ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА, весела май-ска дружина!

• 13 150
  • 306
  •   1
Отговори
# 300
мира пък от 'къде е мира' с ръчичките, се научи да казва "ето я" и сега,като търсим нещо и си вика "мечооо, де си, дее сиии, мечо... ето яяяяя"  Mr. GreenHeart Eyes

тя също се тръшка, но аз по-често я оставям да го прави, ако е нещо незастрашаващо Praynig струва ми се излишно да не й давам нещо си, щото не е хубаво, щото и без туй нема да ме разбере Crazy аз пък по дупе не бия, ама по ръчичките ми се е случвало да пляскам, ама не ми се струва чак толкова лошо, макар че тя мъничко я заболява и ми дава да ги целувам после Cry Heart Eyes правила съм го само 1-2 пъти, ако (както обикновено разбира) й хващам ръчичката, казвам 'не', а тя продължава да я вре в пускача на газовата бутилка примерно Crossing Arms обаче незнае думички за бой, шляп и т.н. Praynig

# 301
и защо през ръцете не, а по дупето да newsm78
Бях чела, че детето опознава света с ръцете, разглежда играчките с  ръцете и ако го удряш по ръцете му спираш опознаването на света. А бе някакви такива философски писания бяха.
А че памперса омекотява шамарчето е права маик  Mr. Green.

# 302
Благодаря,ви момичета за поздравите,наистина ще си я карам с мерак,щото си я постигнах сама! Heart Eyes
Много болести,с много деца. :е:
Ние пак на дневен ред сме с не много страшна кашлица,но сме в нас за три дена без ясла.
Но в понеделник няма да и се размине,ще е там. Laughing

Аз пък си мисля,че понякога докторите прекаляват с крайните си диагнози.
Всяко дете се ражда с трета сливица,и е нормално да я има.
Въпроса е дали ще стане голяма,и ако е така си има по безкръвен метод за отстраняване.
Но всеки си решава сам за детето,мен също ме бяха ошашкали.
Щото боледува често и от там веднага трета сливица. ooooh!
Малко съм скептично настроена на пук на всички болести,ще се борим да сме в социалния контакт.
Даля,Румка,Кати! Добре сте дошли отново при нас! Hug
Румка,успешна работа с новата диплома за напред!
  bouquet

# 303
  • България
Моето дете ли е най-кротко, аз ли съм със най-здрави нерви    Rolling Eyes ама до сега не се е налагалода удрям дори и по-дупето. Е, подвиквам понякога ама за малко, обикновено ми става гузно после и се извинявам  Grinning
Пристрастеността към филмчетата отмина, което много ме радва. По едно време постоянно ревеше да й пускам.

Последна редакция: пт, 23 яну 2009, 22:11 от Reny27

# 304
  • София
Ооо, да попитам - останаха ли още кърмачета? newsm78 Heart Eyes
Птица, каква точно е колата? Hug

# 305
Птица, каква точно е колата? Hug
Опел-Корсичка,мъничка с две врати,но много ми е икономична! Peace

Аз днес съм с децата,и времето за сега се очертава хубаво.
Ще си направим голяма разходка из гората! Laughing

# 306

Общи условия

Активация на акаунт