ПАЗАРДЖИК - 32

• 22 801
  • 289
  •   1
Отговори
# 240
Не знам какво да напиша и за това си мълча...
Много е страшно това което се е случило с Danielkka. Cry Чия е вината едва ли има значение вече (аз за осъден лекар не съм чувала), непоправимото се е случило.
Danielkka, не те познавам, но звучиш като много разумна и смела млада жена.Възхищавам ти се.Трогна ме твоята история.Искрено ти пожелавам съвсем скоро да се радваш и ти и цялото ти семейство на едно хубаво, здраво бебче. Hug Peace
Soniamari, Вяра е красавица!Сега ще има да си я киприш. Simple Smile

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, Vivi75!Много здраве, късмет и само радост да ти носят малките госпожици!  bouquet

И друго имаше, но вече не помня какво. Rolling Eyes

Лек ден!

# 241
  • Варна
Честит рожден ден на ВИВИ! Много щастие и любов ти желая! И много семейно щастие!   bouquet
И я докато сме на тема болницата някой може ли да ми напише кои са действащите лекари и акушерки там.  newsm78 

# 242
Айде даваме... Да допълват момичетата.
Няма да пиша доктор пред имената, само на акушерките

ак.Аджатова Марияна(тя извади Мели), ак.Антонова , ак.Гълъбова Twisted Evil.Това са имената ,за които се сещам, други знам по физиономия , но не и имената

Доктори - Митка Петкова, Стоянов- завеждащ, Кирянова, Дулчева, Попов, Чолаков, Атев... Стоянкина

# 243
Виви,честит рожден ден и от мен!Много ти е вкусна тортичката!
Деси:акушерките не ги знам,за докторите допълвам:Коруева,Шопова!
Момичета  Hug !

# 244
Шопова как изглежда, да не е една изрусена жена с очила май, млада сравнително?

# 245
Весе честит рожден ден

Нека здравето да не напуска семейството ти, да се обичате и подкрепяте, да си прощавате и вярвате и да не спираш да твориш красотите които правиш  Hug

Аз знам, че нямат 3Д ехограф, а имат 3Д  мммм newsm78  нещо друго беше...питах Катето и тя каза, че го ползват, преди да се пристъпи към кюртаж...гледат те вътре, с пълна упойка(или местна  newsm78 ) през влагалището чак до матката  Peace  Могат да я огледат цялата преди да пристъпят към оперативна намеса....и отделно си имат и 2Д вагинален ехограф (само един). Това 3Д-то не се прави, когато има бременост, а по-скоро за кисти, и за такива неща като проблема на Нели след раждането и.... - простете ми, че неползвам лекарски наименования...ама имам чувството, че губя сиви клетки с всеки изминал час  Tired
Сигурна съм, че Нели ще ме допълни  Peace

# 246
mutsunka,да точно тя е Шопова!Тя ме прие на 27.12.08!

# 247
махам го

Последна редакция: чт, 15 яну 2009, 16:01 от mutsunka

# 248
Шопова как изглежда, да не е една изрусена жена с очила май, млада сравнително?
да точно тя е  Peace
Виви, честит рожден!!!
Даниелка   Hug

# 249
Кой те наблюдаваше и при кой роди?

eeeeee не  Naughty
Момичето не веднъж вече в различни теми описа цялата ситуация около приемането и изписването и....
не човъркай раната  Naughty

# 250
  • Между два свята...
Не знам.... къде ли не съм била, не е имало лекар и дори акушерка и сестра да се държат лошо с мене... НИКОГА. Може би в началото са се опитали, но какво правя аз , не знам, винаги променят отношението си след няколко минути.

# 251
  • Между два свята...
Доста често отношението на лекарите в  нашия град зависи от това - кой си и какъв си, кои са семейството ти и роднините . Какво е социалното ти и финансово състояние.

Честит рожден ден Весе! Да си жива и здрава и много щастлива с двете кукли!
newsm59 newsm51

Последна редакция: чт, 15 яну 2009, 15:27 от Mirna74

# 252
  • София
Здравейте и от мен!  Grinning
Надявям се да сте добре всички,да сте усмихнати и щастливи през първия месец от новата година!
  bouquet

# 253
Ок, съжалявам. Тя сама каза, че това, че говори за ТОВА, й помага!

Четох и в подфорума за родители, преживели загуба, но сегавидях, че историята е в "паз.лекари -3" Embarassed

Съвсем нормален човек съм, мама и тати също, пари нямам повече от другите, а и обикновено не говорим В ПЪРВИТЕ НЯКОЛКО МИНУТИ  за пари и положение. Simple Smile, даже въобще не става дума за това - НЕЛЕПО Е. Нито пък някой вижда роднините ми! Даже напротив, ако някой разбере за роднините на мъжа ми, най-много да ме изяде жива Twisted Evil.
Просто споделих  какво се случва с мен. Crossing Arms

Здравей, gwen, подобно Grinning

Последна редакция: чт, 15 яну 2009, 16:29 от mutsunka

# 254
Много добре си спомням, че дори Нели беше копирала линк от новината за триизмерен ехограф, дарен в АГ.

Да, Яна, така е! Копирах линк от в."Виделина", ако не се лъжа.
Но Муцунка и Ването са прави - това не е онова 3Д, което си представяме. Peace

Гери, апаратът, за който говориш, се нарича хистероскоп. Peace

Гвен,  Hug!

Vivi75, честит рожден ден!  bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт