семейство се опитва да се пребори с беЗпомоЩноста

• 37 990
  • 444
  •   1
Отговори
# 150
окидоки Heart Eyes
от вечерница вече има 80 евро.
и аз прехвърлям моите дарения за тази година тук, значи имаме вече 180 евро......

Последна редакция: нд, 12 апр 2009, 15:29 от matakosmata

# 151
актуалната сметка на юлия е

BICkog-STSABGSF

IBANBG24STSA93000010513003

ДСК

Юлия Филева Филева

# 152
Момичета  Praynig Praynig PraynigИ аз ще помогна с каквото мога. Не мога да отида до банката в близките 2-3 дни, но до края на седмицата ще внеса парички. Ако аз не успя ще помоля някой да ги преведе. Моля се  Praynig Praynig Praynig за чудо  Praynig Praynig Praynig
Имате ли нужда от дрехи или нещо друго за бебето? Не успях да прочета цялата тема, но и това ще направя!
Господи, моля те, дай сили, късмет и безоблачен живот на малкото смело пате  Praynig Praynig Praynig

# 153
не може ли темата да се премести в Клюкарника и да се закове newsm78 ще се види от повече хора Praynig

# 154
добра идея, кой ще говори с модератор. нова тема ли да пуснем, или тази да се мести newsm78

# 155
  • София
Преведох малко парички. Дано Филип получи своя шанс да живее! Praynig

# 156
Момичета,аз днес ще отида до края на деня да преведа парички.Призовах отново майчетата във варненския форум да прояват съпричастност  и да дарят от сърце -кой колкото иска и може.
  Несправедливо и жестоко е на децата да се отмема шанса за живот, поради тъпи бюрократични забавяния,врътки или липса на средства.
Моля се от цялото си сърце Филипчо да изживее ,като приказка един дълъг ,прекрасен ,щастлив живот  Praynig Praynig Praynig

Моля ,те Богородице   Praynig Praynig Praynigнека стигнат до теб майчините ни  молитви.В тази страстна седмица ,на прага на Великден не ни оставяй без твоята помощ.МОЛИМ ТЕ Praynig Praynig Praynig

# 157
Здравеите момиьета,

всиьки сте просто невероятни. Благодаря на всиьки ви За всиьки съвети, идеи, усилия и вяра.

bouquet Hug  bouquet Hug  bouquet

# 158
  • София
Здравейте момичета!

Следя темата от началото, но досега не съм писала. В разговор с приятел споделих за проблемите на Филип и неговото семейство. Той е пуснал публикация на блога си. Искаме да попитаме дали имате нещо против да се пуснем и тема във фейсбук. Не сме много наясно как се прави, но ще се опитаме да помогнем.

kaпка_сал3а, моля те са позволение за действие. Искрено се надявам, че ще успеем да помогнем дори с малко.

Дано Филип и неговото семейство накрая са наистина щастливи!

# 159
Преведох и аз малко парички.

Praynig

# 160
Здравейте. Аз съм варненска мама също. Моето бебе се роди на 24.01.09 - казвайте, с какво мога да помогна за бебчо на Юлия, а до банката утре ще ида да помогна с каквото мога.
Молим се на Господ , дано се оправи Филипчо и са здравички цялото семейство.

Последна редакция: вт, 19 май 2009, 17:50 от lukrecciana

# 161
капка сълза, Praynig, очаквам да  пишеш, писах ти на лични

# 162
Страхотни сте всички, леле как се развълнувах  Heart Eyes дано да е все така! Praynig
Как е фил в момента има ли нещо ново? Rolling Eyes

# 163
Привет на всички майки, Hug.Аз сьм майката на Филип,който е болен от глиален тумор на мозька.Това се установи,след второто хистологично иследване,което се наложи да направим.Понеже първия хистологичен резултат бе двусмислен.И тъй като се наложи да се консултираме с лекари в Германия,трябваше да им изпратим всички нужни иследвания,които са направени в България до момента.Но сме забравили да им изпратим ЯМР,което е направено не посрествено след операцията.Затова утре трябва да им го пратим.За да може да го получат до 20.04.09г.Понеже до тогава лекаря,който се е заел с нашия случай е в празнична почивка по случай Велик ден.На 20.04.09г.представител на сейв Дарина ще се срещне с лекаря в Хановер Германия,за да ни запишат час за преглед.И това можеби ще стане към месец май в началото.Надявам се до тогава Филип да се държи,защото освен пристъпите които ги прави взе и да изключва психически;буйства;крещи и вика;не може да се контролира.За това аз се моля и най-вече Благодаря на вашата подкрепа и съпричастие.Благодаря,че има асоциация като БГ МАМАиСЕЙВ ДАРИНА,които свързват хората за да се подкрепят в трудни моменти от живота им.Иначе ако хората се оставят в ръцете на държавата ни изцяло ще са загубени и отчаяни.За това нека да има асоциации,които се занимават с благотворителности за да съществува този народ.Благодаря на всички български майки, които въпреки финансовите затруднения в сивото и разбързано ежедневие.Те не престават да се подкрепят.Благодаря на всички хора,които не са си загубили ценностната си система като ХОРА.Моля се всеки миг за здравето на Филип  Praynig Praynig Praynigи всички болни деца по света.Но да не пренебегна и Светлозар,който е мъничкото братче на Филип.За него мога да кажа,че е кротичко бебенце въпреки,че го родих с доста обремененост и тревоги .Единствено дето след навършването му на два месеца ми спря кърмата и се налага да го храня с адаптирано мляко,от което той се запича иго боли стомахчето.Благодаря на Ivy за ценните съвети относно за възвръщане на лактацията, но не се получава.След седмица ще почна да давам на Светлозар сокчета.На 21.04.09г. ще го водим на консултация при личната лекарка и ще видим колко тежи нашето юначе.БЛАГОДАРЯ на всички,оито са с мен в този труден момент Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet

# 164
Мила Юлия, моля се  Praynig Praynig Praynig всичко при Филипчо да се оправи и да расте здраво и щастливо детенце ,за радост на мама, тати и малкото си братче Praynig Praynig Praynig
В началото на темата бях предложила помоща си и дори се чухме с теб, ако мога да съм полезна с нещо съм насреща Hug
Още утре ще прескоча до банката и ще внеса парички по сметката
Бог да ви закриля Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт