Тихо сняг навън вали, Юлче пред прозореца седи

• 13 659
  • 297
  •   1
Отговори
# 240
  • USA
Ани, честито! Лека и успешна бременност!   bouquet

# 241
  • София
Ани, честито и от мен и ти пожелавам една много лека бременност, а всички вкъщи да те глезят много  bouquet

марти ЧРД на мама! Да ее жива и здрава и най-добрата баба!  bouquet

и в нашето ОДЗ има басейн, вчера гледах снимките с треноьрите им докато чакахда платя таксата. но мисля че е от 3 години, т.е. от градинска, а не яслена възраст. и пак е само за децата от ОДЗ-то. Peace

аз имам подарък за рождения ден 2 масажа, ама кой да отиде..признавам че съм малко несериозна но пък и наистина вемето ми е кът (на кой не е ). а пък и майка ми общо взето не бърза да се прави на баба, по-скоро на принципа да го погушка и ой на баба ай на баба и айде. т.е. нямам на кого да го оставя и да ида, ако ицо не е тук или не съм на работа. Но ще се организирам и ще отида, още имат давност  Laughing

моята козметичка се премести до спортната палата, а другаста ми любима е до х-л хемус. ако те интересува вики, ще ти пусна телефони Peace

янче, да бе верно тези учителки няма ли как да им се направи забележка? ooooh!

# 242
  • София
Ани, честито!
Вики признавай без бой,Кико тръгна на ясла,а ти ни замъгляваш с разни гоблен-чета,после като алиби да сме ти.И аз така мога пускам гугала,изображение на гоблени  Wink
Велина моите аз ги храня с лъжица и от биберон пият АМ,Ради даже и водата от чашата на Авент не иска да държи,той обаче от лиготия.Днес Беше един ужасно мрънкав ден,изпилиха ми струните.Николай ходи и скубе брат си,Ради реве яко а първия ходи я с играчка я с целувка да му се извинява,двуличник ще излезе.
Лека от мен

# 243
Ани, честито и лека бременност!  bouquet
и аз все си казвам да не се ядосвам, но така успява да извърти нещата и да създава интриги, нямам думи

# 244
Ани, честито! Желая ти лека бременност и прекрасно бебче  bouquet
Тази вечер отидох  на гости на приятелка. Решихме Вили за пръв път да се опита да приспи Дели. След 40 минутно реване по спешност се прибрах Confused
Аз този филм " Подмяната" също отдавна го чакам. Радвам се, че ве че мога да го гледам.
Момченцето от " Куче в чекмедже" го гледах преди около 5 години по телевизията. Беше слаб, с очила и доста различен, май каза, че не живее в БГ.
Дели се опитва да се храни сам с лъжица.
Майче,това звучи много хубаво. Желая ти успех, дано се получат нещата Hug Аз лично бих записа детето си на подобен вид забавачница. На една приятелка майка и имаше такава идея за в Надежда, но незнам какво стана.
На 20 си записах ДК и живот и здраве ще сложим Пентаксим.

Последна редакция: чт, 08 яну 2009, 22:58 от borianna

# 245
привет момичета
Аз цяла седмица ходя на работа, днес едва се прибрах , карах с 15 км в час и в момента имам мускулна треска, много се страхувам да шофирам в такова време Confused.Сега оферирах мъжа ми утре да ме закара ,че ............
Ани, честита бременност, да е лека и безпроблемна   bouquet
Ели,многос е радвам че Коки е по-добре Hug
Ува, скорошно оздравяване, докато бях бременна често страдах от такива болежки, по съвет на един физиотерапевт, се раздвижвах,правех упражнения леки, натоварвайки болните места и чуствах облекчение, но леко, само си отминаваше след няколко дена  Peace
Марти, сърцето ти сигурно е на топка, вярвай че нищо няма да се случи  Hug
Къде тез градини с басейни..............нашите май нямат.Ева засега е 38-ма в едно ОДЗ, силно се съмнявам че ще стигнем челни места ,ама знае ли човек......Така или иначе май ще си я гледам до 3 годинки  Grinning
Тя вече е добре (пу-пу, да не викам дявола, че все като споделя нещо тук , то става обратното  Laughing ) , тези капки са страхотни.Дунди  Hug  Hug  Hug
Вики опитай с тях да оправиш Кико  PeaceТака се смях на семейнта идилия у вас.
Ева яде сама когато пожелае, но по успешна е работата с виличката.Все още пие АМ от биберон сутрин и вечер  Grinning
Тази събота ще я оставим за първи път и през ноща на баба й , а ние с Тони ще отидем до Кюстендил на РД.Незнам как ще заспя без нея Rolling Eyes
Хайде ,мъжа се прибра от футбол и ще вечеряме,лека вечер
Бубе, кърменето ли му е липсвало на Дели?????Когато мен ме няма вкъщи Ева заспива много лесно с друг,но ако знае че съм вкъщи иска само мен Rolling Eyes

# 246
Ками, Дели с майка заспива много лесно в количката. С Вили незнам защо не се получава. Явно някак си свързва баща си с мен, знам ли. През цялото време е викал " мама, идва" и е плакал  Sad
А къде виждате под кой номер сте в ОДЗ- тата? Аз защо не виждам да имаме номер? newsm78

# 247
  • София
Ани, честито! Лека и безпроблемна бременност и здраво бебче ти желая!

Боряна, в сайта се вижда под кой номер си чакащ (но това май е ако си кандидатствал за 2008/09 г.).

Кая заспива лесно ако мен ме няма вкъщи. Ако съм там иска само да я кърмя.

# 248
Еми да, аз съм кандидатствала за 2008/2009, но явно не съм влязла в това класиране, защото пише, че следващото е на 10.01.

# 249
Ани, честито и от мен!!! Добре дошла в отбора! Hug Hug Hug
[/b][/size]
Безпроблемна бременност, разбираща кака и въобще щастливо семейство ти пожелавам!

И ние тази вечер пробвахме таткото да го преспива, но се получи спонтанно - той го ми, аз го обличах и после изтървахме момента, в който да излезе от стаята (Влади хуква с рев след него обикновено) и си стояхме така и двамата и го чакахме да си изпие млякото (с 3 бисквити и биберон  Wink ) и той после сам стана и гушна татко си - което много ме изненада. Той също ако знае че съм наоколо си иска мен, но този път може би защото си стоях там и беше спокоен. Та аз отстрани му показвах как да го гушка, на къде да го накланя, да не го гледа в очите, да не се смее и т.н. Излезе своеобразна тренировка за идните дни и месеци  Laughing Като цяло обаче съм забелязала, че децата свързват бащите си с игри, а мама - с гушкане, хапване, преобличане... А и на мъжете просто не им идва...

Днес е успял да купи тетраксима, защото утре сме на консултация и трябваше да я слагаме. Но с тази хрема вероятно ще пропуснем.
Т.е. да попитам - тази ваксина трябва да се сложи в 18мес или определено време след предишната? Защото последния му прием го закъсняхме с 1-2 месеца, а сега сме при нова лекарка... знам ли до колко мога да й имам доверие... newsm78

# 250
http://kadamska.multiply.com/photos/album/7/New_year_and_party#1
Малко снимки от Нова година и от партито с кварталните майки  Grinning

# 251
Цвети, една година след последния прием.

# 252
Днес ми пристигна "Детето и ние" та отивам да се преспивам с нея  Peace

Лека нощ!

Дописвам - как 1 година ??? Та нали единия прием трябваше да е на 13 месеца, следващия на 18.... За тетраксим става дума - не за пентаксим. 4-валентна е и уж по-леко се приемала от децата.

# 253
  • София
Така, дочетох ви...
Първо честит  EFP preggo на Ани! Лека бременност, послушна кака и още една прекрасна принцеса ти пожелавам.

УваHug Много неприятно. Къде пък и това ти дойде до главата.  newsm78
Честит рожден ден на майка ти, Марти! Да ти е жива и здрава и много да ти помага. Под секрет и майка ми има Рд на 08.01.  Simple Smile

Абе хора, нещо не разбрах. Аз смятам да пускам Ири на 3 год. на ДГ направо, кога трябва да я регистрирам в тая система? Сега или може и догодина, когато изобщо ще имам ли шанс? newsm78
Бути, браво на вас за яслата, дано всичко е наред. Това, обаче, дето тр. да записваш детето всяка година ми се вижда пълна лудост.  #2gunfire
За Веселин Прахов - момченцето от "Куче в чекмедже" и "Горе на черешата" и аз го гледах преди години по ТВ, наистина доста променен, живее/ше/ в Прага и май икономист беше, а иначе го познавам от Куба  Mr. Green, беше много забавен, все ги ръсеше разни смешки.
А за разказите за Куба малко ме досрамя да ви кажа  Blush. Хем спамя, хем сега на това време не върви много да ви разправям за тропиците.
Вики признавай без бой,Кико тръгна на ясла,а ти ни замъгляваш с разни гоблен-чета,после като алиби да сме ти.И аз така мога пускам гугала,изображение на гоблени  Wink
  Joy Joy Joy
За храненето - Ири не проявява голям интерес, прави няколко опита и спира, повече й дотавя удоволствие да пляска с лъжицата в манджата. Все още пие млякото с шише вечер, смятам да го махам към 2 години. Водата - също, но доста успешно пие и от чаша, това защото все иска да пие от моята.
Ками, изглеждате страхотно всички майки. Личи си, че сте се забавлявали.  Peace

Да си кажа и аз за Максим, защото напоследък много мисля по този случай. И аз съм от жалостивите и като Яна смятам, че и от двете страни има жертви, но след като се запознах с майката на едно от убитите момичета в катастрофата в Перник, вече гледам с по-други очи на случилото се и съм за по-строгите мерки и ефективно излежаване на наказанието. Мисля, че в случая от Перник има утежняващи обстоятелства, защото извършителката е шофирала с превишена скорост в населено място и освен това е застрашила и живота на собственото си дете, качвайки го в колата и то на предната седалка. Късмет, че не е погубила и своето дете, но не мога да си представя как може да има наглостта да гледа другите какви присъди получават и да иска по-лека за себе си.  #2gunfire Въпреки, че двамата ще изживяват "доживотната присъда" на съвестта си, което мисля, че е по-тежкото наказание от всички земни наказания.
Съжалявам, Cry ако помрачавам настраението ви, но много ми е мъчно, защото видях отблизо каква ужасна болка е. И всеки път се питам от къде майките на убитите деца, пък и майката на Мануела от къде намират сили да се борят и да продължат напред.  Cry Confused

Искаше ми се да ви разкажа за прекрасната зима навън и как Софи прави портрети в снега...

Последна редакция: пт, 09 яну 2009, 02:10 от Герката

# 254
  • USA
Гери, разкажи!  Hug Ти и 20 страници да напишеш, пак ще те прочета. Много интересно за Веселин. Сигурно дори и не подозира колко спомени е докоснал като дете.
За майките, само си пожелавам никога да не изпитам това. Аз, откакто съм майка, живея в един непрекъснат страх, преди бях много по-философ и непукист за доста неща.
Благодаря ви за отговорите за храненето. Интересно ми беше, защото от детската на Кристиан ми обясняват, че вече едва ли не, тр. да яде с вилица и нож и само ме ядосват. Претенции 1000, все едно е на 3, а дупето му пак е разранено.  Crossing Arms Толкова Бочко не съм мазала като беше бебе.  Close

Общи условия

Активация на акаунт