Предстои ми ИНСЕМИНАЦИЯ, да поговорим... - 6

• 78 256
  • 1 061
  •   1
Отговори
# 870
мацки, утре  отивам на преглед и аз, последно имах 4  фуликула 7-7=9 -10 м м .Стискайте палци  утре всичко да е ок.ПРЕГРАщАМ ВИ
МИМОЗИНГ Hug Praynig Peace С ТЕБ Peace СЬМ
МАЛЕНА Hug
МИРА УСПЕХ Praynig

# 871
ДОБРО УТРО ПОСПАЛАНКОВЦИ! Laughing
КАК СТЕ,НЯМАЛИ НЯКОЙ ДА СЕ ПОХВАЛИ!
МИМОЗИНГ ХАЙДЕ ЧАКАМЕ ДОБРИ РЕЗУЛТАТИ! Praynig Peace HugДАНО СИ ОТГЛЕДАЛА ЧУДЕСНИ ФУЛИКУЛЧЕТА И ДА ИМА ПОНЕ 2 БЕБЕНЦА luvbed newsm53
ТАТКО БАРБА  newsm20 EFP newsm10 ХАЙДЕ ВРЕМЕ НЕ ОСТАНА  Hug

# 872
Момичета само да ви кажа че ми дойде МЦ и утре пътуваме за София за документите за ин-витро.И третото инсе е неуспешно Cry.Успех момичета Hug

# 873
Момичета само да ви кажа че ми дойде МЦ и утре пътуваме за София за документите за ин-витро.И третото инсе е неуспешно Cry.Успех момичета Hug
MALENA МНОГО СЬЖАЛЯЖАМ Hug
КЬДЕ ЩЕ ПРАВИТЕ ИНВИТРОТО
УСПЕХ ТИ ЖЕЛАЕМ ОТ 1 ОПИТ ДА СТАНЕ Praynig
ДНЕС О4АКВАХ САМО ХУБАВИ НОВИНИ А ТО.... Whistling Cry Embarassed
МАИ ТЕЗИ ИНСЕТА СА МНОГО НИСКО УСПЕВАЕМИ Cry

# 874
m@lena, съжалявам много.

Успех на всички момичета, които продължават с тежката артилерия. Дано там успехът дойде с първия опит.  Hug

# 875
Здравейте момичета!
M@lena, много съжалявам. Успех на следващата процедура, каквато и да е тя!
Скоро не съм писала, но при мен нещата пак се объркаха. Уж в началото на цикъла щяхме да правим лека стимулация за инсе. После док реши Инвитро на естествен цикъл, че бях "произвела" голям фоликули  още един по-малък. На 10-ия ден от цикъла LH рязко се вдигна и всичко отиде по дяволите (незнам защо). Вероятно това значи, че фоликулите сами ще се спукат още преди пункцията. Толкова ми е криво, че ми идва да се кача на върха на някое дърво и да викам силно.  #Cussing out
Сега чакам ми дойде цикъла след около 10 дни и да видим ще правим ли инсе, и въобще не ми е ясно какво следва.
Продължавам да ви чета и да стискам палци.
Време е вече за много положителни тестове. Стига толкова мъки и напрежение!

# 876
 Party мацки имам 8 фуликула не са мн  големи наи малкия е 12  наи големия 16 днес ми биха последния менагон.Утре прегнила и н 01.04  съм на инсе
 СТИСКАИТЕ МИ ПАЛЦИ МОЛЯВИ  И АЗ НА ВАС  МН  СИЛНО ВИ ЦЕЛУВАМ И ПРЕГРАщАМ.ТАТКО БРБА ИМАТЕ ЛИ ВЕчЕ РЕЗУЛТАТ????  СТИСКАМ ВИ СИЛНО ПАЛЦИ НА ВСИчКИ newsm17 newsm44  love001 EFP stork-girl

# 877
мимонзиня,стискам палци и дано това е твоя опит! Praynig
аз се върнах от преглед,на 6.04 съм пак на преглед,имам 2 големи фоликула от инсето,които не са се спукали.ако се спукат до другия понеделник ще правим инсе на естествен цикъл,ако не следващия месец.с док говорихме,ако е неуспешен 3 опит,преминавам към инвитро на ец.благодаря ви много момичета за стиснатите палци,наистина са вълшебни! Hug Hug Hug

# 878
Благодаря ви момичета.Пам ин-витрото ще е при док.Владимиров.Успех на всички чакащи.

# 879
малена успех! Praynig Praynig Praynig

# 880
здравейте и от мен   bouquet .
вчера ми беше първото инсе и сега ми остава само да се  Praynig  всичко да е наред.
изписа ми само дуфастон 2 по 1,и след 15 дни тест.  Praynig  Praynig  Praynig
чакам някой да се похвали за да вдъхне малко надежда
лек ден момичета  Hug

# 881
GERITO_77, успех! Не е зле да пиеш и фолиева киселина  Peace

# 882
И моето първо инсе е неуспешно.

M@lena, успех, миличка!  Praynig

Късмет на всички!  Hug

# 883
гери,успех мила! Hug Praynig Praynig
мечтание,съжалявам,но не се предавай! Hug Hug Hug

# 884
МИМОЗИНГ УСПЕХ СКЬПАТА МИ СТИСКАМ СИЛНО ПАЛЦИ ВСИ4КО ДА Е ОК НА 01.04 ЩЕ СТАНЕ Praynig Hug Peace
МЕ4ТАНИЕ МН СЬЖАЛЯВАМ Hug Hug Hug
МИМЕТО 26 НАДЯВАМ ДА СЕ СПУКАТ ТЕЗИ КИСТИ И БЬРЗО И УСПЕШНО ДА ДЕИСТВАТЕ НАПРЕД Praynig
ГЕРИТО 77 НИЕ СМЕ С ТЕБ ИМАШ СИЛНО СТИСНАТИТЕ НИ ПАЛЦИ УСПЕХ Peace
МИРА МАИ  ТЕЗИ ДНИ И ТИ ТРЯБВА ДА СЕ ОТ4ЕТЕШ Praynig
МАЛЕНА СТИСКАМ ПАЛЦИ И ЗА ТЕБ, ИНВИТРОТО ЩЕ Е УСПЕШНО ЩЕ ВИДИШ,САМО ДА НЕ ЗАБРАВИШ ДА СЕ ПОХВАЛИШ Laughing
АЗ СИ 4АКАМ.ИСКАХ ДА ВИ ПИТАМ НОРМАЛНО ЛИ Е ОТ ХОРМОНИТЕ/ДУФАСТОН И УТРОГЕСТАН/ ДА СА МИ ТОЛКОВА 4УВСТВИТЕЛНИ ЗЬРНАТА И ГЬРДИТЕ newsm78,А И НЕЩО МЕ ПОДРЬПВАТ ЯИ4НИЦИТЕ TiredДА ЛИ Е НОРМАЛНО И КОРЕМ МЕ БОЛИ ВЕ4Е 3 ДЕН WhistlingПРИ ПРЕДНОТО ИНСЕ САМО ГЬРДИТЕ МЕ БОЛЯХА,АМА БЕШЕ НА ЕЦ,А СЕГА СЬМ СТИМУЛИРАНА newsm78
ТАТКО БАРБА :pray:4АКАМЕ УТРЕ ДА НИ ЗАРАДВАШ Praynig Praynig Praynig
4И4ОРОКО КЬДЕ СЕ ЗАГУБИ Wink

Общи условия

Активация на акаунт