Вип брадър-3

• 99 004
  • 1 860
  •   1
Отговори
# 210
Е, още в началото казаха, че Вип брадър си е Биг брадър с известни личности, наместили са го 'вип' за по- кратко и удобно и то за БГ, в чужбина не се казва така. То пък що дискусии произтекоха кой бил вип и кой не бил...

# 211
Е, още в началото казаха, че Вип брадър си е Биг брадър с известни личности, наместили са го 'вип' за по- кратко и удобно и то за БГ, в чужбина не се казва така. То пък що дискусии произтекоха кой бил вип и кой не бил...

И аз всеки път това обяснявам, като стане такава дискусия. Ама все си продължава и продължава.... Crazy Хубаво си го написала.  bouquet

# 212
  • Ботевград
и една от мед.сестрите от Либия ще влиза
Sick

# 213
Интересно за мед. сестрата.

# 214
Наплно съм сгласна с вас, просто така го написах ВИП, то че в Блгария нямаме випове е ясно, но пк от мед. сестрите??

# 215
  • ВАРНА

stranen komentar Shocked

sorry za latinicata Embarassed

# 216
  • густо майна Филибето
Какво пък й е на Сончето? Гледала съм много нейни интервюта, много е земна, забавна е, има много за разказване... Simple Smile Като почнеш от братята Аргирови, титлата мис, предложението в Америка, мъжете в живота й, пончото, дало  модната линия...

# 217
Аз против Соня Васи нямам нищо, но в ББ не се ли влиза за популярност, като трамплин в кариерата? Соня Васи като излезе от ББ и още същия ден ще хукне да си ходи в Щатите  Thinking Това тук ще е пропиляно време.

# 218
Какво пък й е на Сончето? Гледала съм много нейни интервюта, много е земна, забавна е, има много за разказване... Simple Smile Като почнеш от братята Аргирови, титлата мис, предложението в Америка, мъжете в живота й, пончото, дало  модната линия...
Сончето може много да разкаже мъжете в живота и са сигурно над 500....
Но най- вече един факт за който тя мълчи 3 годишната и връзка с боса на ВИС - 1 ВАСИЛ ИЛИЕВ!!!
Той е ходил 5-6 пъти за по 20-30 дни там заради нея а даже злите езици говорят че са планирали сватба.....
Така че Сончето си е легенда! Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 219
Е това за мен е новина не я знаех. Става интересно.

# 220
А кои мъже ще са в къщата?Соня и Га.а ще са ми инте,есни.

# 221
                        Sick и от мен. Даже  Sick Sick Sick .

Соня Васи си е готина мацка в моите очи.

# 222
За мен Соня е изключително надута.
Иначе да, в интервюта е готина.... ама в интервюта.

# 223
  • На земята, която е всъщност звезда.
и една от мед.сестрите от Либия ще влиза
коя?

Снежана Димитрова, мисля че такава й беше фамилията. Тя има фондация и най- вероятно ще набира средства за нея.

# 224
Соня няма да влиза в къщата.

http://kliuki.net/list/cat:28

Общи условия

Активация на акаунт