Тихо сняг навън вали, Юлче пред прозореца седи

• 13 623
  • 297
  •   1
Отговори
# 270
  • sf
: Томасе, кви кариеси на няма и 5г  ooooh!

а мюслито дали ще поеме добре от млякото, да не стои после твърдо  Thinking

Някой да има лични впечатления от място с топъл минерален външен баесейн . питам за едно уикендче  Grinning

# 271
  • Асеновград
Този вирус по скайпа и на мен ми го пратиха току що , а онзи ден приятели разправяха как и те го хванали.
Аз също се ядосвам за ядките , постоянно навалям на свекъра , защото може тайно да даде на Тедо , а самия Тедо като види купичка от която всички си взимат по нещо , много настоява и той да опита.

# 272
Спасител ще трябва ли или си имаш  Joy

Не се сещам да сме ходили на такова място де, обикновенно външните басейни ги изпразват през зимата. А мюслите си попиват,не седят твърди. Аз го правя с Нестле Ябълки с канела- една зелена кутия.

# 273
Вики - Огняново.

# 274
  • sf
Видях го Огняново, ама не ми се бие толкова път в тая зимна обстановка. Ще ми се нещо по-близо до Сф.
Ще го измислим някак.

# 275
Вики, добри отзиви съм чувала за ТУК
Лични мнения - по късно тази година Wink

# 276
  • София
Честито на Ани - лека и безпроблемна бременност с прекрасен завършек.

Снощи се нагрях добре под душа и намерих в къщи един Репарилгел. С първото се загрях, после пък охладих и легнах. На сутринта се чувствах добре и отблокирана, докато не клекнах и при ставането - пак на изходна позиция. Cry Старост, нерадост. Tired

Виктор иска да реже с лъжицата и следва голямо тръшкане, че не му давам. Упорито я нарича нож. А в момента в който батко му стане от масата, следва заемане на мястото му и задължително да бръкне и опита от неговата чиния. Ако не го отстраним бързо следва качване върху масата. Трябва да измисля да се храним на крак, прави, за да не пипа и разлива всичко наред.

# 277
Някой да има лични впечатления от място с топъл минерален външен баесейн . питам за едно уикендче  Grinning
аз щях да ти предложа Чифлика или Шипково(Троян),но видях че искаш нещо по близко
а за кариеса,една мама от парка каза че нейното момченце има кариес,а то е на 3г.

Последна редакция: пт, 09 яну 2009, 13:29 от dess76

# 278
  • София
Вики, ние през есента ходихме до чифлика и сме много доволни. Бяхме отседнали в едно хотелче в селото точно преди чифлика, там имаше външен басейн с джакузи. Вътрешен нямат, за вътрешния ходихме до един от големите хотели в чифлика, като си платиш входа за басейна се получава същото ако си платиш нощувката в този (по-луксозен) хотел. Но пък малкото хотелче беше спокойно, хората бяха готини, готвят вкусно, и вътре имаше билярдна маса, джаги, за компания беше добре.

Ками, аз пък си мислех, че партито с майки от парка ще е в детски клуб hahaha много хубаво сте изкарали (и на двата празника).

Гери, честито на майка ти на патерици, да е жива и здрава! И Кая така ми казва да, като и се карам и питам дали ме е чула или разбрала. Интересното е, че като прави нещо, дето не трябва, като й обяснявам да престане, а тя не иска пък, и я питам "Чу ли ме?", тя ми отговаря "Нее".

И мен не ме е страх вече от алергии с ядките, но не давам, защото се страхувам, че може да се задави лошо с тях.

хм, този комплекс Варвара ного добре ми изглежда, чакам личните впечатления.

Кая има мерак понякога да се храни с лъжица, добре си улучва устата, но наклона на лъжицата - не, и се омазва сериозно. С вилица по-добре се оправя. Аз пък наскоро четох в здравния картон какви умения трябва да е усвоила за тази възраст - изоставаме с пиенето от чаша, не може сама още. И със сламка не ще да се научи. Ама не се притеснявам, де, все ще дойде време, има време и до яслата още.

# 279
  • София
Шипково и Чифлика не са за зимни пътувания,но имат горещи минерални външни басейни предлагам ти същото но на 70 км от София Долна баня и Пчелин
http://www.dolna-bania.dir.bg/bg_klimat.htm
http://pochivka.bg/o-4430-%D1%85%D0%BE%D1%82%D0%B5%D0%BB_%D0%BA% … 0%B0#prices_table
http://www.hotelvitalis.com/index.html
http://www.ezeroto.com/spa.html

# 280
  • На края на вселената!
Вики, и аз съм за Огняново. Иначе и на Сандански има външен топъл басейн, ако не бъркам, но пак е далече.

А Лина е с шиечни кариеси, при това са 4-5 отгоре и 3-4 отдолу. Направили сме няколко, но другите са в зачатък и ги изчакваме. И си мие зъбите сутрин и вечер, не прекалява със сладко. Но шоколада на Великден и Коледа, по изключение по-скоро. Моята зъболекарка, която и нея лекува, каза че за пръв път вижда такова нещо при дете. Отдава го на лекарства... Rolling Eyes

При болки в кръста има правило, ако се налага да се носи тежко, то това да става от страна, която боли - например ако болката е силно изразена в дясно, бебето се носи на десен хълбок.

# 281
  • София
Мими, моля те, кажи ми за записването в ДГ кога трябва да регистрирам Ирина в системата, ако искам да тръгне на градина след навършване на 3 години.
А за кариесите е много често срещано явление на днешно време. Софи няма, но много от другарчетата й в групата са с по няколко, дори с пулпити. Радвам се, че хванахме момента веднага след никненето на 6-тите зъби отидохме да ги полират ги с някаква паста против кариеси и така издържали около 2 години. Обаче, във вътрешната страна на зъбите /добре, че е там и не се вижда много/ й се появиха бели точки, които зъболекарката твърди, че не са от предозиране с флоур то и няма как, защото не съм й давала , а зависело от това дали през бременността си съм боледувала и от това дали е пила АБ първата година. Тя не е, но аз боледувах в 9 -ия месец на бременността си с нея.  Rolling Eyes
За филмите забравих да кажа, че и мен много ме натоварват. После ги мисля и преживявам по 1 седмица. Щом съм стигнала дотам, че да си поревавам и на сапунките, които преваждам определено не съм добре.  Crazy
А днес така ме цепи глава..... Надрусах се с лекарства и нищо.

# 282
аз минавам само едно здрасти да кажа Simple Smile   bouquet

# 283
Indiscipline Hug  bouquet  bouquet
много се радвам да те видя отново тук Simple Smile
В"Езерото" нямат външен топъл басейн, те въобще нямат басейн. Иначе е много красиво там  Peace
А за Варвара ние сме планирали да ходим април

# 284
  • София
E на сайта има някакъв вътрешен Веси?Варвара топъл ли е?

Общи условия

Активация на акаунт