семейство се опитва да се пребори с беЗпомоЩноста

• 38 013
  • 444
  •   1
Отговори
# 180
Добро утро! Hug

Сейв дарина ,вече са качили историята на Филип на 1вата си страница!  bouquet

http://www.save-darina.org/content/view/501/1/

# 181
Добро утро за всички, които са взели присърце Филип и неговото семейство.

БОГ помага на всички, които са се обърнали с искрена молба към Него. Бог е Всемогъщ, Всевиждащ и Всеможещ! Алелуя!
Псалм 91:11 Защото Бог ще заповяда на ангелите Си за тебе Да те пазят във всичките ти пътища.
Псалм 103:20 Благославяйте Господа, вие ангели Негови, Мощни със сила, които изпълняват словото Му, Като слушате гласа на словото Му.
Амин!

Нека се помолим на нашия Бог Исус Христос, нека Той със Всеможещата си ръка изпрати (ако е в Неговия план) ангели да бдят над Филип. Господ е в сърцето на всеки от нас, нека Го намерим и Му се помолим. За Негова слава да бъде всичко, което правим.
Благослови, Господи Всемогъщи! Амин!

# 182
 bouquet Hug  bouquet Hug  bouquet Hug  bouquet

СледваЩите думи и ьуства са За всиьки вас  хората които бяха неотлъьно до семеиството на Филипьо и хората които помогнаха да се направи невъЗможното въЗможно За него.

Не бих каЗала ье всиько свърши, по тоьно всиько тепърва Запоьва. Трудно е да се обесни ьуството, което ьовек иЗпитва, когато това За което си се молил с месеци се реалиЗира. Кампанията в Сеив Дарина беше За нас единствената ни надежда - надеждата, която поьти беше напуснала родителите, но коята сега обгръЩа сърцата ни и ни  дава сили, онеЗи сили които тепърва Ще ни бъдат необходими.

Има моменти в които думите са прекалено слаби да опишат всиько, което бихме желали да иЗреьем.
На всиьки вас неуморими и всеотдаини хора пожелаваме Бог да ви Закриля вас и семеиствата ви, да ви дава сили и много надежда.
Дори и иЗправени пред много трудности и припятствия не Забравяите ье ние ви носим в сърцата си и винаги сме готови да ви подркрепим и помогнем с каквото можем. Това е наи малкото, което бихме могли да направим

БЛАГОДАРИМ ВИ ОТ ЦЯЛОТО СИ СъРЦЕ

Hug  bouquet Hug  bouquet Hug  bouquet Hug

# 183
kaпка_сал3а   bouquet Heart Eyes Heart Eyes Hug

# 184
Момичета, имаме час за преглед.. 27.4. след 13ч (има много записани и когато ни дойде реда). Оферта за прегледа получих само под формата на и-мейл, който сега ще преведа.. Това е засега от мен, стискайте палци за детенцето!!!
Поздрави от Хановер!   Simple Smile

# 185
Момичета, имаме час за преглед.. 27.4. след 13ч (има много записани и когато ни дойде реда). Оферта за прегледа получих само под формата на и-мейл, който сега ще преведа.. Това е засега от мен, стискайте палци за детенцето!!!
Поздрави от Хановер!   Simple Smile
martikka   bouquet Hug

# 186
  • Варна
Поздрави от Хановер!   Simple Smile
Стискам палци. Научих за темата от иланг-иланг, за което съм много благодарна. Тя е една от многото мами тук с огромни сърца. Поклон пред всички ви! Моля се за малкия Филип. Нека Господ е с него и семейството му!  Praynig Praynig Praynig Ще помогна с каквото мога при първа възможност. Ваня66,   bouquet .

# 187
martikka Браво на теб!   bouquet
аз в понеделник ще сложа някой лев, дайте да не спираме да събираме, не се знае още какво ще кажат от Германия!
Praynig Praynig

# 188
Скъпи Филип, Юлия, Себайтин и малко бебче!
От както прочетох темата не спирам да мисля за вас! Днес успях да отида до банката и внесох една малка сумичка Embarassed, бях я предвидила за някои глезотийки по Великден, но сега съм щастлива, че тя идва към вас. За съжаление в момента не мога да отделя повече, но щом имам възможност ще се включа отново! Желая ви много късмет, много вяра и много сили! Сигурна съм, че всичко ще се оправи! В мислите си съм с вас и се моля за вас!  Heart Eyes

# 189
pepilota_vas ,това ,което си направила ме подсети за един страхотен човек- Иван Станчов,който подари имота си във Морската градина за целите на Карин дом и негото желание е вместо подаръци за РД да даряват парички в дома!   bouquet

pepilota_vas   bouquet

# 190
И аз минах през банката. Ние, немощните, направихме каквото можахме. Всичко е в ръцете на Божието милосърдие, което е безгранично.

# 191
И аз минах през банката. Ние, немощните, направихме каквото можахме. Всичко е в ръцете на Божието милосърдие, което е безгранично.

Всички вие откликнали на нуждата на семейството,Бог ви е запознал по някакъв начин с историята на малкия Филип и е искал да провери вашата Човечност и благородство! Peace

,,Когато човек стори добро без принуда, тогава Бог поглежда към земята, усмихва се и казва: " Дори само заради този миг си струваше да сътворя света"
    Талмуда

# 192
Здравеите момиьета,

току Що се ьухме с юлето. Оьаквам ги в Берлин на 25.04.2009. Два дена Ще са при мен докато посвикнат малко с новата обстановка и в понеделник Ще отпътуват навреме За Хановер, където Martikka уредеи ьас при Др. КрауЗ.

Леле малко остана  Crazy Mr. Green Crazy

# 193
nikiki,благодаря ти,че ми показа темата! Hug
Утре ще се опитам да я изчета!

# 194
Моля се всеки ден за малки Филип, Господ да го закриля и да му помогне. Ще се постарая колкото се може повече хора да разберат неговата история и дори ще пусна призив за помощ в един вестник издаван на местно ниво.
Кураж на цялото семейство на Филип!!! Hug

Общи условия

Активация на акаунт