Тихо сняг навън вали, Юлче пред прозореца седи

• 13 664
  • 297
  •   1
Отговори
# 90
Ние сме от снежните фенове - ако я питаш нея няма да се прибира, ама майка и се смръзва бързичко
За мерките - около 12 кг и не повече от 75-6 см. Заради по голямата си глава изглежда по едра. Проявява безкраен инат и въобще не се трогва от забележки - вече няколко пъти си отнася по шамар по памперса.  Аз намерих някакви - безбожно ефтини в сравнение с памперс - някакви белгийски, второ качество, с ластици и според мен по хубави. А от Либеро и се изприщва дупето.Хапе и продължава да спи по два пъти за малко през деня. За ядене е фен на бабините манджи.Шегувах се с майка ми да се пенсионира за да ни готви.
http://sportni.bg/?tid=40&oid=2513069
аз се колебая - но от една страна е добре - за назидание.Не че някой си взема поука, но.... Не че го искал, но е станало и все пак е нагло  от негова страна да се качва пак зад волана.

# 91
  • Варна
Аз пък съм още по-крайна от Ели.Малко са му. Трябваше много повече- поне 10 години.Той е нормален простосмъртен човек и спортист, но на второ място.Няма нещо на света, което да го оневинява или да му смекчава вината.Хич не ме интересуват спортните му постижения- останаха в миналото. Не мога да избягам от тези си мисли и този поглед, защото само за миг си представям, че на "онези" две места можеха да са мойте деца. Sad

# 92
  • sf
BOOTY newsm10 абсолютно съм съгласна.

# 93
  • София
Малко му е,аз съм привърженик на смъртната присъда.
Мими пратих ги  Hug

# 94
И аз съм съгласна с BOOTY.  Crossing Arms А освен присъдата да му вземат книжката до живот! Ама международно, не да си кара в Москва!
Малчо от няколко дни спи от 4 до 6 вечерта. Shocked Аз от 13 се опитвам да го приспивам, а той само ми "шета".
За детските ясли... за държавна не виждам как ще се доберем.. На частните не съм фенка, а и тези които ми харесват са  все мнооого далеч. Искаше ми се да се върна за една година на работа и после живот и здраве да имаме още едно детенце, но не знам как ще стане.
И аз като ayka исках лятото да ходим на море, планина, пак на море и т.н.  Mr. Green но ако се върна на работа няма да стане.. ако пък не се върна ще ми е съвестно само да хойкаме с малкия и да харчим пари  Rolling Eyes
Обмислям вариант да работя някакви неща от вкъщи, но за момента ще е хубаво да си взема и последните изпити и да се дипломирам, а другото после ще го мисля.

# 95
Днес на излизане Дели ми изпусна ключовете в шахтата на асансьора. Мъжът ми скочи вътре, за да ги извади и си разряза крака. Шиха му го, има 4 шева и му биха тетанус Confused
После отиваме до Билла набързо, тя е точно до блока ни, и решавам да му сложа маратончици и да не го пускам да ходи. Навръщане с торбата и с детето в ръце неможех да си отключа и го сложих да стъпи на земята. Той веднага започна да плаче и да крещи, че му е студено. Веднага го вдигнах и влязохме в асансьора и чак там видях,  че Дели е с едно босо краче Shocked Направо ми идваше да си ударя един шамар #Cussing out Веднага му свалих чорапките и му сложих крачето под топла вода. После намерих и маратонката по пътя.
За Максим- ужасна история. Аз съм жалостива и честно да си кажа и за двете страни ми е супер гадно. Естествено, че все пак трябва да получи адекватна присъда, която поне малко да компенсира семействата.

# 96
  • На края на вселената!
Бубе, сега в новините на БТВ слушах че 5 януари бил най-стресиращия ден в годината, дано лошия късмет остава зад гърба ви  Hug

# 97
  • София
Вики Кико пие ли някакво мляко и колко?Ако иска и друг може да отговори  Wink

# 98
  • sf
Иве, ако питаш за АМ-не пие. Кисело му давам да яде с лъжица и бисквити например. Гледам поне през ден-два ако не всеки ден. А понякога му правя прясно мляко с какао, по принуда, защото иначе краде това на кака си  hahaha

Бубе, кофти ден. дано мъж ти се оправи бързо. Мен много ме е страх да му давам ключове за игра, за да не ги загуби.

# 99
Леле,Борянче,какъв екшън сте имали,съчувствам ви Hug
Това за 5 януари и аз го чух по новините и се замислих ,че на мен май ми се е разминал стреса,като изключим,че бях по магазините и заради намаленията направо ме смачка тълпата.Прибрах се разбита и пак само с покупки за дребчо и подаръче за една негова наборка  Laughing Тати получи само чаша за кафе за колата,че отдавна се каня да му взема, за да не  разлее кафето си някой ден в колата .

Не знам по какъв повод питате за млякото.Аз давам на Никола пастьоризирано прясно мляко сутрин и вечер по 200 мл.Незнам дали това е много  newsm78 Той много обича да си го пие ,обича мляко и с бисквити и с какао  и с кус кус. И кисело мляко много обича-яде го като обядва манджичка с ориз примерно  ,давам му го с лъжичката ,за да не му е сухо .Или на айрян.Вашите деца пият ли още сутрин и вечер мляко от бутилка ? Аз се замислям кога да пробвам да го спра това ,но не виждам още подходящ момент ...все нещо има,я зъби,я болести,все сме чувствителни  Rolling Eyes

По въпроса за фигуриста,смятам че му е малко това наказание.И не знам защо разделят хората-който прави грешки е виновен,все едно е каква професия има,какви заслуги има.Сгафил е и тр.да си плати #2gunfire

# 100
  • USA
Бубе, много ви се е насъбрало. Sad Дано бързо да му мине на мъжа ти и да не е сериозно.
Айка, много е трудна раздялата с майчинството. На мен лятото винаги ми е криво, че трябва да вися в офиса. Положителното е, че наистина вечер имаш доста време с детето. Аз всеки ден го водех на площадката. Също, няма да боледува толкова по това време.
Аз пак съм на работа. Криси хич не искаше да ходи на детска днес, ама няма как. Само се моля тази седмица да издържи да не се разболее, че в края на седмицата сме си сами.
Бути, дано да се вредите!
За Максим, хм, струва ми се твърде кратка присъда за 2 човешки живота. Все пак, поне ще е ефективна, а не както бяха намислили в началото. Да, на всеки може да се случи, но аз затова не карам пила и карам малка кола.

# 101
  • София
Боряна,  Hug. Дано дотук да приключат неприятностите!

# 102
Привет! Не смогвам да ви изчета, та само ще докладвам, че вече се прибрахме от Ямбол. За 3 дни съм сменила само 1 памперс! Всичко правеше бабата Mr. Green
 Отложихме пътуването с 1 ден, за да избегнем неделното натоварено движение. Днес пътя беше само мокър и пътувахме бързо и леко. Влади много се зарадва, че се прибираме - изсипа си всички играчки на пода и ги прегледа  1 по 1  Laughing За капак освен 1 час по пътя спа и следобед 3,5ч !! Дано от яслата не се сърдят, че днес пропусна. Утре ще им нося и почерпка, че става на 1,5 год.

# 103
  • София
Честит полурожден ден на Влади!

Честит имен ден на Дани (Дунди) и на всички други, които празнуват днес! Да сте живи и здрави, да ви се слави името!   bouquet

Дани май се поизгуби последните дни  newsm78 Дано да е добре Вероничка!

# 104

ние сме отново сами, дано Никола не страда много, като се събуди и види, че тати го няма...

случаят Ставийски - парадоксалното е, че той получава ефективна присъда не защото е убил човек, а защото е нарушил правилата на ЗДвП и е убил човек...на практика е така....ако не беше карал пил/с превишена скорост, 99 процента нямаше да получи ефективна присъда...

по тази точкова система Никола ще събере 23 точки, което ми се струва много недостатъчно...

Общи условия

Активация на акаунт