Тихо сняг навън вали, Юлче пред прозореца седи

• 13 653
  • 297
  •   1
Отговори
# 15
Честит рожден ден Боти  bouquet
Много щестливи мигове с цялотото ти семейство.
И на мен не ми се ще да свършват почивните дни свикнах с децата в къщи и нещо не ми се връща на работа ама няма на къде малко ми е притеснено как Сашо ще свикне пак с детегледачката че вече цял месец  е с мен.
Иве да ти кажа не знам точно колко е Сашо сега януари трябва да го нося на консултация но мисля че нясъде към 12 килограма а за съвтиметрите идея си нямам.

# 16
Честит рожден ден и от мен, Буути! Много здраве, щастие и любов, много да те слушат децата   bouquet

За много години на всички   bouquet

Ние днес благополучно се завърнахме от Варна, но в колата преживяхме най голямото пълнене на памперс- няма такова дрискане- до под мишниците беше се оплескал  Mr. Green Почвам да си мисля, че е от памперсите с ластик, отПикадили взехме такива и вчера като се прибрахме от разходка беше целия опишкан в гащиризона, ама мокър, да го изстискаш направо. А и днес с дрискането  newsm78 Отдавна не беше пропускал памперс, всъщност май никога.
Варна е украсена много хубаво, макар и много украса да е концентрирана на малка площ. Важното е, че децата умират от кеф, всяка вечер беше пълно с народ, особено с мераклии да се качат на шейната на Дядо Коледа ( която Никсъна не уважи) и еленчетата ( откъдето пък не слезе). Качвам и снимки в момента.

Герка, много ми беше интересно да прочета за Америка, аз много харесвам културата им и ми е много интересно да гледам филми и чета книги. За съжаление не съм ходила никога, но пък има време  Grinning

Ние на 31.12 имахме малък подарък -изненада, малкия вдигна 39.2. Бяхме на гости у една приятелка, отидохме след като го приспах, но по едно време се наложи да притичам до вкъщи ( добре че сме комшийки, на 200 метра са ни блоковете). Събудил се, изпаднал в истерия, чак се тресеше миличкия от рев.
Иначе късметът ми беше здраве, а другия го забравих. На мъжа ми нова кола ( той умря от щастие), а на малкия- израстване в кариерата  Joy Майка ми решила да играе честно и не беше маркирала кой късмет къде е , та се получи това дребно недоразумение.

Иначе където и да го заведем всички баби и майки си умират от щастие като го видят как яде наред кашкавал, домати и изобщо всичко, което види. Обаче бебето на братовчед ми определено го би- на една година е по висок и по едър от него и само като види някой да яде нещо почва да повтаря АмАмАм и така докато не му дадат и на него  Laughing
Ето ги и снимките- от тук нататък.

# 17
  • Варна
Здравейте момичета!
Не съм ви забравила и минавам като тайфун да ви почерпя по случай личния ми празник :

Благодаря ви за пожеланията  Hug Мен почивните дни не ме бъркат, ама аман от празници  ooooh! У нас се точат непрекъснато хора от 1-ви насам. Децата са вече тотално изнервени , а аз на прага на нервна криза  Tired А ядене и пиене не ми се поглежда в следващите седмици  Sick

# 18
  • Асеновград
Честит Рожден Ден Бути !
Много здраве , щастие и послушни деца !

Аз искам още почивни дни , планирали сме едно ходене до Пампорово в средата на месеца , ако ми дадат отпуска.Изобщо не ми се почва работа.Заприличах на човек покрай празниците , наспах се  , качих някое друго кило , позагладих косъма.Обаче сега Тедо ме дърпа за ръкава и иска и той да пише , така че ви оставям.

# 19
  • Варна
За памперсите да кажа- може да са пуснали някакви фалшиви, защото и аз имам проблем с последния пакет- всяка сутрин е мокра до уши, а досега не ми се е случвало.
Били  , къде ще бъдете и ние сме на Пампорово от 15.01 за една седмица да покараме ски.Дано само сняг да има  Praynig

# 20
Ех, че е хубава Варнаааа... Рокси благодаря за снимките. Никсъна как понесе пътуването? Мен само ме питат кога ще ходим с малкия, но ме притеснява, че пътя е много време и май пак ще фърчим със самолет, обаче като се стопи снега!
Иве: малчо е 13 кг и 86 см  /приблизително/
Рени браво на Илко! Аз скоро го пробвах този номер с малкия - даже  клубчето имаше wireless и си носих лаптоп-а да почета. Е да ама не! Малчо основно при мен стоя и ми помага да цъкам  hahaha
За памперсите - и аз забелязвам, че много пропускат - до скоро ми се беше случвало само няколко пъти, а напоследък всеки ден има мокри дрешки. Купувам гащички на libero.

# 21
  • Бургас
Я кажете вашите деца колко кг и см са ?

МойтУ скакаУец е 9,800 неакал 3 дни с памреса, чорапогащника и блузата  ooooh!

Уффф няма такава нерва дето  ме е треснала, че не ме пуска  вече колко месеца. Нищо не яде от както сме сами по празниците, без детегледачката. Само на цицата - аман вече. Зарекох се тази вечер да спя на дивана в хола, не се издъжа вече. Да си идват работните дни че да ходя на работа и детегледачката да го вкара в режим, че с баща му тотално го разглезихме.

А пък като е запомнил новогодишната заря и все на прозиреца ме дърпа. Взема запалката и стиска да се запали... няма такъв образ  ooooh!

# 22
Честит рожден ден на Бути! Желая много, много щастие  bouquet
Добър вечер!
И аз изгледах филма, който Марти препоръча. Накара ме да се замисля колко трудно се гледат момчетата след една определена възраст.
Дели е 11 кг, преди три месеца беше 83 см, сега нямам представа, този месец сме на ДК.
Аз също нямам повече от 20 мин. спокойствие, когато го оставя в детско клубче, след това не спира да ме търси и кани вътре.
На мен пък дори ми е тъжно, че празниците свършват. Беше ми хубаво да прекарвам повечко време с близките си хора.

# 23
  • USA
Криси е около 11.5кг. Не знам колко е висок но е висок по принцип.  Laughing И е станал голяма претенция с яденето. Някои неща не яде, напоследък не ще и мляко, откакто пропи сок. Абе, не ни е лесно с яденето. Шушонче, успокои ме, че не сме най-слабите в темата.
Аз пък не искам да свършват празниците, но ви разбирам де. Много е кофти като е лошо времето и не може да излезе човек на никъде, а само чисти, готви и яде. А мен направо ме втриса като си помисля, че съм на работа в понеделник.  Rolling Eyes

Рокси, много са хубави снимките. Наистина красива украса са направили.

# 24
Честит рожден ден, Бути! Желая ти здраве и любов!...защо не и сбъдване на НГ късмети, само да не ми се разсърдиш за това пожелание  Grinning

Не го знам фъстъчко колко тежи, нито см му колко са. Февруари сме на консултация, а вкъщи не съм го мерила. Предполагам, че е към 11 кг и около 80 см, плюс минус

Много добре изкарахме днес при нашите - Никола нали не беше виждал Мариса от 3 седмици и мине не мине известно време само отиваше да я гушка или си подава главичката да го целува...ама си личи, че я обича. Няколко часа не се сети за мен, само след нея върви. И на кучето обърна внимание, но по малко отколкото очаквах. Като го видя каза "баубау", погали го, след това си избърса ръката  Laughing (много гнуслив го раздава, много ми е странно за толкова малко дете) и това беше. По едно време с Мариса я гонеха малката и се опитваха да я уловят, тя бягаше, те правеха някакви засади, но сестра ми се намеси и я спаси. Никола получи подарък писта - 300 пъти и обясних на сестра ми какво да вземе и тя пак нещо съвсем различно купила. Много добър вкус има за дрехи, но за играчки никакъв, въобще не знае какво да купува. Сега въпросната писта е пльосната по средата на хола, а аз се чудя дали след като не си поиграе малко, да не я прибера в кутията...или да я закарам при свекитата, че и натам вече местя играчки
Утре сме на детски рожден ден от 10 ч, а аз тотално си обърнах режима вече покрай Десовото късно лягане и не ми се спи. Във вторник като замине ще се опитам пак да вляза в ритъм...

# 25
Здравейте момичета!
Да ви е честита Новата година!
Не съм се мяркала отдавна, но нали започнах работа и нямам много свободно време за много неща. По-точно казано нямам свободно време за нищо. Прибирам се скапана и повече бързам към легълцето.
За мерките на Екатерина не съм много сигурна сега, но преди месец и половина беше 11 кила и половина и 92 см. Ужасна глезана е. Не си играе с нищо сама. Само тупа по пода, за да ми покаже къде да седна и да я забавлявам. Това е от нас за сега. Приятна вечер на всички ви.

# 26
Добро утро!
Истинска зима е навън!  cold Имам пъклен план да не излизаме днес,ама да видим.Извадила съм играчките за ревизия.Все пак положението е под контрол с новите играчки и съм доволна,само с кухнята увиснаха щото не беше за Джъмбо тия дни.Но..имам един куп бебешки играчки,които вече са поизраснали и се чудя какво да ги правя,здрави са,направо нови.Много са ми мили,по-големите ще пазя за децата на брат ми и племенниците,ама дребните.  newsm78 Абе трудно си е в две стаи,тука хем трябва да ми е хол,хем е детска,хем всекидневна и трапезария.Най-ползваното в крайна сметка е паркинка,чайника с чинийки,чашки и разни,барбитата,количките(малките,големите не ги поглеждат).
За празниците съм със смесени чувства.Хубаво ми беше и с двете деца по цял ден като доброто старо време,че бях нон стоп с Надина.А за децата беше добре,че са с татко си.Даже тая сутрин като излезе за мач и те ревнаха за него.Лично за нас двамата не беше много добре тая почивка,щото той ми намери още сто недостатъка и често се карахме,снощи пак се скарахме доста.Добре,че все сме с и по гости.Разтроен е,че само веднъж се видяхме с приятели реално.Другото само с роднини.Компанията ни се разпадна и според него заради нас жените.
Относно памперсите,по празниците неможах да намеря 5-ца Либеро и взех 6-ца.Но тя се оказа много голяма на Никола,освен това зверски се подсече от нея,ама чак до корема.Слава богу намерих 5-ца след два дни и веднага се оправи.Странна работа,уж са на една и съща фирма.

# 27
Бути,честит рожден ден!  bouquet(на патерици)
Много здраве и щастие!
Цвета от вчера започна да посяга на Дани и това никак не ми харесва,но се надявам да е някакъв период и да отмине

# 28
  • Варна
Добър ден!
Аз да се оплача, че истерията във варненските детски ясли започна и то още от днес сутринта  smile3511
Кръстникът ни се обади, че пред тяхната вече имало опашка и аз натирих Милко по долни гащи още да отиде да види какво става и той не се върна повече  Sad.Оказа се, че вече имало списъци и който иска да си запази реда до утре сутрин в 8.00ч. когато е записването трябва да си стои на място и да си пази реда.И сега така от днес сутринта до утре сутринта ще се редуваме двамата, а децата изпращам при баба им. Обяснете ми що за лудост е това , по дяволите/извинете ме, но съм бясна/ да стоиш на -5С като първобитен човек  Confused И това ако не е сървайвър , здраве му кажи.Така ли е в София? И вие ли минавате през същия ад?
Стискайте палци да не замръзнем и най-вече да не се разболеем. Praynig

# 29
Здравейте и от мен,

Ето с такъв сняг ми е много хубаво! Само дето сега ще наизлезнат кучкарите и ще оакат пейзажа кучетата, а в снега се запазват свежи с дни и пак ще лепим по количката. Ама здраве да е! А как ми се ходи на ски само... Но с болките в коляното явно ще пропусна тази година.
Яна, малките ги дари на някоя благотворителна акция. Има доста такива през годината и на кой каквото му е излишно, но е запазено го дава за разни домове. Аз преди време така правих чистки с играчки на племенничките, че направо се зариваха в гарсониерата. А с дребни играчки е порочен кръга - ти даряваш, родата като видят, че нямате, почват отново да пълнят  Mr. Green
За компаниите, какво да ти кажа - дреме им на мъжете, че имате да оправяте деца и т.н. Най-лесно е да ви обвинят набързо, но и това е с време. Децата растат, ангажиментите стават по-малко!
Деси, първо провери дали каката не провокира мъничето да посяга. Големите понякога са скрити провокатори. Може да дебне като не гледаш и я да дръпне играчка, я да щипне... Не изключвам и у малката да е започнал периода на агресия, но първо се убеди, че наистина нищо не е направила Дани. Ако е агресията - това отминава. Но трябва много приказки и демонстрация, че това нейно действие боли. Примерно фалшив плач от страна на Дани и обясняване как я боли и така. Малките в момента са силно емоционални и често това върши работа.
Бути, стискам палци да успеете да се запишете  Peace В София ще сме с виртуална битка  Joy Joy Joy Нашето ще е като компютърна игра с много лагери!

Общи условия

Активация на акаунт