Тихо сняг навън вали, Юлче пред прозореца седи

• 13 622
  • 297
  •   1
Отговори
# 255
  • sf
Ани, честито!
Вики признавай без бой,Кико тръгна на ясла,а ти ни замъгляваш с разни гоблен-чета,после като алиби да сме ти.И аз така мога пускам гугала,изображение на гоблени  Wink
а ти кво искаш, снимки на гаджета ли да показвам  Joy

Честито на Ани- лека и безпроблемна!

Като гледам репортажи за Мануела и ми се свива сърцето. Трябва да му пускат на Максим по няколко часа на ден такива неща- като част опт наказанието. Тия две години ще минат и заминат, ами да му седи в съзнанието това. И не само на него,де.

Айде до после ,че днес пак съм у дома и ще досаждам  Grinning

# 256
  • Асеновград
Добро утро ,
Ани , честито , лека бременност и здраво бебче на финала   bouquet!
Тедо не може да яде с лъжица , не схваща принципа , опитва се да боде с нея.Иначе с вилицата е много добър , ако изпусне някое парченце си го връща обратно в чинията , за да го набоде на вилицата и тогава го хапва Laughing.Пие млякото с биберон , има един скъсан , аз напук не му купувам нов , той напук си харесва да пие от тоя , повече тече , лошо няма.Даже и залъгалка ползва , опитвам се да крия през деня , само за заспиване да я ползва , но ако си я намери си я слага отстрани на дупката за кучешния зъб /държи я все едно стар пушач фас / и я гризе , чакам и нея да я скъса скоро.
За учителката на Надина , не знам какво да кажа.За тази професия трябва да имаш призвание , щом не обича децата и има такова отношение към тях , не разбирам защо се измъчва да работи това.Освен че ще изкуфее по-рано , не знам какво друго ще постигне.А всъщност има много такива учителки , озлобени към децата , виждат в тях малки зверчета , които имат за цел да им тровят живота , наистина не ги разбирам.
Единствения начин Тедо да заспи лесно , е да е много изморен , лошото е , че аз се изморявам преди него и нямам сили да го чакам , а и нерви нямам да го приспивам с часове.Тази сутрин се събуди в 7 без 10 и довечера пак ще заспи към 11.
Ками , много хубави снимки , много сте се забавлявали.
Марти , не се притеснявай за Десо , всичко ще е наред  Hug.
Гери , не се притеснявай да разказваш , в тоя студ можеш само да ни стоплиш с разкази за тропиците.

# 257
Ани, страхотна новина! Леко бременеене и едно малко съкровище на финала! Имате ли предпочитания за пол на бебето?

Уинкс, как сте вие?усети ли се силно земетресението при вас?

И Никола яде сам само с вилица, с лъжица хич и не му давам вече (по едно време му позволявах), защото го обръща на игра-мацаница

Ками, страхотни снимки, ти ме подсети да си искам снимките от нашата НГ

Бубе, и Никола не би оставил друг да го приспи...хайде през деня в количката или столчето може, но вечер абсурд

Гледах The life before her eyes. Моля, ако някой го е гледал да ми разясни за какво иде реч в този филм, нещо не разбрах идеята, а явно има такава и ми е любопитно

# 258
Ани,4естито !

Марти яде с вилица,а лъжица само бърка по 4инията,ве4ер си пие АМ о6те,давам му и кисело мляко след обяда. А пентаксима го отложихме за Април.Педито каза,4е е по-добре по-късно и аз се съгласих .

# 259
Янче, продължаваш да пращаш вируси. Единия се казва Your-sister-naked, другия дори не го прочетох като го игнорирах.
Ани, честита бременност. Да е лека, безпроблемна и с много помощници около теб като се роди бебчо. Вчера сънувах, че Или има нови зъбчета, а винаги след като сънувам такъв сън и някой съобщава за бебе. Но честно казано мислех, че ще е или брат ми или девер ми. Не очаквах във форума  Mr. Green
За храненето - Илко се храни с лъжичка. Дори вече и супа сам си яде. Е, имаме и поражения от време на време, но съм го приела това. И с вилица яде, но само под мой надзор. Все още ме е шубе да го оставям сам с този предмет  Mr. Green
За приспиването - ако съм в стаята първо се насуква и или заспива на гърдата, или като се насуче ме пуска и отива да гуши баща си и така заспива. Ако ме няма си заспива гушнат в баща си без проблеми.
За козметиката - докато приятелката ми учеше в щатите си ползвах нютроджина. Сега за миене ползвам докторски сапун Капус, маски за лице или трици за почистване на Суис формула. Рядко сменям почистващите средства. Козметичката, която много си харесвам работи на Раковски (точно до края със Сливница). Малко по-скъпо взима, но е много добра и определено си заслужава да й плати човек. Прави и масажи  Peace
За гримове използвам само по-скъпи марки, че иначе се обривам цялата. Но като цяло вече много по-рядко се гримирам (то и за кварталните градинки смисъл няма).
Преди да забременея с Или доста повече грим използвах, обаче по време на бременността като ми избиха хубаво хормоните и не хващаше дори къна, спрях и грима. То и щеше да е чудна картинка да си ходя с побелялата коса и с грим  hahaha hahaha hahaha
Честито на мамите на Марти и Гери със закъснение. Да са ви много здрави и добри баби Peace

# 260
  • sf
[За гримове използвам само по-скъпи марки, че иначе се обривам цялата. Но като цяло вече много по-рядко се гримирам (то и за кварталните градинки смисъл няма).

аааа не така,де- никога не знаеш кой кога ще срещнеш  Wink

Ренка, ти ли беше давала една рецепта за торта с биксвити Закуска и мюсли с кисело млкяо? нещо такова май  newsm78

# 261
Ох, как знам кога да се появя  Mr. Green За мюсли тортата на Сладка хапка иде реч, има я в готварския  (с търсачката).. В резюме- 3 кофички кис.мляко +една заквасена сметана се объркват със захар на вкус. В тава се редят обикновенни бисквити, млечната смес, мюсли и стафиди, банани ( или друг плод) на резенчета, пак мюсли+стафиди, мляко, пак бисквити и така докато се напълни тавата. Държи се една нощ в хладилник. Супер вкусно е, Емо я обожава. Може и да се обръща, за да има по празничен вид като тавата се "облепи" отвътре с найлоново фолио. Най горния слой е кисело мляко, поръсен с мюсли.

Никсъна все повече се превръща в саламено чудовище, само това иска да яде. Е , не само това, но между храненията непрекъснато ме дърпа към хладилника. А снощи въпреки всичките ми принципи яде и фъстъци  Confused дано да няма някаква реакция. Много ми е трудно като сме някъде на гости да го опазя, почти винаги има някакви ядки и докато помоля да ги махнат и той се е затръшкал. Снощи вече ми писна и реших, че по малкото зло е да хапне десетина фъстъка.

# 262
Вики, не съм я пускала аз.
А за виждането по градинките - за съжаление в Люлин знам като изляза кой точно ще заваря навън  Mr. Green Няма шанс за по-читави хора в работно време  Joy Joy Joy
Уф, забравих да се похваля, че Илко пак напълни гардероба с гъзарски дрешки. Вчера се прибра на кака свекър й, та донесе армаган от сестра ми - една чанта дрехи за Илия, една с лакомства (за тази и бой ще яде, щото е пратила огромен пакет с бонбони ММ, все едно тя не е гледала деца и не знае колко е кофти да нападнат бонбоните) и една с парфюми. Е, добре, че и аз намазах с последната тобичка  Joy Joy Joy
Изчезвам, че аз от неписане минавам на фермани  Mr. Green

# 263
Рени, може да е имала предвид, че от втората торбичка ще има и за мама и тати. Wink

# 264
Здравейте момичета  wavey
Ани страхотна новина - лека бременност с много щастливи и запомнящи се моменти, и едно красиво и здраво бебче на финала   Hug
Рокси отвори ми работа с тази торта Wink
За фъстъците - и Ина хапана по Коледа /въпреки протестите ми Crossing Arms/ слава богу нищо и няма   Peace
За яденето - Ина се справя сравнително добре вече и с лъжицата.
Мая стискам палци да се осъществи начинанието ви  Hug
Викат ме - после пак  Hug

# 265
Ренка, честити ви подаръци  Hug ама ти ММ бонбонки не ядеш ли?  Wink

Никола яде белени семки, много обича, гледам да не прекалявам. Как ги дъвче с тия 4 зъба не знам, но няколко пъти съм проверявала, дъвче ги

тази торта много добре звучи

# 266
  • София
Уинкс, за нютроджината да те питам как точно се води крема за лице и става ли за чувствителна кожа? Тук продават кремовете за ръце /аз само с такъв се мажа, само той ми понася/ виждала съм и шампоани, но да знам точно какво да търся, защото по аптеките не винаги има целия асортимент.
Интересно, че точно при вас ги имат тези изисквания, където децата се гледат толкова свободно...  newsm78 Явно ги мързи нещо.
А за Весо беше много скромно момче, изобщо не беше надут - зевзек по природа. Има по-голям брат, който беше със същото чувство за хумор. А в интервюто по тв журналистът точно това му казваше, че е оставил много спомени в цяло поколение. Като дават такъв филм всички се инсталираме пред тв, Софи също много ги обича.
Зарибихте ме с тази торта. Ще взема да я направя за празника на мама Heart Eyes - в събота ще е купонът.  
Мен винаги ме е било стрех от ядките не толкова от алергии, колкото от задавяне. Няколко случая около мен на приятелски деца им правиха бронхоскопии и лекарите много назидателно питали: "Като му давате фъстъци, уиски давате ли?". Та според тях до 5-6 год. никакви цели ядки.
Марти, разбирам те какво ти е. Добре, че поне бързо ще мине. Всичко ще бъде наред.  Hug
Ирина е станала ужасна истеричка. Непрекъснато пищи, сестра й нищо не може да пипне от нея. Започвам да въвеждам наказанията. Не се издържа. Като й говоря със строг тон и накрая я питам "разбра ли?" и тя със сведен поглед виновно ми отговаря "да".  Laughing Идва ми да прихна да се смея или да я намачкам едно хубаво.  Heart Eyes

# 267
  • Варна
Момичета и аз със най-добри чувства се включвам след Гери да ви кажа- Не давайте ядки на децата  Praynig
Знам, че всеки сам си решава , но лично присъствах на ситуация при лекаря в която детето беше глътнало цял фъстък/защото не могат да ги сдъвчат/ и същия беше влязал не където трябва, а някъде към белите дробове. Беше ужасно Sad
Гери, честито и на твоята майка на патерица. Да ти е жива и здрава !   bouquet

# 268
  • София
Именно, ядката попада в белия дроб и може да го блокира. Последствията могат да бъдат фатални.
Бути, мерси.  Hug Честит рожден ден и на теб на патерица.  Heart Eyes Да си все така чаровна, позитивна и много обичана.   bouquet
Ей, то човек да не си пусне скайпа и мен се опитаха да ми пратят вируса.

# 269
  • На края на вселената!
Честита бременност на Ани!

Дунди, в 16 ОДЗ си кандидатстваш през системата с паролата. Те имаха и филиал в 42блок. А за 69 ясла е с молба на място. Помня че там беше голям наплив и се чакаше година поне. Обаче и отзивите са добри - децата излизат от там с много песни, стихчета, знаят хора, ръченица.

Моята мишка не яде сама. Много буйно борави с приборите и ме е страх да не счупи купата. За пиене се справя сама от чаша - тип ракиена, може със сламка, направо от шишета пластмасови и стъклени.

И мен много ме дразнят всички от родата, като подаряват шоколади. Знаят че на Катерина няма да й го дам, знаят че Лина не трябва да ги яде заради зъбите (има проблеми с кариеси), знаят че и аз не трябва да ги ям заради килцата, а баща им не ги обича. Що ги купуват да ги питам. Всеки път едно и също си повтарям и на празник пак шоколадчета. Хем им казвам по-добре две ябълки да бяхте взели, но не  #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт