Августинчето добричко - мисли си, че знае всичко :-))

• 15 133
  • 293
  •   1
Отговори
# 75
Честито на всички празнуващи именници днес!

Сега си пия кафето,и ще вдигна тати да гледа Ничката та да отида да се запишем на градина.
  А и как хубаво наваля,може и да поиграем с Наско на снега.
   Hugна малките болни дечица,бързичко да се оправят Heart Eyes

# 76
  • гр.София
 Хлъцнах като видях Пепър на снимката.
 Мегишик,няма ли да се разпишеш Wink
 А кое е "розовото" момиченце на последната снимка?

# 77
Хлъцнах като видях Пепър на снимката.
 Мегишик,няма ли да се разпишеш Wink
 А кое е "розовото" момиченце на последната снимка?

blanc пише: "Снижина на Мегишик.."  Wink

Честит имен ден на празнуващите днес!  bouquet

# 78
  • гр.София
 Кайли,или още е нямало име или не съм видяла. Познах я на другите две,обаче.

# 79
Здравейте  Hug
Честит имен ден на всички празнуващи днес  smile3525
/Дани не празнува ли на друг ден  Thinking Струва ми се, че беше скоро, ама да не объркам пак нещо  Rolling Eyes /

Милички, много ви благодаря за хубавите думи  newsm51 Така ме трогнахте  amiiii Hug Имам само една молба към вас - ако някоя от вас реши да си поръча евентуално нещо, драснете ми едно ЛС, че да знам, че сме си наши хора  Wink Laughing Hug
Анди, незнам, защо не се виждат снимки  newsm78 Ще кажа на брат ми да провери  Peace

Пух, радвам се, че си отново на линия  Hug
А за дъвката и шоколада и аз много се смях  Joy

Отивам да гледам новите снимчици  newsm68

# 80
  • варненка от София
Чести имен ден и от мен за всички знайни и незнайни именници!

Да носят с гордост името си, да са живи и здрави и много щастливи!   bouquet

Елфче, а ние като народим с теб едни дъвки и шоколади, остава да си отворим магазин и да изкараме по некой лев  Mr. Green
Предлагам ти съдружие  Flutter

Иначе аз днес съм много зле, боледувам си и пъшкам, по едно време и кръв от носа ми текна и детенце като се изплаши и ревна и ме вайка милото. Хем го е страх за мен, хем с една кърпичка и идва да ме бърше, стана ми едно много мило, че толкова малко и се грижи за мен, а от друга страна си викам, ами ако ми стане нещо, как ще се справя без мен  Cry Нали и аз съм без майка и все са ми черни мисли в главата, а пък хормоните още повече засилват драмите при моята особа  Embarassed

# 81
Марулче  Hug Hug Hug Недей, да си мислиш лоши неща сега, мисли за двете си слънчица. Тези неща за съжаление не можем да ги предвидим, нито предотвратим. И аз скоро бях изпаднала в същото настроение /без да съм бременна  Laughing/, защото припаднах вкъщи, а бях сама с Лорито  Laughing И тя милата много се уплаши, а татито от тогава ни проверява по 100 пъти на ден, че аз като се завайках ако легна и умра, Лорката как ще седи цял ден гладна,жадна, мокра, ще плачка, а той ще я намери чак вечерта  Cry Яко го шашнах. Та те разбирам, де и те гушкам силно  Hug
А това за магазина - действайте  Peace Татито яде в такива огромни количества, че ще ви бъдем постоянни клиенти  Mr. Green

# 82
Честито и от мен на именниците!
Да са живи и здрави и Бог да ги пази!

Аз отивам да видя сайта ,че май последна останах  Embarassed

# 83
 ВСТ80-Честито за сайта,наистина страхотни неща си сътворила.  Heart Eyes
 Марулка-и на мен ми минават такива мисли....явно ,като си майка няма как да не те спохождат.Нали искаме всичко най за чалките и се борим да ги предпазваме от всичко лошо.Дано скоро се подобриш и те нападнат хормоните на щастието от предстоящото събитие.

# 84
  • София
Пропуснах вчерашния Йорданов ден (да са живи и здрави празнувалите го  bouquet Дани мисля не е сред тях - на 17.12 е тя - тогава е св.Данаил май Thinking) , но няма да стане също с Ивановия  Simple Smile
Честит имен ден на всички, празнуващи днес - малки и големи! Да са здрави, щастливи и усмихнати! Сигурно ще пропусна някой, но се сещам сега за Вст, мъжа й, Ваня на Айла, Ивка на веси77, мъжа на Марго, Ивчо на Спинки...сигурно има още много   Simple Smile  Hug

Да почерпя и за здравето на моето дзверче  Simple Smile

Абе, тя и свеки има имен ден, пийте едно и за нея, от мен да мине  Laughing
Марулка, недей да мислиш такива неща!  Hug Hug  Hug Въпреки че е нормално е да ти минават такива мисли през главата, особено сега.  Rolling Eyes Аз все си представям как ще умра по време на секциото или ще изпадна в кома и Ивчо няма да си има майка вече Embarassed , та ми става и още по-виновно.  ooooh! А за кървенето от носа - не ми се е случвало сега, но много от бременните в другата тема споледиха че са имали този проблем. Дано не се случва пак, че е кофти, като малка често ми се случваше.  Rolling Eyes А за съдружието - бива  Mr. Green , ама нали няма да правим серийно производство  Wink Laughing Hug , най-много още по 1, по-нататък  Whistling Hug
Вст, страхотни неща има наистина!  Hug Heart Eyes  bouquet Поздравявам те! И много се гордея с всички вас, талантливки!  Hug Heart Eyes (то понеже аз имам принос за тая работа hahaha)
Пух, радвам се да те видя!  Hug
Веси, запек ли има Ивка? Много е неприятно  Sad , дано бързо се оправите!  Praynig Пиши как сте с тоя проблем.
Айде да ходя да лягам, утре ако мога ще пиша пак.

# 85
Ами хайде да почерпя за моя именник тогава Simple Smile

На всички други именници им пожелавам да са много здрави и нека техния светец бди над тях!

# 86
Добро утро  Hug
Хайде аз тогава да сложа закуската днес  Laughing Почерпете се за здравето на татито, бабчето ми и за мое разбира се  Mr. Green

Да е благословено името и на  Ивчо на Елфчето и свекито  Laughing, Ваня на Айла, Ивка на веси77, мъжа на Марго, Ивчо на Спинки и всички останали малки и големи празнуващи днес  Hug  bouquet

Благодаря ви за пожеланията и хубавите думи за нещата, които правя  Hug Елфче, как да нямаш заслуга - поне на мен всички вие много ми помагате, невероятна подкрепа сте ми и ми давате много сили да продължавам да се занимавам с това   bouquet А все забравям да ти кажа, че за бебчо няма да се отметна  Wink Можеш да ми го даваш да го погледкам винаги когато поискаш   Wink Дори и без среща  Laughing За мен ще е истинско удоволствие  Heart Eyes Тези дни един семеен приятел ми разтяга последната го осенила идея  Crazy Щял да прави датска градина или забавачница /и той си няма идея кое точно  Laughing/, той щял да се занимава с директорските задължения и превозването на децата, пък аз съм щяла да ги гледам. Даже ме пита като за начало добре ли са 50-тина деца или са ми много  Joy Така съм се смяла - ще оправим ние кризата с детските градини  Crazy

Последна редакция: ср, 07 яну 2009, 08:36 от vst_80

# 87

Да е благословенно името и на  Ивчо на Елфчето и свекито  Laughing, Ваня на Айла, Ивка на веси77, мъжа на Марго, Ивчо на Спинки и всички останали малки и големи празнуващи днес  Hug  bouquet

Присъединявам се към пожеланията.  Hug
ВСТ честит имен ден и на теб.  bouquet

Как сте с парното момичета? Сестра ми се обади снощи и каза че си е пуснала ел. печка. Аз поне съм спокойна, че яслата на Тони е на локално парно и няма опасност да е студено за сега.

# 88
Кайли, добре че ме цитира та да видя какви съм ги наработила  ooooh! Embarassed Ранното ставане определено не ми се отразява добре  Laughing
 Hug

# 89
  • София
Добро утро!

Да почерпя за моя именник!

Честит имен ден на всички останали празнуващи и специално на Ивчо на Весика!

Общи условия

Активация на акаунт