Вип брадър-3

• 99 057
  • 1 860
  •   1
Отговори
# 180
Онази вечер Ники Кънчев в СБ каза че ще хваща пътя за Равно поле и милото каза, че ще е в къщата а не че ще е водещ. Някъде чел.

Водещ ще е, обявиха го официално по Нова.

ОК Мен лично не ме радва, но пак ще гледам аз съм от феновете на ББ.

Сега за друго се сетих което сте коментирали. За Галена и че можело да се изпусне щото била бременна  hahaha Все пак тя да не е куче, че хич да не се усети че става нещо.  А пък и ако стане нещо в краен случай никой договор не може да я спаси да го гледаме на живо в сайта  Party

# 181
Няма да я гледаме и нея там, отказала е категорично да влиза вътре бременна.

# 182

Имах предвид, че като не дадът нещо в дейлито може да се види на живо.

# 183

Имах предвид, че като не дадът нещо в дейлито може да се види на живо.

Е, щом говорим затова, аз съм на друго мнение. Знаеш че на живо все пак се показва една от камерити, не какво става във всяка стая. Така че нямаше да я гледате дори и на живо ако примерно повръща, или нещо подобно.

# 184
Всичко е възможно, дори докато се усетят какво става и да преместят камерата то да е свършило, но тука изпадаме в ненужни разсъждения. Само като заключение ще кажа, че все пак сме хора усещаме се горе долу.  Grinning Peace

# 185
И аз харесвах Калин Вельов във Вип-а. Единствения различен.

# 186
Всичко е възможно, дори докато се усетят какво става и да преместят камерата то да е свършило, но тука изпадаме в ненужни разсъждения. Само като заключение ще кажа, че все пак сме хора усещаме се горе долу.  Grinning Peace

И аз съм на мнение, че няма ей така да се изпусне, абсолютно съм съгласна, че човек се усеща. И точно затова смятам, че която и да било в това състояние като й прилошее, ще иде в тоалетната, а от там пък камерите не предават в директното, така че няма да има нужда да местят камерата.

Калин и аз много го харесвах, както и Маги Желязкова.

# 187
Вместо запис да кажа, че във ВИПБ имаше по моему едно много умно, хубаво, начетено, видяло свят момче Калин Вельов и какво стана с него когато излезе на номинация??? Имаш 2 минути данапуснеш къщата. Струва ми се че колкото и начетени хора да вкарат хората които гласуват едно си знаят едно си баят.

Той не беше ли един от финалистите- на трето място??? Поне така помня, ако не ме лъже паметта...

# 188
  • София
Вместо запис да кажа, че във ВИПБ имаше по моему едно много умно, хубаво, начетено, видяло свят момче Калин Вельов и какво стана с него когато излезе на номинация??? Имаш 2 минути данапуснеш къщата. Струва ми се че колкото и начетени хора да вкарат хората които гласуват едно си знаят едно си баят.

Той не беше ли един от финалистите- на трето място??? Поне така помня, ако не ме лъже паметта...
бъркаш го с Китаеца.  Peace
Калин излезна преди това при едно положително гласуване.

# 189
В тоя ВИП засега май Гала е сигурна, тя  не е лоша но е доста скучновата. Скоро четох че  нейното предаване "На кафе" се връщало в ефир, как ще счетае нещата незнм.

# 190

бъркаш го с Китаеца.  Peace
Калин излезна преди това при едно положително гласуване.
Да наистина. Вчера , като се разрових "в дебрите на паметта си " се сетих. Но все пак никога не е бил на номинации с отрицателен вот.

За мен Гала ще е интересна. Преди време не я харесвах, но на един лайф на ББ ми хареса и то много.   

Гледам коментирате "На кафе". Много обичах да си губя времето с него. Форматът му много ми харесваше.

# 191
И аз харесвам Гала, просто ми се вижда малко скучновата са ВБ-3

# 192
В тоя ВИП засега май Гала е сигурна, тя  не е лоша но е доста скучновата. Скоро четох че  нейното предаване "На кафе" се връщало в ефир, как ще счетае нещата незнм.

Четох някъде, че щяла да излиза от къщата, за да си води предаването, което ще е между 9.30 и 11.30 часа. Честно казано не го вярвам много това, но пък кой знае, вече всичко може да се очаква от Нова ТВ, заради рейтинг са готови на какви ли не глупости.

# 193
За сега май Нова са с най добър рейтинг та едва ли е за това. Аз лично напоследък гледам само нова и новините са им новини и предаванията..........

# 194
  • София
От днешния уикенд за сега договори имат Гала, Соня Васи, Софи Маринова и ........още едно име имаше  newsm78
Отказа ли са Галена, Коритаров, Гарелов.

Общи условия

Активация на акаунт