Вип брадър-3

• 99 051
  • 1 860
  •   1
Отговори
# 165
Аз пък се изкефих, като съобщават в новините, че ще разкрият ВИП квартирант, ама аз вече го знаех, така ми стана едно готиноооо.. моите друж  bouquetки съфорумки ме светнаха от рано Peace Laughing

# 166
Да питам....снощи гледах Гала по ТВ-то.....Тя има ли силикон, или съм я забравила просто.....

# 167
Да питам....снощи гледах Гала по ТВ-то.....Тя има ли силикон, или съм я забравила просто.....

Има,има!

# 168
http://-spam082-/news.php?id=7244 Добре, че няма да ни се налага да я гледаме 1 месец

# 169
Ами Това за Гала, нали когато казаха, че спират Имаш поща за определен период, си спомням, че споменаха че ще липсва за 1 година и пак да го възстановят, вече с по присяти писма, участници и т.н.

# 170
Лично на мен На кафе бе точното предаване за сутринта. Докато шетах ми правеше идеалната компания. Е...не винаги ми е харесвало, но говоря пирнципно. Кой може да е на 6 винаги? А и както Гала каза снощи - това бе предаване всеки ден, по 3 ч. Всеки ден - нещо ново - малко трудно.......

# 171
Лично на мен На кафе бе точното предаване за сутринта. Докато шетах ми правеше идеалната компания. Е...не винаги ми е харесвало, но говоря пирнципно. Кой може да е на 6 винаги? А и както Гала каза снощи - това бе предаване всеки ден, по 3 ч. Всеки ден - нещо ново - малко трудно.......

И аз харесвах "На кафе" много . И преди дни прочетох, че ще го връщат, и това щял да й бъде проекта. Което ми е съмнително имайки предвид, че ще влиза в Къщата....

# 172
И аз харесвах "На кафе" много . И преди дни прочетох, че ще го връщат, и това щял да й бъде проекта. Което ми е съмнително имайки предвид, че ще влиза в Къщата....

Може да е след Къщата....Къщата да е подгряващата група в случая.....

# 173
На Кафе почва на 14.2. !!!
ВБ3 на 30.3.!!

# 174
  • София /Абсурдистан
Само Имаш поща да не връщат. Е няма по-пенсионерско предаване.

# 175
Само Имаш поща да не връщат. Е няма по-пенсионерско предаване.
Що бе? Имах една приятелка от детската градина през 1985, може да реши да ме потърси  33uu Mr. Green

# 176
И аз не понасям Златето, но 6теше да е интересно с нея.

# 177
Познато ли ви е? Много любим мой филм. Поздрав! : http://www.vbox7.com/play:a8b21e0d  Hug

Искрени благодарности за този линк....от години я търся  Hug

БЛАГОДАРЯ!

# 178
Вместо запис да кажа, че във ВИПБ имаше по моему едно много умно, хубаво, начетено, видяло свят момче Калин Вельов и какво стана с него когато излезе на номинация??? Имаш 2 минути данапуснеш къщата. Струва ми се че колкото и начетени хора да вкарат хората които гласуват едно си знаят едно си баят.

Онази вечер Ники Кънчев в СБ каза че ще хваща пътя за Равно поле и милото каза, че ще е в къщата а не че ще е водещ. Някъде чел.

# 179
Онази вечер Ники Кънчев в СБ каза че ще хваща пътя за Равно поле и милото каза, че ще е в къщата а не че ще е водещ. Някъде чел.

Водещ ще е, обявиха го официално по Нова.

Общи условия

Активация на акаунт