Re: Fragrancex.com - размисли и страсти...аромати и доставки-4-та тема

• 33 631
  • 593
  •   1
Отговори
# 150
  • Бургас
Лимонада със здравец. Party

Е това е  определението Party

Добре, че ви прочетох Blush Отказвам се от Covet, щом мирише на здравец - един по-малко Mr. Green
А за този някой две думи да каже

Този е супер! Много си го харесвам, ползвам го през лятото. Изключително свеж, може би аромат на грейпфрут.

# 151
Момичета направете си анализ онлайн с тази програма http://www.pandasecurity.com/activescan/scan/?type=allpc . На мен ми откри доста неща. Много е лесно. Не е нужно да махате антивирусната с която сте в момента, а само я спрете за момента на анализа.
За да сте по-спокойни и по-сигурни. Peace
Освен това ползвайте Mozilla Firefox, казват, че било по-добре.

Пробвах се с този он-лайн анализ и също ми откри разни нещица, но за да ми ги дезинфектира ми иска да съм с платената версия.... natia, ти как процедира по-натам  Rolling Eyes
Ами никак. Просто трябва да си сложа по-добра антивирусна. Тук само анализът е безплатен. Дадох го, за да прецените дали антивирусните ви са достатъчно добри.

# 152

И на мен ми се случи същото днес, докато разглеждах Фрейгранса, но антивирусната ми не реагира, а тя наистина е добра.

и аз си мислих, че съм със желязна защита /Касперски + антихакер + файърлоу/ ама ........... сломиха я  Crossing Arms
Аз си правих онлайн анализ и с Касперски, но той пък нищо не ми откри. Не разчитай особенно. Naughty

# 153
За антивирусна препоръчвам новата версия на F-secure - но изисква много капацитет на компютъра. Иначе си заслужава инвестицията Peace

# 154
За антивирусна препоръчвам новата версия на F-secure - но изисква много капацитет на компютъра. Иначе си заслужава инвестицията Peace
Хм, моя не е от най-бързите. Tired Все отлагам, но накрая евтиното може да ми излезе много скъпо. Thinking

# 155
Аз също преди време питах тук дали мога да си изтрия номера на картата, защото сама не успях.  След многократни опити накрая успях да им излъжа системата като въведох само 0 за номер на карта.

Опитайте дано успеете и вие Simple Smile

А между другото все още чакам парфюм от 14 ноември.  А дали ще го дочакам идея вече нямам, като цяло съм го отписала?!

Тичай до пощата, че може известието ти да е изчезнало. трябва да е е пристигнал колета.

# 156
  • Paris
Моят колет дойде, но известие нямаше. Така, че провери на място. Peace

# 157
Първия е супер, плодове и ванилия с крем брюле. Сладък, но нетраен за съжаление. Помпичката е върха, шишето също.
Другите два, не знам, аз не харесвам КК.
Дали тестерът на Бритни Спиърс ще пристигне с помпичка? Thinking
Не знам защо,но съм настроена скептично към поръчката на тестери...

# 158
Първия е супер, плодове и ванилия с крем брюле. Сладък, но нетраен за съжаление. Помпичката е върха, шишето също.
Другите два, не знам, аз не харесвам КК.
Дали тестерът на Бритни Спиърс ще пристигне с помпичка? Thinking
Не знам защо,но съм настроена скептично към поръчката на тестери...

защо аз само тестери поръчах и са си супер, единственото нещо което е, че нямат капачки

# 159
Потвърждавам, че тестерите от Fragrancex са си абсолютно ОК - някой даже са и с капачки (Ловли например)  Peace

# 160
  • София-Лагера
Само тестири взимам.
Някои са с капачки.Последния на Ив Сен Лоран/мъжки/е с капачка Peace

# 161
Защо не се отказвай, Ковет го има навсякъде просто пробвай. Не  е никак лош. Има и шоколадче малко. А Москиното е хубав и свеж.
О, сигурно и него ще го тествам, въпреки здравеца, чиято миризма не ми понася особено... но друг път...Истината е, че търся свеж аромат за летните дни ...Тъкмо докато дойде доставката от Фрагранса и ще му дойде и на него времето  Mr. Green А и Moschino-то е на супер цена в момента.

# 162
 PeaceМомичета-не помня в тая или ягодската тема обсъждахме,обаче аз да се похваля че изненадващо си получих безплатната мостра на "Escada" Laughing-вече ч бях забравила-дойде лепната на открита рекламна картичка-как не се е досетил някой по трасето да я "прослуша" Mr. Green-чак не ми се вярва-има ли и други получили Flutter

# 163
  • Козлодуй
И аз си я намерих в пощенската кутия тази сутрин Simple Smile Но от парфюма не съм впечатлена.

# 164
И аз си я намерих в пощенската кутия тази сутрин Simple Smile Но от парфюма не съм впечатлена.

И аз така.

Общи условия

Активация на акаунт