Вип брадър-3

• 99 007
  • 1 860
  •   1
Отговори
# 255
  • На морето!
Емил Кошлуков си го поръчахме в една стара тема и този сезон той ще е на пангара. Дано само Софка да оставят от чалга фуриите- тя поне ще е бисер след бисер. Mr. Green

# 256
  • русе
В днешния в-к Стандарт пишеше, че Нико Тупарев водел преговори да влязат в къщата,освен с Кошлуков, и с Волен Сидеров! Ако това стане, ще се оформят много интересни взаимоотношения Волен Сидеров - Софи Маринова  Shocked

# 257
  • into the blue
Сега в обедните новини по Нова казаха,че Ицо Хазарта от Ъпсурт е вторият сигурен участник.  Laughing

# 258
И аз сега ги гледах новините, много прятна изненада.

# 259
И Силвия Кацарова май влиза, гледах реклама на " накафе"- Гала каза.

# 260
Тая бабушкера се вре навсякъде, сега като довтаса и досадната и дъщеря........... голяма скука.

# 261
Е, айде без дъщерята...

# 262
У това дъртото Силвия и то ли пак се е навряло,все иска да пред прожекторите,айде да се пенсионира,много са скучни  Joy с  Тедито

# 263
  • На морето!
Аз пък харесвам песните й- на Силвия Кацарова. На Ицо-хазарта бях фен през студентските си години  Blush Особено се впечатлявах от лееекия говорен дефект, който има- казвам го сериозно, без грам ирония. Гала ми е маллко напудрена, твърде екзалтирана, а от Имаш поща направо ме разби с трагедии и радости, но пък в На кафе я харесвах... Общо взето- доволен е чукча от участниците до момента. Сега чакам с притаен дъх Кошлуков и още 2ма, 3ма.

# 264
# 265
# 266
  • Sofia
http://www.netinfo.bg/?tid=40&oid=1276734

Много доър избор според мен, мисля  че Камелия ще е забавна и доста по-позитивна от вечно недоволната Венета. Peace

# 267
ЗАЩО ШОК И УЖАС АЗ МИСЛЯ ЧЕ КАМЕЛИЯ КАТО ПОЗИТИВЕН И УСМИХНАТ ЧОВЕК ЩЕ СЕ СПРАВИ ПЕРФЕКТНО.
МНОГО ДОБЪР ИЗБОР!!! Peace
И ИМА ЧУВСТВО ЗА ХУМОР!  bouquet  bouquet  bouquet

# 268
И аз съм за Камелия, тя е много усмихната и позитивна.

# 269
  • София
Честно казано, и мен Камелия като водеща не ме шокира. шок и ужас ще е ако пак ни натресат Венета или някой от семейството на Здравко.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт