ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА, весела май-ска дружина!

• 13 154
  • 306
  •   1
Отговори
# 240
Станела - това е ужасно. надявам се да мине...звучи ми като затворен цикъл, но все трябва да спре и да се излекува  Naughty хомеопат както препоръчват момичетата може би е най-доброто след толкова лекарства...просто да излезеш от този затворен кръг
ася - радвам се Мила  Hug
Данче - от къде тази хрема на малкото човече  Shocked
SvetlaK  - давам редовно, до скоро само на семпер пюретата, но преди дни хапна от нашата маса и много му хареса, не знам как ще ви прозвучи - но лапна 2-3 рибки цаца (пържена, да) и много му хареса  Embarassed иначе от хек - панирана, правя на Лора си хапва, правя отделно пюре и така

# 241
Здравейте.И в нас баткото е болен. Пак с кашлица.Вече ми омръзна с тая кашлица. Мине се не мине една ,две седмици и пак започва да кашля. Без нищо друго само кашлица. Започнах да си мисля , че е на алергична основа.Личната казва , че не и  приличала на алергична. Е от какво тогава кашля цяла зима.Лятото на морето веднъж не се е закашлял.
Риба и аз давам, но рядко защото не си падам по нея. Като сме на морето тогава , че там прясна. Давала съм и печена и пържена на Никол, хапва си я.От пюретата с риба не е яла никога само дето купувах - плюеше ги.Даже още имам две бурканчета.
Още сме с биберон в устата. Гледам през деня да не го давам ама тя като се сети и ми носи чантата на количката да и го давам. Вечер без него не заспива. А за говорене нищо не казва.Мама , тати и др. такива подобни.И от скоро вика пет - пет и показва ръчичка.Защото така и казвам като се карам.И баткото до две години нищо не казваше, даже вече се бях притеснила ,ама като направи 2г. и като се отприщи сега не можеш да му затвориш устата.
Ей ,че много писах.
Не е ли време за нова тема?

# 242
дълбоко съчувствам на всички мами с болни деца. голяма лиготия настава, когато децата са болни, така че не ви е лесно. дано черният период да мине скорострелно, но се съмнявам - с това затопляне на времето бентът ще се скъса и всеки ще почне да плюе и киха бацили.
за моите деца мога да кажа, че колкото и да е странно, когато ходят на ясла/ДГ, са здрави, а когато дойде почивка - болни. пример от лятото - цяла пролет бяха ок, лятото се разболяха; сега есента и зимата също стартира чудесно и по НГ, като се задържахме у нас, явно се разкиснаха и пак болни. сега са натирени по заведенията и дано останат здрави, че пипа след 10 дни започва ски-училище.

ниночка - осцилокок. давам така, както е. камбата си го върти из устата и гранулките си се разтварят. обаче камен отдаван яде бонбони от типа детска радост или малко по-едри, и знае как да го прави. ако мислиш, че мира няма смуче, а ще гълта директно, разтвори в 1 ч.л. вода и така давай. на вкус е сладко, така че нямай притеснения по тоя въпрос  Peace

аз работя, работя, работя. и пускам поръчки в ла редут. скоро ще мога да обзаведа целия блок с чаршафи от ла редут. какво ми става тоя път, защо така съм се извеяла с тия кошници, парцали и боклци, направо не знам  ooooh! а най-лошото в цялата работа е, че он-лайн пазаруването тотално сбричква всякакво удоволствие от придобиването на нови неща - изобщо не усещаш какво и как пазаруваш, а да не говорим, че с моите размери на трупае, дори не помня какво съм взела. 100 % ще имам серизоен брой дублирания. добре, че намаленията са само 2 п./годишно  Rolling Eyes

# 243
при нас последното боледуване на иван тръгна май от 2та долни кътника, поне те избиха - страхотно го дразнеха и се плюнчеше като 6 месечен. и така хрема, кашлица, оттам и аз и бебо се сдобихме с хреми. имам и подозрения, че и климатика допринесе. вече не ми се струва добър отоплителен уред за малки деца  Rolling Eyes

# 244
не, не е добре с климатик май... поне филтърът тр да чистиш супер често, нямате ли радиатор поне за където спи бебето...

# 245
той почти не духа, т.е. настроила съм го да духа нагоре и настрани. отделно бебо спи в количката в зимен кош с гюрук и е доста защитен. в другата стая сме с конвекторна печка, много по-доволна съм, затопля много бързо. абе да минава зимата  Whistling

# 246
Нинче осцилококцинум давам разтворен в малко водичка както казва Майк защото ние не ядем бонбони. Давам когато се съмня че е изтинала например или когато аз съм болна както стана последния път. Понеже аз се разболях и нямаше как да я изолирам и давах всеки ден по един доксто ми мина.

# 247
Аз давам енгистол на Никита. Според моята лекарка е почти същото като осцилококциума, но по-добро. Ако има хрема или лека кашлица- минава веднага.
Риба съм давала на Ники. Много и хареса шарана от именния ден, също хек и бяла риба.
За Редута- пуснах само една поръчка от намаленията. Вместо плик и чаршаф съм поръчала 2 чаршафа, много съм отвеяна, а сега няма пликове,ама нищо де, какво да правя. Иначе всеки ден като изляза на разходка и се връщам с нещо купено.Вече не смея да кажа на мъжо. Така кефа е по-голям.

Ето я бърбораната ми и още едно клипче където пее.

# 248
  • Перник
За рибата - питах дали давате замразена, защото в повечето случаи ми изглежда дооста възрастна. Веднъж в "Кауфланд" уцелих една замразена преди 2 дни - такава бих дала без притеснения. Но пък в крайна сметка, Калоян вече не е бебе - щом си е в срока на годност, трябва да е ОК  Peace Щом в неделя изяде цяло варено яйце и един "кем какамуна" (крем карамел) и нищо му няма .... Днес пак правихме крем карамел, но още не го е пробвал, че спи следобеден сън  Tired Заспа в 16:20 в колата, вързан на столчето и на запален двигател  ooooh! иначе не щеше, а беше уморен. Сега какво ще правим цяла нощ, не знам.
Утре отивам в офиса да се видя с колежката, която ме замества и да я уведомя, че се връщам... хем ми се работи, хем ще ми липсват безкрайните дни с детенце  Rolling Eyes

Яна, много ти е сладка бърбораната певица  Heart Eyes

# 249
много е сладка ники  Heart Eyes

от както открих този сайт  www.mytoys.de ,от ларедут не порьчвам.само пьлнех шкафовете.повечето дрехи изобщо не са обличани,порьчвах заради примамливите цени,не от нужда.

птица,честито ти возило.безаварийно и без актове  Wink

в тази врьзка аз сьм без талон  Whistling чичко полицай ми го взе за привишена скорост,и вече втори месец не ми го врьщат.всеки месец ми бият печат на акта и така докато ми вьрнат талончето.

иначе сьм много притеснена за полета,все едно ми е за прьв пьт.багажа е почти сьбран.

# 250
  • България
Ох, много се смях с НИки, много е готина  Laughing

# 251

Ха, Силви този сайт още не съм го открила. Аз дрешки пазарувам от този сайт www.otto.de. Много съм доволна, а виждам, че има и играчки, които мноого ми харесват.
Ние подновихме ходенето заедно на ясла и се надявам тази седмица на мен да ми е последна, че имам и други дела за вършене. Днес имаше едно детенце кашляше зверски и много тъпо ми стана тъй като и миналия път бяхме болни ей от такова яслено заразяване, включително и аз.

Да ви попитам вие, които живеете в апартаменти или в къщи, но в съжителство с други имате ли проблеми със шума на децата. Ние имаме наемателка, която се пада да живее точно под нас.  /във отделен вход де. / А тя пък си има поднаемател, мъж с който ние нямаме никакви договорни отношения. Но само идва и се кара с нас как детето шумяло и трябвало още в 19 ч. да е в леглото... newsm78

Да, ама нашия човек си поспива следобяд към 17 и после чака баща си от работа т.е към 20 и 30 и тогава имат един час веселба. Никога не са минавали 22ч , но си тичат, викат и т.н
Между другото онемях като научих, че тук наистина имали ситема на дисциплина да слагат децата в 19 ч по леглата.. Ама няма пък. Ние сме си българи , аман от дисциплините им начи... Crazy

# 252
Ники вече е готова за кака, изпълни ме Hug

TOPTYNA ПIЛE Z_ПАN ако вие сте собствениците не виждам защо ще цепиш басма на когото и да било, а и в крайна сметка не може да се вържат децата, нали трябва да растат свободни....

Мила така се е развихрила, че не ми се мисли какво ще е като се приберем, но пък така ми се струва по-голяма.. Rolling Eyes

# 253
Абе собственици сме ама наиш как нахално ми крещи и то пиян - вие сте в Дойчланд., ще се видим в съда....Аз пък му викам аз пък съм Еу селянка българка ... Бе усмирих ги донякъде аз, казах на наемателката, че ако се повтори да държи такъв тон развалянето на договора в кърпа им е възрзан. Аз самата съм била наемателка и гледам да съм внимателна, но такъв тон не съм държала никога.

Все пак вие как сте със съседите?

# 254
Цитат на: TOPTYNA ПIЛE Z_ПАN"(тортуна пиле жоапан)
Все пак вие как сте със съседите?
[/quote

търпим се взаимно, аз не вдигам олелия когато купонясват - имам 2 пуберки от дясно и отдолу един младеж дето също го тресе хормона (под 30 г), ама и на мен (директно) нищо не са ми казвали. все пак съм си в нас, и децата са си деца

Общи условия

Активация на акаунт