ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА, весела май-ска дружина!

• 13 150
  • 306
  •   1
Отговори
# 30
За Много Години на Всички. Hug Heart Eyes
Да сме живи и задрави-най вече нашите дечица  Heart Eyes Hug,весели,щастливи и нашите сладки децица да са много игриви  Party

# 31
януш, уау: огромно шкембенце и какви спомени ми навя Heart Eyes стискам ти палци!!!

рени, вие сте все едно еднакви с мая Flutter

майчета и може би най-вече тези от младост, моля вииииии, намерете някоя съседка млада пенсионерка, разбрана и т.н., да гледа мира: трябва ми 2-3 дни седмично, от 8 до 19ч, без уикенд. АМА МНОГО МИ ТРЯБВА, мерси ви предварително, ако поразпитате заради мен Hug мисля, че не е много важно да е от младост, щото когато е работен ден, си е цял работен ден.тва щото решихме минимум до януари, но всъщност до пролетта, да не ходи на ясла, че тази последната нболест беше доста плашеща и казаха, че занапред в общи линии все в белите дробове ще я удря Cry

Hug

# 32
  • Перник
Eто и обещаните снимки от мен: http://www.paunova.snimka.bg/album.php?album_id=325943

Калоян в момента спи "следобеден" сън. Вече 2 часа и отгоре. Какво ли ни чака довечера  #Crazy

# 33
Нин,какво се е случило,че толкова си уплашена!!..... Peace
Ние,че прекарахме пристъп,и не мога да кажа,че не кашля,но овладяваме положението за сега без АБ.
Даже,утре ще стартира на ясла,след като престоя два месеца у дома! Wink
Но ще се пробваме пак,аз тая зима съм я отписала с ходенето на ясла.

Януш,много си ми сладка,но ще е МоМа! Wink
Живо и здраво,на финала,дано се отървеш скоро! Hug

# 34
  • Варна
За много години, момичета! Да сте живи и здрави, много щастливи през Новата година! Само хубави неща да ви се случват!
Честито на Милена и Данчето! Да са ви живи и здрави юнаците!
Не мога да ви изчета. От няколко дни наваксвам. Нямах време от хойкане да се задържа на компа. Ние сме горе-долу добре. Габи беше с ангина по празниците, а Преслав изкара двудневен вирус с Т по Коледа. Иначе са добре, растат, дивеят. От вчера ни тресе треската на кандидатстването за ясла. Утре ще се подават документите, от вчера има списъци, снощи в 9 се записахме под номер 18 Shocked, ще приемат 25 деца в нашето ОДЗ. Пак ни направиха на маймуни, мъжо ще дежури тази вечер от 12.00 до 2.00.
През април пък ще се редим за детска градина за Преслав. Аман от простотии. #Cussing out
Ще гледам да съм по-редовна тази година, че покрай работата и дечурлигата не ми остава време за форума. Confused

# 35
  • България
Леле, Кате, пак ли в тоя студ. Миналата година си спомням как мръзнахте, сега пак . Ей, голяма дивотия.

# 36
  • Бургас
Честита Нова година! Само здраве, щастие и късмет да ни спохождат през Ноата година. И много, много топлина и обич да има в семействата ни.
Честито на Миленчето и Данчето. Да са живи и здрави малките прицове  smile3540 да растат умни и щастливи деца за радост на мама и тати.
Ние вчера се прибрахме от Троян. Изскарахме си добре въпреки почти "мизерната" вила на която бяхме попаднали. Всъщност бяхме в с.Орешак съвсем близо до Троянския манастир. Страхотно място с много мили хора. Бяхме излезли на 1 сутринта да се разходимта с малка, докато дугите спят и от наколко къщи излязоха, вярно възрастни хора, да ни дават я паричка, я торбичка с лакомстава като за сурвакарче. Ние дори не носехме сурвачка. Много мило беше и в същото време ми стана адски неудобно, но беше мило.
На 2 се каихме на Беклемето - беше страхотно. Поне видяхме хубав сняг. Е малката не поиска да се качи на шейна, та трябваше да я нося през половината път, но си струваше.
Разгледах снимките - Страхотни са ни хлапетата да са ни живи и здрави  Hug
Ето малко снимки и от нас. http://www.snimka.bg/album.php?album_id=277670&pid=9635817
За съжаление отпуската ми свърши и от утре пак  atwork на тръстиката.

Момичета, желая Ви успешна и спорна година.
  bouquet

# 37
`хубав` сняг може да се види и при нас  Mr. Green
направо е страшно.не смея да карам колата,независимо че е джип.снегьт е до колене.трети ден вали без спиране.на обяд почистих цялата кола,сега е затрупана до над гумите.

# 38
  • Бургас
`хубав` сняг може да се види и при нас  Mr. Green
направо е страшно.не смея да карам колата,независимо че е джип.снегьт е до колене.трети ден вали без спиране.на обяд почистих цялата кола,сега е затрупана до над гумите.
Къде е това при вас  Laughing

# 39
благоевград  Grinning

# 40
  • На морето!
И при нас- в Бургас вали! Като заваля та цяла неделя, тихо, кротко.... Laughing Приказка е!
Много са красиви дечицата! Да ги нацелувате от нас!  Hug
Рени, за първи път виждам такава прилика! Все съм виждала деца да приличат на родителите си, но това вашето с Мая направо ме срази! Пу-пу, хубавица  Heart Eyes

# 41
  • Бургас
thumbsup
Да и в Бургас вали , но е малко мокричко - по различно е . Не казвам че не е красиво, но е като пясъчен дворец - радвай се на мига защото в следвщия момент може да го няма .Иначе днес в морската градина наистина беше приказка.  Peace

# 42
  • В море от любов
Здравейте и от нас Hug
Тук у наше село също има сняг Mr. Green, вчера валя  цял ден, излизахме на разходка с децата, ей голяма радост, голямо чудо Grinning

# 43
и ние днес се пързаляхме со джипа, нищо че бяхме включили на 4-ките. да ви кажа честно, аз малко се кефя на ситуацията. умерено, че е опасно, но се кефя по някакъв начин.
инак - много е смешно при нас в квартала, защото повечето коли тъдява са стари или някакъв вид таралясник - я голфче, я подобно, и собствениците им просто не могат да ги изкарат от преспите. тия дни ще настане голям вой за паркоместа - като се изнесат по-големите коли, на тяхното разчистено място като се настанят не толкова големите, и глей къв вой ще настане. голяма е простотия тук - личното парко-място на всички комшии е пред съответните им входове, пред личните им прозорци. който е спрял на туй място, рискува пукане на гуми. който е различен от тояманталитет - също рискува по подобен начин. пример - 3 броя всесезонни гуни на нашата кола дадоха фира преди време. гениална проява на европейщина цари в жк илинден  Wink

аз днес съм сама с 2те. съвсем бях изключила, че личната е 2ра смяна и съответно не може да даде контактна бележка на децата. така че ще сме окопани у дома. а си имам текст за четене  Rolling Eyes
...
забравих да споделя веселия факт, че като се прибрахме у дома след 7 дни скитане по б-я, Т в къщата беше 4 градуса. почти едно денонощие не можехме да изгоним баба зима от къщи /имаме 3 външни стени/, но за сметка на това установихме, че децата спят прекрасно на 12 градуса  Mr. Green сега вече с лекота поддържаме 18 градуса въпреки кучешкия суд навън.

# 44
  • София
Честита Нова Година и от нас!
Ние празнувахме в къщи. Инахме си и гости - свекър, свекърва, зълва и т.н., което доста ме изнерви и честно казано много исках празникът да свърши бързо  Sad
Така си мечтая да ни оставят сами да си празнуваме някой ден, но май няма шансове това да стане скоро.
Честити нови бебчета, момичета! Да са ви живи и здрави!
Приятен ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт