# 230
момичета,които са в болничен-някой интересувал ли се е как ще ни се изчислява майчинството? Дали ще е като заварен случай?
мисля че като заварен случай се имат предвид майките,който са в майчинство,а не в болничен!
аз щях да те питам дали ти е удобно да провериш за тази метълска бебешка серия Mr. Green какви по-точно са нещата,качество,цена,ако ти е удобно естествено Grinning

# 231
Йо-Йо, и аз не знам какво ще става с това майчинство, но май доколкото разбрах окончателно ще гледат дохода 12 месеца назад, при всички случаи обаче болничният намалява после майчинските, които ще взимаш!Лелееее, ама ти си вече в 7-ми месец.... HugБраво, то време не остана момичета....
Аз днес цял ден съм пред компа и работя по дипломата, много се притеснявам за защитата и ме е страх този стрес да не повлияе на бебка и направо настръхвам като се сетя как ще се изправя пред комисиата и пълна зала с хора.... Weary
Не мога и нищо успокояващо да пия, аз все пак взимам по една табл. валериан, мента, глог, но на шишенцето пише при бременност и кърмене да се консултираш с лекаря, на мен акушерката ми каза, че може да пия, ама лекар не съм питала newsm78
И то аз сега съм толкова притеснена...., а като дойде време да защитавам.....направо не знам!!!
Ох, да се свършва пък каквото ще да става...., на всичкото отгоре от офиса все ми званят за нещо...като малки деца са-всичко да им е написано като за малоумни....ама колкото по-прост и глупав е един човек, толкова е по-нахален и отракан!!! smile3515
Спирам, че се увлякох, момичета лека и спокойна нощ, много да гушкате бебчовците и бебките и само хубави неща да им говорите!!! Hug Hug Hug

# 232
keli f, ben 78, аз предния път не бях купила абсолютно нищо. Ама съвсем нищо, даже не бях и избрала, само кошарата. Като влязах да раждам почнах да правя едни списъци в родилния дом и да пращам смс-и на мъжа ми, стоях там 7 дни и мъжът ми с майка ми пазариха. Доста неща бяха забравили, но все пак основните ги имаше. Като се прибрахме вкъщи, аз бях като в небрано лозе, добре, че беше майка ми. И бебето много малко и кльощаво и само реве, а пък аз никога бебе не съм пипвала (в род.дом ми я даваха само да я кърмя и после си спеше в кувьоза в друга стая)... Много се бях шашнала. Сега смятам всичко да е подредено предварително и като се върна с бебето да знам кое къде да си търся.
Но идеята ми е, че всеки си преценява. Например майка ми с мъжа ми (той по-скоро е бил като транспорт Crazy) бяха купили само 2 бодита и 2 комплектчета блузка с ританки+комплекта за изписване и пак за първо време беше о.к.

# 233
princessa raia, не се тревожи, ще се справиш! Сега имаш нещо по-важно, за което да мислиш... разбирам те, защото знам и аз как бях преди защитата на моята дипломна работа Praynig но после като се изправих пред всички и установих, че притеснението само ми пречи и ми падна пердето Grinning колкото по-спокойно по-добре!
Момичета, моля ви някой да ми каже има ли много силни болки много ниско в кръста/ тазобедрените стави/, защото моите станаха непоносими #Crazy вече ми е много трудно да ставам, да седя, да вървя....направо се превърнах в баба Sick
Ако някоя от вас има такива оплаквания, моля да сподели как си облекчава болките Praynig

# 234
  • not found
Здравейте , за много години на всички ...
В последно време забелязвам нещо странно за мен ... Станала съм много чувствителна за най-малкото нещо се разстройвам и плача ... Страх ме е да не навредя нещо да бебенцето ... Някоя от вас има ли подобен пробле ?

# 235

Момичета, моля ви някой да ми каже има ли много силни болки много ниско в кръста/ тазобедрените стави/, защото моите станаха непоносими #Crazy вече ми е много трудно да ставам, да седя, да вървя....направо се превърнах в баба Sick
Ако някоя от вас има такива оплаквания, моля да сподели как си облекчава болките Praynig

О, има, има, и аз съм така отдавна вече....
Аз по принцип си имам болежки в гърба/по наследство си ми е/, ама такова нещо не съм очаквала....как ме боли опашната кост най-вече и тазобедрените стави и гърба....не се трае, не мога да спя, да седя, дори не мога да се обърна в леглото като не ми е удобно...ама май лек не знам да има, защото на повечето мазила пише, че не са за бременни, дори масажите не са за препоръчване, че май докарват контракции, а не трябва да се къпем с много топла вода, че пак до същото води.... Tired
Момичета, вие на какво се отоплявате, при нас парното почти е спряло, май вече и топла вода нямаме, егати тъпотията....стууууудддд, а имаме само една духалка вкъщи и готварската печка.....ужас, докога ще е така Rolling Eyes

# 236
Жабче , ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Пожелавам ти само хубави неща-всички за които мечтаеш!Подаръците и балоните са от Вики ,тя ги избра Simple Smile.

Честито и на именниците днес и утре!

Скоро четох ,че обсъждате ремонтите на детските стаи.Ето някои идеи.http://www.snimka.bg/album.php?album_id=183935&pid=4286386

# 237
  • София
Жабче,Честит Рожден Ден !  newsm51   newsm59   newsm59   newsm59    party023
Нека дните ти бъдат изпълнени с радост ,вечерите  с  топлина,а годините с младост !   smile3510  Нека  радостните мигове причинени  от твоите две съкровища да започнат  още от раждането им  и да продължат  цял  живот !   ylinfant   ylinfant Да са ти живи и здрави и да  се родят безпроблемно ! Желая ти и много любов ,мила !  Hug

Аз днес се прибрах в София,Раздрусах се от пътуването,но  не е фатално.Взехме и свекър ми на гости у нас,та общо взето следобяд се утрепах от чистене и готвене.И дрехи за пране  имах цял куфар от почивката,та почти не съм седнала днес.
Измерих се и  наистина съм  била свалила  10 кг  в първите месеци на бременността,та сега  покрай празниците съм качила 2,5 кг.Но пак съм  - 7,5  от  началото.То не,че се забелязва много на фона  на моята "нежна"  261uu  фигура,де  Grinning  .
Имам въпрос.Чух,че вече  на няколко от вас  им е текла коластра от гърдите.Днес  от зърната ми потече малко течност,но  прозрачна,не бяла.Какво може да е?То бяха само няколко капки,но  досега не съм имала такова нещо.
Мария,може ли и аз да помоля за лекциите?Ще пратя имейл на лични.
Чао засега от мен !

# 238
Жабче,честит рожден ден!да си здрава и весела и естествено 2 подаръка през април!честито и на именниците днес и утре!

# 239
 Здравейте момичета  Hug
 ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЖАБЧЕ !!! С ПОЖЕЛАНИЕ НА ПРОЛЕТ ДА ГУШКА ДВЕ ЗДРАВИ БЕБОЦИ ГОСПОЖИЦИ!!!

Напоследък доста работа ми се налага да свърша и нямам много време да се задържам пред компютъра, но ... вечер задължително преглеждам набързо за какво си говорите  Simple Smile  
 Днес си взех изследванията...нищо не ми е в границите  Thinking
 Хемоглобина - 92, левкоцити 12 ... и така нататък   Crossing Arms нищо чудно че съм абсолютен парцал последните седмици... От два дена пийвам по кафенце с мляко и мога да кажа че определено се чувствам по добре. А най - интересното е че спя по 4-5 часа при това много неспокойно ... все едно съм болна, а не съм  newsm78  Освен това вече втора седмица...може и повече...се накъсвам да  Sick от всякаква хрна и без храна...нещо като гастрит ми се струва че е причината... но когато дойде време за преглед ще попитам . Дебелея със страшна сила...за стриите няма да говоря - като ги гледам колко са много и какви са лилави понякога чак ми се струва че ме и болят  Crazy  В друга ситуация бих се накъсала от рев, но като се има в предвид как безкрайно много неприятности ни се стовариха на главите с половинката и това ми се струва бял кахър  Crazy  Може би когато обстановката се поуспокои ще имам повече време да се вживявам в тези неприятни цикламенки линии, които са се разположили навсякъде по снежнобялата ми кожа.
  Шошко подритва...по на рядко от преди, но все пак се усеща  Heart Eyes  все още ниско долу си го усещам...явно все още не се е завъртял с главичката надолу...имам чувството че и той се умаря заедно с мен...сякаш му липсва следобедния сън...дали е възможно? newsm78
  Започвам все по- сериозно да се замислям за покупки, но като нищо което ми е по джоба не ми харесва  #Cussing out  А и да не говорим , че нямаме и къде да ги съхраняваме въпросните покупки.  Иначе за дрешки мисля в най- скоро време да започвам - все пак те не изискват много място, а и поне до някъде да бъда подготвена.
  Тези дни си говорихме с половинката за раждането - по какъв начин да стане-
вариант 1. в частна  болница  
вариант 2. в държавна при когото се случа
вариант 3. в държавна като предварително си платя на екип...лекар или акушерка

И за трите възможни варианти съм чувала не добри отзиви  ooooh! и съм в голяма чуденка. Дори от незнаене кое да избера на моменти си мисля, че най- добре ще е да родя секцио - има голяма вероятност да ми се наложи, защото съм с висок диоптър, и така ще ми отпадне правото на избор  Blush  Голям избор- големи дилеми.

Контракции...не смея на глас да го кажа, но мога да го напиша...от няколко дена не съм имала, въпреки че доста се натоварвам физически...май правенето на кекс влияе пряко на тези мои контрокции  newsm78, но пък толкова искаща съм станала...чак срам ме хваща напоследък  Blush а чета че при повечето от вас е точно обратното...може би съм повредена  Mr. Green

Пак се унесох и изписах роман. Пожелавам ви момичета спокойна вечер и един прекрасен утрешен ден  Hug

Общи условия

Активация на акаунт