Израел 19

• 16 424
  • 288
  •   1
Отговори
# 105
  Любов , любов  .....  Grinninghttp://netinfo.bg/?tid=40&oid=1263489

Боряна , ще го схванеш рулото! Аз понякога просто режа блата на две и  ги залепвам с шоколад - един върху друг блатовете .... Вместо навиване един вид ....

# 106
  • Някъде там...
 married txtloves ама какви са сладурчовци,манинки ,но намерили решение на проблема си Simple Smile

# 107
http://www.bgfactor.org/index_.php?cm=3&id=17661

Малкия  видя  бебето на снимката и казва  : "Болно е бебето , има много рани ...." Върви обяснявай....Днес имаше предаване за децата как да им се обяснява войната ....Имаше психолог , който отговаряше и на въпроси в  ефир  .

Последна редакция: пн, 05 яну 2009, 17:36 от petia911

# 108
  • T"A
Привет! Върнах се  Grinning Много тежко пътуване, страшно закъснение от час и половина  ooooh! Сутринта излязохме в 8:30, а следобяд се прибрахме вкъщи в 17:30 - цял ден си отиде  Crossing Arms

Днес трябваше да съм на лекция, да пътувам направо от аерогарата към Университета - нали за това избрахме днешния ден за завръщането ни, но - уви, лекциите са отменени за цяла седмица заради опасност от обстрелване с ракети в Беер Шева  Sad

В самолета четохме Маарив и пишеше, че Реховот и Ришон ЛеЦион трябва да проверят и отворят бомбоубежищата - превантивно, но все пак си е стряскащо, това е над 40 км граница.
Ние отново броим кои приятели са мобилизирани Sad, Ментов също очакваше призовка, но може би ще му се размине. Стреснах се, защото майка му ни каза по телефона, че е получено писмо от армията, но се оказа шаелон иши - въпросник, който пращат периодично. Мобилизацията не би трябвало да е с писма, а по телефона, но докато свекърва ми отвори писмото и го прочете - всяка секунда ми се струваше вечност. Confused

Отивам да си оправям багажа... Поздрави на всички  Hug

(Борянче, добре, че си намерила нотариуса  Peace Ако мобилизират младоженеца, трябва да дойдеш при някой... или при приятелката ти в Бат Ям, или при нас в Рамат Ган)

# 109
  • Някъде там...
Мента добре си се завърнала HugИскренно се надявам,че моментите изкарани в Бг са били незабравими за теб Simple Smile...
Ако мобилизират мъж ми...незнам...наистина незнам newsm45 .Моля се всичко да свърши бързо и скоро за да не се стига до там  Praynig

# 110
Цитат
Мартина , какво специализира момчето в Хайфа? Утре заминава - на 6-ти ако съм разбрала добре ...така ли ? Тия  скайп контакти и на мене са ми до  болка познати - станахме скайп семейство с мама. Всеки път щом звънне скайп и малките тичат "при баба" ...хем  весело, хем тъжно ми става..... Така  е - неможе да имаш всичко в живота на куп хем и то в тоя момент точно , в който го искаш   .
утре сутрин. Програмата е global law, има различни интензивни лекции в рамките на тази програма, трябва да вземе 6 изпита.Сега януарската му лекция е "права на човека". Това че са интензивни лекциите е хубаво от гледна точка на това, че има възможност да се прибира по-често в БГ, на 22.01 си се прибира  Grinning а иначе раздялата с тати много зле му се отразява на Никола - той е достатъчно голям, за да страда за него и в същото време малък, за да разбере, че тати ще се върне скоро, че е заминал за малко. Аз съм му купила нова играчка за утре, организирала съм му и срещи с приятелки /негови, не мои  Laughing/, надявам се бързо да минат тези първи дни на адаптация

# 111
  • T"A
Натъжих се особено когато и детето ми ,гледайки  клипа  ме попита “ Защо пла4ат мамо ,защото си нямат татко и майка ли ?“  С мъка преглащам сълзите си и се  newsm17

Сара, има една детска песен на иврит, в която се пее "Мамо, защо има войни?" и аз все се чудя как бих реагирала, ако някога детето ми запее нещо подобно. Тъжно е, че изобщо децата задават този въпрос, а вероятно в други държави и думата война не е позната сред малките...  Sad (един стар запис на тази песен)

Ако мобилизират мъж ми...незнам...наистина незнам newsm45 .Моля се всичко да свърши бързо и скоро за да не се стига до там  Praynig

Всичко ще бъде наред  Hug Не се притеснявай в аванс, нали тук казват "като стигнем до моста, ще го минем" - е, още не сме стигнали до него, но ще го минем  Peace

Ще пусна някоя снежна снимчица по-нататък, макар че не сме снимали много, навън не взимахме фотоапарата...

marisasav, добре си дошла в темичката   bouquet Утре ще стискаме палци дружно за по-лека раздяла с татко  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 112
  • Някъде там...
Ментичка,този номер на нотариуса било факс номер,дали не ти се намира някой друг???

# 113
  • T"A
Борянче, намерих визитката му, само не му се обаждайте по това време, че той е възрастен и не обича да го притесняват извън работните часове  Peace Дано ви свърши работа  fingerscrossed

Abraham Avramoff (advocate & notary)
7, MacDonald St.
Ramat Gan 52514

Tel.: 03-7517112
Fax: 03-6124212

Flowers Four Leaf Clover

Ако знаете какъв хаос е с израелския Сървайвор  ooooh! В едното племе бяха сложили един луд военен (напълно сбъркан) и една израелска арабка, като последната я изгониха в петъчното предаване. А днес пък чета, че 3-4 от участниците в предаването са мобилизирани - някаква абсурдна ситуация, в която ние гледаме предаване, записано преди няколко месеца, а участниците му в момента са на фронта   Crazy

# 114
  • Някъде там...
Благодаря много Ментичка,не се притеснявай няма да се развъним по това време все пак аз съм човека който се цупи,че на мъж ми приятелите звънят и идват да пият кафе в 11 часа вечерта...

bouquet

# 115
В Израел всичко май е малко сбъркано и несъвсем логично,а при създалата се ситуация да не говорим.

# 116
В Израел всичко май е малко сбъркано и несъвсем логично,а при създалата се ситуация да не говорим.

Криси, то целият свят е сбъркан. Да не говорим, че и родината ни (въпреки че много я обичам)  е място на доста "абсурди".
Всичко зависи от призмата през която го гледаш.

Ментуш, добре завърнала се  Hug!

Снежи, радвам се че е станала вкусна "уга"та, но заслугата си е изцяло твоя! Не е толкова важно, кой е дал рецептата, а кой я е изпълнил сполучливо.

Днес си стояхме с един баща в залата за баскет, където тренират децата ни. Позвъни му телефонът- викат го в поделението му да се яви. Честито- запас. Той с готовност прие факта и почна да звъни да предупреждава семейство и работодатели...

# 117
Петя, как няма да се обадим аз отсега ни виждам да пием кафе в Кфар Саба, децата вече ще са по-големи и ще си играят заедно ех мечти  Simple Smile. Тали може и тя да се разпише има мегдан за още едно бебче  Wink, чакаме Мента и Боряна  Laughing, Снежи и тя да дойде, че сме близо и изобщо, който иска е добре дошъл  Hug

Момичета, в мислите сте ми вечер първата работа ми е да отворя форума. Знам, че сте добре за това не се тревожа но  дано скоро да прикл,чи всичко.

Лягам си, утре рано имаме събрание   Tired

# 118
Тали мерси за хубавите думи!"Уга"-та носи вече твоето име  Peace в рецептите ми!

Ханд аз съм винаги готова,само да съм тук!

На всички   bouquet

# 119
  Здравейте ! ( не казвам добро утро..)

http://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-3651165,00.html

Още снощи , когато нищо не се знаеше моят мъж гледайки прякото предаване на картини от военните действия  в тъмнината ......ми каза - "Нещо не е наред ...защо не казват ...нещо е станало, утре ще  чуем за убити  войници....все още не са казали на семействата и затова не казват и по ТВ ...нещо не е наред ...".Не миряса до сутринта , а се оказа прав за  съжаление.

Мента , добре дошла у дома!Това за моста  е вярно .....за мнооого неща в живота ....стига  човек да го разбере ....

До скоро!  

Общи условия

Активация на акаунт