Предстои ми ИНСЕМИНАЦИЯ, да поговорим... - 6

• 78 289
  • 1 061
  •   1
Отговори
# 750
Миле незнам скъпа за първи път мие да ме стимулират,няма да го пия тази вечер!Пия сутрин едно и вечер едно от 50,изпила съм общо 4 хапченца.Мъжо вика колкото дребни толкова вредни малки хапчета ooooh!
Благодаряти за бързия отговор,ти смяташ да не е хиперстимулачия?И кво може да стане??????

# 751
Памиво аз от тези хапчета последно като ги пих бях много нервна.Но наистина кажи на доктора ако не се чувстваш добре. Успех

# 752
здравейте,аз от вчера съм на меногон .Стискам ви палци и вие на мен моля ви.Аз на 25 сам на преглед.Целувки на всички

# 753
Здравейте мацки,снощи ми беше адски зле,заболяха ме много яйчниците и направо ми се схванаха мускулите на краката,от болки направо ме втресе!Мъжо не издържа и звънна на Юнакова в 23 ч.Ужас!Казами днес да ида на преглед и да пия нош-па,отпуснаме от него.Сега се връщам всичко е ок и каза да продължа същите дози+нош-по 3*2.Каза ,че имало ефект от клостилобегита,в десния яйчник има 2 фуликула *13 и 14мм,а в левия 5*около 10мм PraynigДнес ми е 7 ден от МЦ на 25.03 съм на преглед и ако е ок всичко ще се готвим за 2 инсе newsm44Моля се за това както и за всички нас да имаме успехи Praynig
МИМОЗИНГ успех миличка!!!
Имате моите стиснати палци newsm10 newsm10,хайде идва easterи ви пожелавам да има много заченати пиленца!!! easter easter

# 754
# 755
клостила е гаден,помня преди години го по4нах на своя глава,на 2риа ден ме тресе6е бях с температуа,потях се и   нервна  особено ,веднага го спрях  тогава....неzнам  ,на мен  от кломифена не ми стана нисто ,дадох само 2 фоликула с обсто 10 таблетки,явно клостила е по  силен...

# 756
Момичета от 3 дни сам малко настинала ,а днес имам и температура 37 градуса дали това ще попречи на инсето ми.Случвало ли ви се е и какво да правя?Моля за съвет.

# 757
m@lena - кога трябва да бъде инсето? И мен ме хвана нещо такова  Стана ми зле 6-7 дни преди прегледа (който беше на 20 март), на който трябваше да ми назначат стимулация. Казах на личната докторка. Тя ме прегледа, веднага ми изписа антибиотик и разни там пробиотици. Каза - за да се оправя по-бързо да вземам антибиотик (защото аз по принцип като ми изпише антибиотик не го вземам). Та го пих 5 дни и горе-долу бързо се оправих. Но температурата  - 37.1-37.4 доста дни си я поддържах. Вземи някакви мерки по-бързо да се оправиш. Май по принцип не е хубаво да имаш температура.
А при мен нещата вчера за пореден път се объркаха. Ходих на преглед с нагласата да започна стимулация. При прегледа (на 4 ден от МЦ) док видя голям фоликул и каза, че не иска да стимулира. Щяла да го пука. Каза ми да отида във вторник да ме види пак и да пуснем хормони. Също така каза "Ами ще извадим една яйцеклетка". И аз въобще нищо не разбрах. Кое, кога и как.
Това инвитро на ЕЦ ли значи? Въобще толкова ми е объркано, че не знам какво да мисля.

# 758
 m@lena доколкото знам температура 37 градуса не е опасна, ако вдигнеш по висока се обади на твоя доктор да ти каже какво да пиеш. Пий много чайове с мед и лимон. Ти кога ще правиш тест.?

mira_m66 не си спомням ти инсе ли щеше да правиш или ин витро?

pamivo вече по добре ли се чувстваш?

Успех на всички. Пожелавам ви много хубави и големи фоликули и само положителни тестове Hug

# 759
клостила е гаден,помня преди години го по4нах на своя глава,на 2риа ден ме тресе6е бях с температуа,потях се и   нервна  особено ,веднага го спрях  тогава....неzнам  ,на мен  от кломифена не ми стана нисто ,дадох само 2 фоликула с обсто 10 таблетки,явно клостила е по  силен...
Активната съставка е една и съща. Не проявявай повече такава самоинициатива.

Момичета от 3 дни сам малко настинала ,а днес имам и температура 37 градуса дали това ще попречи на инсето ми.Случвало ли ви се е и какво да правя?Моля за съвет.
Миналият месец и аз бях настинала точно преди плануваното инсе, не знам дали беше от вируса, но лигавицата беше малко и реших нищо да не правя. Предполагам, че ако е вирус е опасно за бъдещият ембрион. Все пак е само 2-3 клетки и при деленето ако се намеси вируса може да не се стегне до имплантация. Но ако лигавицата ми беше добре щях да направя инсето, въпреки всичко.
m@lena - кога трябва да бъде инсето? И мен ме хвана нещо такова  Стана ми зле 6-7 дни преди прегледа (който беше на 20 март), на който трябваше да ми назначат стимулация. Казах на личната докторка. Тя ме прегледа, веднага ми изписа антибиотик и разни там пробиотици. Каза - за да се оправя по-бързо да вземам антибиотик (защото аз по принцип като ми изпише антибиотик не го вземам). Та го пих 5 дни и горе-долу бързо се оправих. Но температурата  - 37.1-37.4 доста дни си я поддържах. Вземи някакви мерки по-бързо да се оправиш. Май по принцип не е хубаво да имаш температура.
А при мен нещата вчера за пореден път се объркаха. Ходих на преглед с нагласата да започна стимулация. При прегледа (на 4 ден от МЦ) док видя голям фоликул и каза, че не иска да стимулира. Щяла да го пука. Каза ми да отида във вторник да ме види пак и да пуснем хормони. Също така каза "Ами ще извадим една яйцеклетка". И аз въобще нищо не разбрах. Кое, кога и как.
Това инвитро на ЕЦ ли значи? Въобще толкова ми е объркано, че не знам какво да мисля.

Объркана си, какво точно ще правите?

# 760
Ами щяхме да започваме лека стимулация за инсе. Обаче нещо лекарката си промени мнението, но без да вземе окончателно решение.
Но като ми каза: "Ще извадим една яйцеклетка" ми стана много чудно. Не ми обяси защо ще я вади, кво ще я прави.
За да види качеството ли ..... newsm78. Знам ли....И аз не попитах, че в този момент въобще не ми дойде на акъла какво да питам.

# 761
От инсе до инвитро на ЕЦ има голяма разлика дори и в цената, мисля че е казала "извадим" в преносен смисъл.

# 762
zа теzи  които мислят  zа инвитро това пи6е  в моите документи които сте раzписвам:
При жени под 36 год.се пепоръ4ват трансфер с по два ембриона с добро ка4ество.при трансфер с 1 ембрион 30 от  100 жени zабременяват,ако втория ембрион се zамраzи и се върне по късно осте 9 от 70тте жени  zабременяват.
Ако има трансфер с 2 ембриона 43% zабременяват,всяка 3та с  блиzнаци. аz ли4но сте направяа   минимум  два с  стимулация zатова  на ЕЦ инвитро ми се вижда малко  беzсмислено ....
Открита е клиника в ПОМОРИЕ ,моите австрийски доктори ми каzаха,доколкото  рzбрах е ве4е функционираста и се намира около някакъв новопостроен курортен комплекс(може и  zа къмпинг Евроопа да е ,там имало построена която се  говорело 4е сте бъде на $4ирков)
zа моми4етата  от   там   ,да хвърлят по едно око   ако не им се ходи  до София ,предполагам екипа сте  бъде  добър

Последна редакция: нд, 22 мар 2009, 11:22 от Shanna

# 763
Здравейте,
днес е 11 ден от инсето и вече нямам нерви да чакам. Взела съм си един тест, но знам че още е рано.
Стискайте палци момичета моля Praynig

# 764
Shanna благодаря за информацията. Ще я имам в предвид тази клиника. Аз съм от Варна и ми е много по близо.  Hug

emi_jor мисля, че е рано за домашен тест. Все пак стискам палци  Praynig
И на мен ми е 11-ти ден, но не смея да направя още и без това съм се нагледала на отрицателни тестове Cry

Общи условия

Активация на акаунт