семейство се опитва да се пребори с беЗпомоЩноста

• 38 011
  • 444
  •   1
Отговори
# 195
 Хубаво е че я има темичката за да можем да помагаме на семейство в беда. Да вдъхваме сила и кураж на семейството на Фил. Цялото ни семейство сме съпричастни с мъката и болката. Вчера приведох по сметката на Юлия.  Моля се всичко да мине добре и Фил бъде силен.  Praynig

# 196
Здавейте аз съм майка от разград и пуснах темета в разградския форум и още един искам да кажа на семейството на момчето да имат вяра защото господ ще им помогне на големия празник Великден.
мило семейство с вас съм и ще се моля Praynig Praynig Praynig детето да оздравее и расте със своето братче.

# 197
Мили момичета,
днес Юлето /майката на Филип/ има рожден ден
Нека всички заедно да и пожелаем много здраве, борбеност и сила и най-вече дълголетие, за да отгледа с любов двете си прекрасни деца   Hug

Юле, честито, миличка newsm51

smile3510

Последна редакция: сб, 18 апр 2009, 20:33 от AKILINA

# 198
Давам й всичко което искам и за себе си!ЗДРАВЕ за нея и децата , СИЛА за трудните моменти, БЕЗБРОЙ УСМИВКИ, защото са заслужени за нея и ПОДКРЕПА, каквато й даваме и няма да спираме!   bouquet

# 199
Отдавна следя темата,но до сега не бях писала.Когато се моля винаги споменавам и Филчо в молитвата си.Сигурна съм че ще се оправи. Hug
Юле желая ти много здраве както на теб ,така и на цялото ти семейство.Желая ти сила, борбеност и вяра .  bouquet

# 200
Честит Рожден Ден,Юли,
 Желая ти много щастливи и незабравими години с цялато ти семейство. Здрави дечица и много щастие, здраве и късмет!

Нека тази година бъде последната на пожелания и първата на сбъднати - желания!

# 201
ЗДРАВЕИТЕ МАЙ4ЕТА Heart Eyes Hug Hug HugХРИСТОС ВЪЗКРЕСЕ ИСКАМ на този голиам христиански празник да ви пожелаия да сте живи и здрави и все така борбени и неуморни.Искам днес на този светал празник всички да се Praynig Praynig Praynigпомолим за ЧУДО и Филип да оздравее.ДА обединим силата на нашите сарца да се помолим на бог за изцерение.Искам да се се обърна сега към всички да ви благодаря  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet че  ме подкрепяте и сте с мен неотлъчо newsm51 newsm51 newsm51 newsm51.НА 25 04 09 двамата с филип тръгваме за Белин от ВАРНА 12.30до София от София 15.25 и ще сме в Белин в 16.45 тяхно месно време кадето АНИ ще  ни посрещне и понеделник 27 04 09 сме на преглед                                                                                                       п.п до тук на моята сметка са преведени 692.лв  bouquet

# 202
                                                                                                  Христос Воскресе!

ЮЛЕ  Hug Hug Hug Hug Hug !!!! За Филип Praynig Praynig Praynig Praynig

Последна редакция: нд, 19 апр 2009, 08:31 от nikiki

# 203
Христос воскресе!
 Нека светлината на Неговото воскресение озари живота Ви! Много здраве и благополучие!

Юле миличка Чудото вече действа,с толкова много приятели до вас,То ще стане! Peace Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 204
  • Варна
Христос Воскресе!  Hug Моля се за Филип и неговото семейство, нека на този светъл празник Господ чуе молитвите ни и Филип оздравее!  Praynig Praynig Praynig
Юле, честит рожден ден!     bouquet
Желая много здраве и благополучие на всички мами с големи сърца!  Heart Eyes

# 205
 HugДнес тръгваме деня които толкова 4акахме доиде сега да се молим 4удото да стане и лекарите да помомогнат на филип .Стискаите палци вси4ко да мине оспешно аз сте ви информирам от там newsm10 newsm17 bye

# 206
  • Варна
Юле, лек и безавариен път.  Hug Моля се за малкия Филип и вярвам, че всичко ще е наред. Чакам с нетърпение да се включиш с добри новини.  Praynig Praynig Praynig

# 207
На добър час, Юли. Чакаме добрите новини и се молим Господ да е с вас.

# 208
Безпроблемно са пътували Варна-София,сега вече пътуват за Берлин! Praynig

# 209
Филипчо беше малко гладничък, пропуснал е закуската в самолета, докато спи Wink Харесало му е излитането Simple Smile Сега нямаше търпение да се качи на ескалатора... много обичал да се вози на тях Simple Smile Е... и в къщи му се прибираше де, ама първо да отидат на гости на Ани  Peace

Общи условия

Активация на акаунт