Предстои ми ИНСЕМИНАЦИЯ, да поговорим... - 6

• 78 247
  • 1 061
  •   1
Отговори
# 855
памиво стискаме палци и дано това е твоят опит! Praynig Praynig Praynig
цветкова успех и на теб! Praynig Praynig Praynig

# 856
Пам, дано е успешно  Praynig!
Xlora, радвам се, че все още се намират добри и загрижени лекари  Peace

# 857
МОМИ4ЕТА БЛАГОДАРЯ ВИ МНОГО Hug
ЯДОСВАМ СЕ МНОГО ЗА 4АСЬТ ПРИ ПЕРСЕНСКА,ИСКАХ ДА ГО ПРЕЗАПИША НА ИМЕТО НА ДРУГО МОМИ4Е НЕМОЖЕЛО.ПРЕДСТАВЯ ТЕ ЛИ СИ АЗ 7М, 4АКАМ ЗА ТОЗИ 4АС И БИХ ОТИШЛА НО КВО ДА И КАЖА СЛЕД ИНСЕ СЬМ НЕ МОЖЕШ ДА МЕ ПРЕГЛЕЖДАШ Rolling Eyes
ЯДОСАХ СЕ Crossing Arms

# 858
еее памиво,не си го слагай на сърце,сега ти трябват само положителни емоции,а на мен този месец ми бяха повече отрицателните и може би и затова не се получи нищо!усмихвай се и гледай ведро! Hugлек и слънчев ден,момичета!ние отиваме на разходка. Grinning Grinning Grinning

# 859
еее памиво,не си го слагай на сърце,сега ти трябват само положителни емоции,а на мен този месец ми бяха повече отрицателните и може би и затова не се получи нищо!усмихвай се и гледай ведро! Hugлек и слънчев ден,момичета!ние отиваме на разходка. Grinning Grinning Grinning
БЛАГОДАРЯТИ МИМЕТО 26 ТИ СИ ГОТИН 4ОВЕК ОБЕЩАВАМ ДА НЕ СЕ ЯДОСВАМ.
ВОЛЕИБОЛ БЕШЕ ПРАВА 4Е НЯМА ДА МОГА ДА ГО ОТСТЬПЯ НА ДРУГО МОМИ4Е Blush
ХАИДЕ УСПЕХИ МОМИ4ЕТА И МОМ4ЕТА Wink
 Hug

# 860
момичета,имам нужда от вълшебните ви палчета утре.отивам при док да видим дали ще има този месец инсеминация. Hug

# 861
мацки, утре  отивам на преглед и аз, последно имах 4  фуликула 7-7=9 -10 м м .Стискайте палци  утре всичко да е ок.ПРЕГРАщАМ ВИ

# 862
mimonzinq, mimeto26  Praynig Peace

# 863
мимонзиня успех и на теб!стислам палци! Peace

# 864
Mechtanie в неделя съм и аз но днес сутринта уж ми дойде МЦ а сега нямам нищо,но сега имам леко бежаво течение и се чудя какво става newsm78.Май и третото ми инсе отиде на кино. SadСведващата ми стъпка е ин-витро.Ако сега ми дойде тези дни трябва да пътуваме за София и да ми кажат кога ще е ин-витрото.Приключих с инсетата.Момичета Благодаря виза подкрепата която винаги сам получавала от всички вас.Утре ще ви пиша какво е станало.Стискайте палци и аз ще стискам за всички ви. Hug Peace

# 865
благодаря  ви мн момичета и аз ви стискам силно палци

# 866
Мимонзиня стискам ти мила палци и всичко ще е наред . Hug

# 867
Пам благодаря ти за подкрепата. Hugте силно.

# 868
m@lena, дано следващата стъпка е успешна!  Praynig Peace

# 869
Дай боже да е така Мира.Пожелавам ти успех и на теб мила Hug

Общи условия

Активация на акаунт