ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА, весела май-ска дружина!

• 13 151
  • 306
  •   1
Отговори
# 255
 Добро утро!!!
    Приказка напрово ме шашна с това лягане в 19  Joy Явор тогава е във вихъра си Rolling Eyes Щом вие сте собственици ми изглежда напълно нелепо да Ви правят забележки още повече че става дума за дете което неможе да бъде вързано все пак.А конкретно на въпросата ти за съседите-ние сме в къща с два собственика но по стечение на обстоятелствата съседите ни живеят в друг град и си идват рядко така че нямам никакъв проблем,но и когато бяха тук не са се оплаквали въпреки че са възрастни и ние сме над тях.Иначе и ние имаме наематели студенти(влюбени момче и момиче Mr. Green) на приземния етаж и с тях пък абсолютно никакви проблеми нямаме.Явно сме късметлии. Нооо до преди година в панелката не е за разправяне какво беше ooooh! кошмар затова и избягахме оттам.
  Януш страхотна е Никита Heart Eyes

# 256
  • България
И от мен добро утро!
Ние живеем в осеметажен жилищен блок, вичките ни съседи са на възрастта на родителите ни, та на нас гледат с такова умиление. Коко е талисманчето на блока. Даже все се "оплакват", че е много кротичък и не му се чува гласа, нито като бебе, нито сега и много се радват, когато има детски писъци и смях.
Коко много се кефи на Ники - и аха и той да проговори, ама нейсе....но пък тя беше удостоена с бурни "мъжки" аплодисменти.

# 257
TiT ами тогава да си мисля, ч е  са просто културни различия...

Супер мама пожелавам си и за нас влюбена двойка като вашата, то май не е само от култура ами и от ЕГН...  ooooh!

Хайде добро утро и добре завършен ден днес. Черпя кафенце докато чакам коминочистача...

# 258
Добро утро Майчета!

Вчера с Митето се наслаждавахме на прекрасния ден  Nature Sun With Face и почти през цялото време бяхме навън. Имах нужда от една таква дълга разходка, след мрачните и студени дни.
Пак много болни дечица се събраха, пожелавам им бързо оздравяване на всички  Hug Praynig

# 259
Ето малко нови снимки и от нас http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=10127151

# 260
Здравейте,
много ви благодаря за съветите, но преди хомеопата трябва да овладеем положението защото е сериозно. Една направена микробиология отпреди месец с наличие на Moraxella cataralis остана без последствия защото лекарят ни каза че бактерията е патогенна и няма нужда да се лекува - професор Минчев виден детски пулмолог /водихме го на пулмолог защото един друг доктор ни изплаши, че Любо бил със спастично дишанер и е поочти сигурна астма/ СЛава богу не е с астма, но оттогава промивки, чудеса - нищо. Вчера го заведохме на унг В исул при Цолов / МНЕНИЯ МНОГО И + И - за него/. Отсече Огрооомна трета сливица - за опреция веднага щом го излекуваме сега.Но на мен тая операция с пълна упойка на още ненавършило 2 години дете ми се струва неуместна. Пуснахме нова микробиология - да видим бактерията там ли  е , няма ли я. Е там ще е със сигурност. В петък ще излезе резултата и тогава ще назначи нужното лечение - дотогава н икакви лекарства. Но вчера Любо вдигна висока темп. и цяла нощ ту дига, сваляме... и така и днес. Вече пие Зинат 125 мл по 5 мл на 12 ч. купих на своя глава и Стодал и давам и Ксизал.Утре ще го водя и на друг УНГ - някакъв Тодоров пак от ИСУЛ......ааа вчера го заведохме и при пулмоложката на мъжа ми, да сме сигурни че нищо не е слезло в гърдите - каза ок е, но ни съветва да махаме сливицата.
Как ви се струва!? а си имах такова здраво детенце преди яслата....драмата е че той толкова обича да ходи на ясла и да си играе с децата

# 261
Станела, единствената драма е, че детенце е болно толкова време и не можете да овладеете положението! Това, че няма да ходи на ясла е бял кахър! Стискам палци всичко да приключи в най-скоро време и да спре тая мъка с болести и ходене по лекари! Голямооо  Hug от нас с Мила!

Тортуна, тоз наемател щом пие и прави проблеми, вероятно можете лесно да го изгоните от къщата ви! Ние със съседите като цяло нямаме проблеми, освен с една над нас, която тупа като побъркана всякакви гнусотии и си оставя кучето да пикае през терасата!  Twisted Evil Иначе за тропането на Мила, съседката под нас даже пита, когато не ни чува. 

Крисис, виждам, че вече имате коса, даже и опашки връзвате!  Heart Eyes

И Мила много се изкефи на Ники и даже и пригласяше!  Mr. Green

# 262
Станела, близко детенце също имаше проблем с третата сливица и уж изчакваха да навърши 3 години за операция. Е, вече е на 7 и още не му е правена операция, но не е постоянно болен де. Послушай интуицията си за такова важно действие, друг съвет едва ли ти е нужен. Дано се оправи душичката  Praynig

Krisis поздравления за къдриците Flutter

Асе как е Миличка, започна ли да си хапва повече?

# 263
  • България
Mnogo sladka Nikol  Heart Eyes
Stanela, dano barzo otkriete prawilnoto le4enie  Hug

# 264
и ира е болна  Confused

на своя глава й направих изследвания на носен и гьрлен секрет,то след толкова боледуване,само това остана.

има бактерия и ще я лекуваме с аб  Cry

всяко пьтуване до ит. е сьпроводено с болести и илячи.пис-на-ми!/така ли се пренася?/

станела,сега прочетох за любо,и при ира е сьщата бактерия  Rolling Eyes дано минава бьрзо лошото  Praynig

# 265
ами то ако е от 3та сливица, едва ли има значение яслата newsm78 важното е, че ще си запазите мястото там, известно време няма да ходи, кво да се прави, и мира е така и тя много обича дечица Confused но пък после ще си ходят и ще си играя пак Flutter Heart Eyes

за упойка и малко дете незнам, звучи страшно, но може и да не е, все пак лекар го казва... иди виж из нета кво пише Tired

# 266
аз съм против операция на 3тата сливица на такава възраст. не знам дали на 3-4 бих разрешила  Naughty
ти си майката, ти ще решиш. не трябва да се влияеш от нас и нашите мнения по въпроса...

# 267
  • София
Охх, това с операциите е наистина доста сложно. Гави нали го оперираха от херния с пълна упойка, когато беше на 8м... И при нас не беше по спешност, можеше да се изчака, но лекарите бяха категорични, че най-добрата възраст (за да не се получат усложнения) е м/у 6 и 8 месец. Така че щом го казват сигурно има логика, но все пак и аз не знам какво да ви посъветвам, защото целия този страх съм го преживяла и е ужасно...

Аз още не съм успяла да погледна Никита на клипчето, но като се прибера ще я пусна на Гави Laughing.

# 268
и аз от работа не можах, ама сега я гледах, много сладка беее, и как пее, ама не разбрах коя песен Blush Mr. Green ама мира как се изкефи и даже танцува, самата тя беше за клип как гледа клипче Joy

# 269
Станела, ако има бактерия може оттам да идват проблемите. Дано да не се стигне до операция   Hug

Общи условия

Активация на акаунт