Аз лично бих записа детето си на подобен вид забавачница. На една приятелка майка и имаше такава идея за в Надежда, но незнам какво стана.

Така се смях на семейнта идилия у вас.
) и той после сам стана и гушна татко си - което много ме изненада. Той също ако знае че съм наоколо си иска мен, но този път може би защото си стоях там и беше спокоен. Та аз отстрани му показвах как да го гушка, на къде да го накланя, да не го гледа в очите, да не се смее и т.н. Излезе своеобразна тренировка за идните дни и месеци
на Ани! Лека бременност, послушна кака и още една прекрасна принцеса ти пожелавам.
Много неприятно. Къде пък и това ти дойде до главата. 

. Хем спамя, хем сега на това време не върви много да ви разправям за тропиците. 

Въпреки, че двамата ще изживяват "доживотната присъда" на съвестта си, което мисля, че е по-тежкото наказание от всички земни наказания.
ако помрачавам настраението ви, но много ми е мъчно, защото видях отблизо каква ужасна болка е. И всеки път се питам от къде майките на убитите деца, пък и майката на Мануела от къде намират сили да се борят и да продължат напред.
Ти и 20 страници да напишеш, пак ще те прочета. Много интересно за Веселин. Сигурно дори и не подозира колко спомени е докоснал като дете.
Толкова Бочко не съм мазала като беше бебе.
Препоръчани теми