Предстои ми ИНСЕМИНАЦИЯ, да поговорим... - 6

• 78 190
  • 1 061
  •   1
Отговори
# 405
Благодаря ти,Волейбол!Ще си призная,че не знам какво е ЕЦ Embarassed като съкратщение....Естествен цикъл ли?
да. успех и пиши, а ако може да опитате и преди това ще е супер. Hug
Благодаря ти!Обмисляме и тази вазможност,но сме под голям стрес все още и не сме решили.А относно стимулацията на яйчниците......малко ме е срам Embarassed .....,ама относно страничните ефекти ,исках да питам дали не води до напълняване.......Надявам се да не ми се разсърдите за глупавия въпрос Embarassed   

Последна редакция: сб, 14 фев 2009, 21:58 от enze

# 406
Къде ще ти я правят? В кой град? Ако може разбира се да ми кажеш.Защото и мен ме вълнува.

# 407
enze, не съм чула или чела за такъв страничен ефект. Аз съм минала 4 стимулации (3 различни вида) и не съм качила нито грам, дори напротив - отслабнах.

# 408
Аz съЩо не съм качила нито грам от клостилбегита. Дори при последните 2 стимулации бях на диета и си слабеех.

# 409
туко що цафнах егати и ужаса Close

# 410
туко що цафнах егати и ужаса Close
Zdravei mimonzing i az kato teb,uvi rozovoto zatsapvane se prevarna v M.4uvstvam se uzasno zashtoto mnogo se nadiavah 4e s inseminatsiata shte uspeem mnogo sageliavam i za teb.Sega ni ostava da se uspokaiavame vzaimno.Dori sega imame gosti,no na men ne mi se sedi pri tiah!Revemise.I ot tuk na setne Kakvo...vze da mi pisva,mnogo e iznerviashto Embarassed

# 411
mimonzinq  Hug
И при мен историята е същата. След инсето на 12-ти ден зацапване и след два дни цикъл. Много е гадно и знам, че каквото и да ти кажа ще ти е все тая, но споко след няколко дни ще ти е по-добре.
Трябва да се борим.
Аз този месец почивам и от другия цикъл ще пробваме пак инсеминация.

# 412
 здравейте pamivo и terzieva ох  незнам вече какво да кажа   толкова съм изнервена  на ч тия ден от М триабва да ходя да си пускам  хурмони   sh - Lh- estradiol  незнам  за какво са те вие пускали ли  сте си такива и за какво са  мн ми е притестнено  pamivo знам че е трудно никои  не може да те разбере по добре от мен и от жените тук но главата горе мацка  триабва да  имаме деца и ще имаме аз знам м е  рано да се очайваме   подадеш ли се  на очаянието значи да си се  предал наално за  нещо толкова хубаво   а аз съм инат и  няма да се дам лестно стискам палци и на вас рака  за рака щеуспеем всички сам главите горе днес ни е дошло другият месец няма да го има и следващите 8 след него Simple Smile

# 413
Не се отчайвайте момичета. Ще дойде и нашият ред да гушнем своите бебчета.
Ще опитваме докато успеем. Hug

# 414
здравейте бях писала в тази тема преди седмица за да се похваля че съм забременяла след инсеминация
мислех че като видя двете чертички всичко ще е наред край на мъките ми
но за съжеление направих спонтанен аборт преди 3 дни бях в 6 г. с. с два плодни сака не разбрах какво  пак не беше наред
така че пак ми предстои инсе чакам следващия цикъл на 8 март и веднага се почват стимулациите без да се губи време
изпитвам страх пак да не се повтори всичко
от сърце пожелавам на всички вас да имете здрави бебенца да свърши всичко това ние не усещаме но наистина се хабим много

# 415
B.L.T. , съжалявам много zа случилото се.  Hug Случва се понякога, тежко е, но трябва да продължаваме напред.    Hug

# 416
enze, не съм чула или чела за такъв страничен ефект. Аз съм минала 4 стимулации (3 различни вида) и не съм качила нито грам, дори напротив - отслабнах.
Аz съЩо не съм качила нито грам от клостилбегита. Дори при последните 2 стимулации бях на диета и си слабеех.

Благодаря ви за отговорите,момичета!Желая ви късмет от все сърце!И здрави бебчета!Моля ,ако може да ми дадете някакви насоки/ориентири за замразяване на сперма-къде,цени......процедурата кава е?Благодаря предварително!

# 417
B.L.T.  горе главата  не се отчайваи скоро ще  стане  ще видиш стискам и палци  миличка

# 418
enze погледни тук - http://www.ivf-bg.com/index.php?n=price
B.L.T. бъди силна  Hug

# 419
  • Оранжевата стая
BLT -  Hug - Успех мила в начинанията ти

Памиво -  Hug - ех, много те гушкам - позволено ти е да тъжиш - мъката ще ти поотмине и като започнеш наново процедурата ще дойде и ентусиазма и ще забравиш колко ти е било тежко и болно  Peace

Общи условия

Активация на акаунт