Oriflame - Каталог 1 - 2009 година

• 27 551
  • 347
  •   1
Отговори
# 120
  • София
И аз току що полуих смс-а, дано наистина да има добри предложения...

# 121
ей ся ако има как да видим и линк hahaha

# 122
май ще ни държат в напрежение до понеделник, момичета.

# 123
Искам да попитам какъв е заместващият продукт за следващият месец, чаща за пикник или матиращо червило?На книжният формуляр пише, че е чаша, а този, който е в интернет е с червило.

# 124
И аз преди час получих смс-а... Да се надяваме, че ще го пуснат утре на сайта, както последните няколко пъти.... Иначе до понеделник трябва да чакаме...

# 125
Някой да знае нещо повече за серума за бюст и деколте? Ползвали ли сте го? На ден по колко пъти се ползва и колко време отива едничко  newsm78

# 126
  • Стара Загора
Искам и аз да получавам смс-и от Орифлейм. На имейл-а ли трябва да им пиша?

# 127
  • Стара Загора
Някой ползвал ли е от шампоаните на стр.87 и по точно този за тъмна коса? И ако да доволен ли е?

# 128
За много години момичета!

Аз вчера получих подаръка - колан Трио. Не е кой знае какво (лично мнение).
При получаването на поръчката ме питаха какво искам, можех да избирам между някакъв кафяв шал и колана.

А аз за да получавам инфо на мейла - какво трябва да направя?

# 129
Искам и аз да получавам смс-и от Орифлейм. На имейл-а ли трябва да им пиша?
Ивче в секцията за консултанти провери в администриране дали ти го има мобилния, ако не - си го добави. Може пък да се получи  Peace
Аз получавам смс-и , но за сметка на това не ми пращат нищо на мейла, колкото и пъти да съм им пращала писма  ooooh!

Хей tedd - помагай с инфо за серума за бюст Peace, другите момичета - никой ли не го е ползвал или поръчвал за клиентка  newsm78

# 130
За него и антицелулитните неща май най-малко неща са писани... Аз лично нямам  нито един познат, който е ползвал серума. Онези малки ампулки против целулит за 14 нощи някой ползвал ли ги е? Имаше преди мнооооооого теми, може би още като излязоха в началото, като каза някой, че ги е купил.Оттогава нищо не се чу повече Simple Smile

Аз да ви кажа се прецаках с подаръците - мислех си, че офертата важи до 10-ти, а то било до 9-ти Sad Ама карай ....

# 131
  • Стара Загора
Ето мини каталога.   Simple Smile

http://bulgaria.secure.oriflame.com/sales/2009/minikatalog_1.pdf

Да попитам за балсамчето за устни лилавото (Berries) мекичко ли е или твърдо? Пудрата и фон дьо тенът на Вижънс добра покривност ли имат?   

Последна редакция: нд, 11 яну 2009, 08:01 от iv4enceto_91

# 132
  • София
Ихааа, този път имат доста добри предложения!

# 133
аз пък нищо не си харесах Rolling Eyes
тоз каталог мн слаб Sad едва 100т хващам...а исках 130т да направя минимум Rolling Eyes

# 134
момичета, нали в първата поръчка от К2 щяхме да получим поканите за ВИП презентацията?

Гела за бюст, тия неща се ползват превантивно и антицелулитния и за стриите и стягащи и тн, сам она кремове и на гелове няма как да се разчита, иначе гела за бюст овлажнява зоната на шията и деколтето и има ефект, но трябва да се започне по- отрано използването му, не когато положението е за хирург Blush

Общи условия

Активация на акаунт