ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА, весела май-ска дружина!

• 13 158
  • 306
  •   1
Отговори
# 45
marta7  Hug

Мила хич не се кефи на снега! Вчера татко й я обърнал с шейната и двамата се прибраха много разочаровани от разходката. Тя повече не пожелала да седне вътре, а той я носил почти през цялото време. Днес не сме излизали още, но сега заспа и после сигурно ще стане късно, а и днес май е доста по-студено от вчера. 

Януш, много ти е готин тумбакът! Лейдиту и Темп, дайте и вие по една снимка, сигурно вече имате забележими коремчета!  Hug

# 46
За много години, момичета! Да сме живи и здрави и ние, и децата, и семействата ни!
Нашето прибиране от прованса беше по спешност- наводнихме се с топла вода. Комбинация от модерен кран, паднало налягане, заради ниското потребление през празниците и неспрени централни кранове на топлата и студената вода...И сега ми е мъка -  нов паркет в хола ще слагаме (свалихме стария и сме на плоча, която 3ти ден се мъчи да съхне), котлоните Nardi са на ремонт ( в гаранция слава богу), ТВ и монитор не сме пускали още, не смеем, и нова кухня ще трябва:( Това ми е най-голямата мъка. Нашата кухня е на 2.5г само...но шкафовете са се раздули, плота е на вълни, трагедия... У нас е страхотна влага допълнително и заради конденза от топлата вода...всички стени и тавани са мокри...ужас.
Та спирайте си централните кранове профилакте, когато заминавате за повече от 1 ден. Ние принципно го правим, но този път бързахме яко и ...ей на...
А днес покрай тия вълнения и новата работна година съвсем изключих, че се подават документи за ясла...Мерси момичета, тук прочетох и изстрелях Ники да подава документи.
В офиса е мега студ, климатиците нещо не им се занимава за студ по-голям от -10. Работят малко, после спират да размразят и така...
Марти го беше страх в началото от снега и заобикаляше, но сега вече не и голяма игра пада. Той е при нашите, вадят му моята шейна и всеки ден се пързаля 30-40 мин.
Целувки на хлапетата и лек ден:)

Последна редакция: пн, 05 яну 2009, 16:28 от милееенка

# 47
  • Перник
Мила хич не се кефи на снега! Вчера татко й я обърнал с шейната и двамата се прибраха много разочаровани от разходката. Тя повече не пожелала да седне вътре, а той я носил почти през цялото време. Днес не сме излизали още, но сега заспа и после сигурно ще стане късно, а и днес май е доста по-студено от вчера. 

Значи Калоян е по-смел  Mr. Green вози се на шейната след като го обърнах вчера. Само ако се наклони и с милиметър той почва да вика "мамо мамо"  Laughing и отказва да стъпи в дълбок сняг.

Милееенка съчувствам ви. Сега ви чака сериозен ремонт явно. И то посред зима...гадна работа  Confused Но ще се справите,а пък после ще ви е пак новичко и хубаво  Wink

Въпрос към мамите, които още получават майчинство - получихте ли си парите за декември? Защото аз не съм. Подозирам,че пак "работодателя" ми има пръст в тая работа  #Cussing out За май 2008 г. до момента не съм получила майчинство след като касиерката оплескала нещата и половин година не успя да се оправи  #2gunfire Утре почвам да звъня на главната счетоводителка, нотози път няма да съм любезна  #Cussing out

# 48
Олеее Миленка, много страшно звучи това с наводнението.

За декември и аз не съм получила майч-вото.

Днес на Никита и хареса разходката. Заобича снега.Еееее пак падна и ревна, но за кратко. Зачерви бузите, носа се позапуши и се прибрахме. като и казах - айде вкъщи и много се зарадва. Не и се стои навън, но ако не излезем за половин час ме хващат лудите вкъщи.

Последна редакция: пн, 05 яну 2009, 18:46 от Qnush

# 49
  • Бургас
вчера гледах в сайта на НОЙ. Пише че ще ми преведат парите на 6.01. т.е на 7.01 евентуално ще са в сметката.
По принцип моето майчинство миго превеждата м/у 23 и 25 число на месеца
Днес като за първи работен ден ми е адски гадно, втриса ме, имам температура, хремава съм и кихам като смаяна ooooh!
Ох, оплаках се.
В офиса днес беше много студено, въпреки че вчера следобед ходих специално да пусна климатиците - голям студ  Nature Snowman
хайде хубва вечер на всички

# 50
ЗДрваейте  Hug,
Миленка напрово ти съчувствам милата,много гадно това което вие се е случило  Sad.
И аз днес гледах в НОЙ страницата и ми пише че на 6.01.2009 са ми преведени парите за 11 месец на 2008г,чудното ми е че днес е 5.01.  Joy
Да ви се похваял днес ми дойде Коледния подарък за Теди ето ТУК много и се радвам и аз на подаръка.Най накрая дойде от Германия  Party,и Теди много му се радва.За сега има 1 снимка че нета ми е ужасен и едвам качих тази  Close

# 51
  • На морето!
Миленка, мн гадно наистина. Това ми напомня, че е време да застраховам нашия, че нищо не се знае.
НОИ правят преводи тогава когато работодателят ви плати осигуровките и подаде данни в НАП.
Гачони, мн е хубава зебрата. И аз съм замисли да поръчам една, но мн ми се вижда скъпа доставката.

# 52
милееенка   много неприятно посред зима такава беля  ooooh!
Януш много си хубава ,тумбата се смъкнала надоло като че ли
Силви@  вашата мома колко е висока вижда ми се с манекенски размери
Рени   Мая е един бонбон да я нацелуваш от нас Heart Eyes
Хай   много са ти хубави децата пу пу  малкия палавник какъв е русоляв  Heart Eyes
Птица твойте щерки не си приличат но всяко по своемо си е хубава да са ти живи и здрави  Hug

Надявам се че не съм пропуснала никой ние не сме излизали навън от 26 декември заради скарлатината на Галето но утре се о4ертава да излезем дано времето е хубаво.Утре тук имат голям празник нещо като първи юни но го празнуват по грандиозно

# 53
Силви@  вашата мома колко е висока вижда ми се с манекенски размери
93-94 см.последно е мерена преди повече от месец,може и да ги е минала.

че е висока-висока е,ама е далече от манекенските размери  Wink

всички казват,че не й личат килограмите,но като я гушнат и ги усещат.сега е 15 кг.непознати,дето я заговарят и я разпитват,мислят,че е на 3 год. и им е странно,че не отговаря на вьпроса `как се казваш`  Mr. Green

гачони,честита зебра.много добра играчка е,но ира не я отразява и нея.вече не купувам играчки,няма кьде да ги слагаме,а апартамента е голям.ще купувам само за двор-люлки,пьрзалки,пясьчници,беседки и разни подобни.надявам на пролет оградата да е готова и да оборудваме един спретнат вьншен детски кьт за приятелските деца.

Последна редакция: вт, 06 яну 2009, 01:33 от silvi@

# 54
под манекенски размери исках да кажа че е висока за възраста си

# 55
абсолютно!

лека от мен.камикадзето заспа преди 30 мин.,вече нямам сили  Tired

# 56
  • В море от любов
ЗДрваейте  Hug,
Миленка напрово ти съчувствам милата,много гадно това което вие се е случило  Sad.
И аз днес гледах в НОЙ страницата и ми пише че на 6.01.2009 са ми преведени парите за 11 месец на 2008г,чудното ми е че днес е 5.01.  Joy
Да ви се похваял днес ми дойде Коледния подарък за Теди ето ТУК много и се радвам и аз на подаръка.Най накрая дойде от Германия  Party,и Теди много му се радва.За сега има 1 снимка че нета ми е ужасен и едвам качих тази  Close
Ах каква е сладуранка малката кукличка Heart Eyes, като гледам снимката, явно и е харесала Flutter
Аз искам да попитм, къде мога да проверя в НОИ, защото аз дефакто не съм си получавала майчинството от ноември месец, а осигуровките си ги внасяме много преди датата за внасяне, т.к. моят работодател е мъжът ми Mr. Green

# 57
малее, ма тя пипа е 15 кила. е, по-висока е, де - малко над 100 см, но все пак Simple Smile
вярно спокойно може да мине за 3-годишна Simple Smile

# 58
Честит имен ден на всички именници   bouquet да са живи и здрави
по този повод днес в училището на лора ще идва свещеник за водосвет и ще водя и малкия (ако не спи) да види и това  Simple Smile

миленка - това с наводнението направо е ужасно...а и разходите са големи. за влагата имало някакви таблетки на церезит май бяха, ще ви помогнат по бързо да се изпари. наши приятели като се нанесоха в ново жилище ги ползваха и бяха много доволни. иначе и мухъл ще тръгне на топлината  Sick

ние не бяхме излизали от 31.12- та до 4.12 на снега. голям кеф и радост, без шейна. малкия много се радва и се търкаля - ама си има учители и каката и кучето. взех че и аз като биволица се изтъркалях на снега - да правя ангелче  hahaha след този номер - малкия върви върви и се пльосне и той по гръб...не го е страх, само трудн осе тътри по партините с тези грейки навлечен
лора и кучето са на върха на щастието, направо се зариват в снега

гледам обсъждате размери, ние не сме се мерили - по този повод кога се прави консултация? ние след 3-ия пентаксим не сме стъпвали...подозирам, че е над 12 кг, усещам го с кръста си  ooooh!
от няколко дни имам други неволи- понеже млакия се се пъне да го носим на ръце лора взе да опява, че само него сме гушкали ...едни такива пристъпи, вдетиняване, чак не вярвам че сега взе да се проявява...да не говорим, че го пошляпва от време на време, обаче и калоян я клюкари - показва къде го е тупнала и кой. застава срещу нея и пищи  Whistling абе цирк само дето аз нещо не се справям с "дресурата" и на моменти здраво ме тресат нервите

# 59
Menina Доставката не  е скъпа с едни код за намаление на нови клиенти ми излезна общо 56 евро с доставка и самата играчка и то до нас до вратата ми.А играчката е 50 евро,доставката по принцип е 16 евро но с този код за намаление на нови клинти ми излезе 56 евро всичко.А по принцип тази зебра в БГ е 203лв Peace

silvi@ Мерси за милите думи  Heart Eyes,Теди за сега много си играе с нея,ама тя много обича да се качва на корема ми и да подскача и вика ДИ-ДИ-ДИ  Joy

ivaaa Благодаря и на теб за милте думи  Heart Eyes,да много и хареса Зебрата  Joy
За НОИ си гледам кога са ми превели пари с този код дето се взема от НОИ-той е индивидуален и си проверявам когато си искам какво и кога е преведено  Peace

Общи условия

Активация на акаунт