Августинчето добричко - мисли си, че знае всичко :-))

• 15 243
  • 293
  •   1
Отговори
# 240
Ох,човек все си мисли,че на него ще му се размине такава случка.

А защо обират новодомци-другите живущи са вече проверени, или понеже новите още  не са си включили СОТ-а?!

Предполагам защото си мислят, че след като са новодомци са си обазавели дома само с  нови неща. newsm78

Днес оставих Тони в къщи, че нещо е хремав. Надявам се да успея да стопирам настинката в зародиш. Цяла сутрин ми пуска детски филмчета, като гледа от време на време но не може аз да пусна нищо друго. Довечера ще накарам Краси да свали още нещо  и да разнообразя малко репертоара. Сега гледа : "Волния Уили", "Щастливи крачета" (Happy feet), "Cars"(Макуин светкавицата) и едно подобно "Малките коли". Поне заспа следобед и имам малко време за мен. Мисля да се изтегна с кафенце и да погледам телевизия, че скоро не ми се е случвало такова спокойствие.

# 241
  • у дома
Kaili, ЧЕСТИТО   smile3501  bouquet

Dreams, много ви прегръщам  Hug  bouquet

аз писах на Dreams ЛС, но нека и тук драсна два реда. от няколко месеца мъжа ми работи във фирма за брави и заключващи системи, та той самия много се е уплашил, защото от 2 месеца кражбите са се увеличили, ама не двойно, тройно, а десеторно. не е истина на ден по колко ограбени хора идват при тях, за да се заключват. Tired

нямам намерение да правя реклама и прочие, просто ако някой има нужда дори само от съвет или някакво инфо относно видовете патрони за заключване и прочие неща, нека ми драсне едно ЛС, ще дам телефони и повече инфо  Peace

Ния вече си е вкъщи, много е пораснала, още повече се е разприказвала, не е истина  ooooh! ooooh! здрави сме, всичко е наред, като изключим ремонта на яслата до края на януари  Crazy

Dreams, относно газифицирането, също може да звъннеш или пишеш, ако имаш нужда от съвет  Peace

пазете се  Hug  bouquet много здраве, късмет и успех на мамите търсещи работа, на учащите, бременлийките ни, болничките и на всички останали  Hug  bouquet

Последна редакция: чт, 15 яну 2009, 19:57 от blueeye®

# 242
Здравейте!
DreamsHug   Hug   Hug!
Кайли, поздравления!   bouquet
Vst_80 и аз си лепнах скайпския вирус и вече трети ден не се е изчистил. Наистина, вие как го изчистихте, Миленка, а ти?
На мене също още ми тече кърма като се стисна. Всеки път казвам на доктора, като ходя на мамолог и той ми каза, че изобщо не трябва да се стискам и да проверявам. Тя щяла да  ми спре сама. То вече две години минаха  Thinking.
Блу, радвам се, че Ния вече е при вас.  Peace
elen@, страхотен аватар.  Peace

# 243
Ади,относно Скайп вируса-още съм си с него. Confused 2 дни сканирам нонстоп целият комп и вече открих и изтрих 3 файла на вируса,но пак го има.В Клюкарника има тема-четох там,ама за да го махнеш,трябва да си свалиш някаква програма Ънлокър... ,първо нямам място на компа и сега записвам всичко на дискове и второ нали не може 2 антивирусни програми в 1 комп и ме е страх да си изтрия мойта,за да сваля тази.Тия дни май ще викам някой да се справи вместо мен.Хубавото е ,че компа все пак си работи без проблеми ,въпреки вируса.  Mr. Green
 И аз до скоро имах по някоя капка ,като се стисна....сега не знам.

# 244
Блу, радвам се, че Ния вече си е с мама и тати  Hug Представям си как й се радвате сега  Wink А това за кражбите звучи повече от ужасно  Cry Направо нямам думи...Ние толкова много искаме да се отделим и да живеем сами, предполагам като всички  Laughing Ама само като си помисля как ще съм постоянно сама и няма да има никой наоколо и направо умирам от страх. Аз съм си голямо шубе. Не че и сега не сме си сами, ама като знам че отдолу, отгоре има някой и някак ми е по-спокойно  Rolling Eyes Преди години така бяха влезнали в апартамента на бившите шефове на мъжа ми през стаята на детето. Направо изтръпнах като ми разказа. Добре че миличкото не е чуло нищо, че си представям как щеше да се уплаши, а за друго не ми се и мисли  Cry
Ади, много неприятно, че и ти си в отбора  Sad Писах ти едно дълго и объркано ЛС, дано да разбереш нещо  Embarassed
Миленка, и аз имам друга антивирусна, ама нямаше проблем. Сигурно съм извадила страхотен късмет  Laughing
А за кърмата и аз това си мислех, че е минало толкова време вече. Ама скоро не съм проверявала, сега вече няма да си правя и опити  Laughing

# 245
  • София
Ужасно е наистина с тези кражби  Confused Толкова са нагли и изобретателни.  Close Просто не знам какви мерки могат да се вземат, щом и аларма и СОТ обезвреждат  Rolling Eyes Ние сме сме едно странно заключване, самоделка на бившия собственик, мъжа ми смята, че е надеждно, но аз му нямам доверие  newsm78 Уф. Една от бъдещите мами в мартенската тема преди време писа, че заварила един мъж в кухнята си и така се разкрещяла, че той скочил през балкона и побягнал (на първия етаж са били)  Rolling Eyes А за това, че обират новодомци и аз се изненадах и не мога да си го обясня. Въобще..нямам думи...
За скайпа - аз не ползвам, но мъжа ми чат-пат си пише, дали може да имаме вирус и ние? Извинявам се за глупавия въпрос - но как забрахте, че сте "заразени"?  Blush
Ивайло е направо полудял тези дни. Хем излизаме навън, но следобяд просто откача вкъщи и само върши щуротии  ooooh! Толкова излишна енергия има, че...  Crazy
Я сега да се изложа пред вас  Blush , но ме интересува защо не е хубаво да се слага дет.легло близо до прозореца? Ако е за това, че духа - с новите дограми нямаме проблем; ако е за проветряването - ще отварям като не се спи вътре; ако е за това че може да влизат разни буболечки - имаме мрежа. Според вас къде е проблемът?  Другия вариант е да направим разместване на всичко в спалнята, но товага леглата ще са към външната стена на ап., което май е по-кофти, защото нямаме външна изолация.  Thinking Извинявам се, че ви занимавам с такива неща  Blush

# 246
Елфче, за гадинката по скайп - прихваща се като приемете файл-вирус от ваш или чужд абонат. Просто някой като ви праща нещо винаги питайте какво е, защото заразените абонати пращат файла на останалите без да знаят. Ако имахте щеше да разбереш до сега. Мен започнаха да ме питат хората в листата ми какво се опитвам да им пратя непрекъснато, а и като си включех комп, се включваха няколко прозорчета за изпращане на файл и веднага изчезваха.
А за леглото - и аз нямам идея  Embarassed А нашата нова дограма в кухнята още на втората година започна да духа яко. Идваха от фирмата, уж регулираха нещо, ама всъщност нищо не направиха, застанеш ли до прозореца направо ти измръзва кръста. И направо се чудя откъде тая влага и мухал при това проветрение  newsm78 Дано някой може да ти отговори по-адекватно от мен  Laughing
А при нас пък до скоро външната врата въобще не се заключваше  ooooh! Направо ми се изправя косата като се сетя...Не че ключалките биха спряли тези изроди, де  Twisted Evil

# 247
Добро утро на всички!

Elwing , когато родих малката ми казаха в никакъв случай да не слагаме леглото допарното,  прозореца или до външната стена. Обяснението беше, че ще духа (от прозореца). Но щом сте с нова дограма, мисля че няма проблем. Дори смятам, че повечкото светлина ще бъде полезна за бебо. Другият вариант е да са ти го казали заради някакво суеверие..........

А с тези кражби не знам какво да кажа. Как така рискуват нощно време, когато хората са си вкъщи. Толкова са нагли. Или влизайки направо през деня. Аз си мислех, че повечето първо звънят, за да проверят дали има някой, но явно не е така..........Ние живеем в апартамента на чичото на мъжа ми (тъй като те не са в БГ), докато си харесаме нов. И вратата ще се отвори само с един ритник. А не смеем никакви промени да нанасяме, защото все пак не сме си у дома. Откакто сме в този дом, щом чуя шум и тичам да гледам през шпионката да не са крадци.

Колкото за новодомците, предполага се, че разполагат с някакви пари, за да си вземат ново строителство и явно си мислят, че в новия дом няма да носят стари вещи, а ще си подменят всичко.

# 248
  • гр.София
 Браво,гледам,изписали сте днес темата Mr. Green

# 249
Браво,гледам,изписали сте днес темата Mr. Green

И аз това си мислех.
Днес нямах време за компютъра. Тони не заспа следобед, само полежа малко и тотално ми обърка заплануваните задачи. Все пак беше много приятно и спокойно да си поиграем двамата, като нямаше излишни нерви от никой. Не съм осъзнавала досега колко съм напрегната и неспокойна покрай тези изпити.

Елфче в тази квартира леглото на Тони е до прозореца, просто защото няма друг начин да го сложа. Миналата година се усещаше течението от прозорците, но като сменихме дограмата няма проблем.

# 250
Добро утро. Hug
Ето малка почерпка за моя именик. 

Честит имен ден и на anni78!Много здраве и любов!  bouquet
Честит имен ден на всички празнуващи днес. Hug

Последна редакция: сб, 17 яну 2009, 09:47 от Kaili

# 251
  • гр.София
 Добро утро!
 Чудно време е навън-бързо ставайте от сън !:D

Кайли,да ти е живо и здраво и все така усмихнато детето-именник  bouquet

Елвинг,пак ли падна в трапа?! Хайде,родИ,пък ще ти кажа,какво рече С. като й обясних,че Ивчо ще си има братче.

# 252
  • София
Привет!
Кайли, да ти е живо и здраво момченцето!  Hug Heart Eyes Честит имен ден и на всички други празнуващи!

Блан, не съм в дупка пак, ама сама ли да си пиша тук  Thinking Laughing Хайде кажи за С., не ме дръж в напрежение  Simple Smile
Благодаря ви за отговорите за разположението на креватчето.  Hug Не духа от дограмата ни, но и аз се замислях заради парното  newsm78 Както и да е, ще видим какво ще правим.

# 253
Благодаря за пожеланията. Hug

Блан, не съм в дупка пак, ама сама ли да си пиша тук  Thinking Laughing Хайде кажи за С., не ме дръж в напрежение  Simple Smile

И аз съм любопитна за коментара на С. Laughing
Елфче пиши. Аз ще отговарям  Wink. Вече може и да е в ранните сутришни часове или късните нощни, зависи дали си лягаш или ставаш. Само дано Краси да си носи служебния лаптоп за да си го пускам сутрин на топло докато си пия кафето.
 Вече искам да се затопля това време.

# 254

Честито на всички празнуващи.Пожелавам им много ,много здраве ,а другото идва само !

Общи условия

Активация на акаунт