Из Магриба - 7-ми път познавачки ще ви поведат

• 27 373
  • 286
  •   1
Отговори
# 135
  • по пътеката
аз се  оплаках в арабската! но толкова съм набрала днес ,4е май ще ударя едно питие, ако не ударя не4ия некомпетентна муцуна! трето кафе ще пия и поне с мляко!
даниелка се е завърнала от мароко,за жалост май с никой не се е видяла! ей ,трудни сме по организирането на срещи!
светле, аз цял ден не съм спряла след сутрешното кафе се пометох като 100 метров парцал, мухъл бърсах, пералнята се запецна, линда нервни4и и е станала разглезена до ента! майсторът  ме гледа като,4е съм "жена", а не 4овек ,който е видял пове4е отверки и гайки от него и ми е ясно,4е тръгне ли да се разнася един уред по сервизи, не го търси! ох, кого да убия, имате ли врагове, дайте ги на мен!   #2gunfire #Cussing out

# 136
   Кате, най-накрая и ти дружка да си намериш. Браво, радвам се. Дано наистина излезе свястна, но и да не станете толкова близки, поне ще си имаш компания за разходки и shopping.  Peace   
  А свеки....   ooooh!  филма 'усещане' май не са го гледали там, важното е, че сега са решили да питат или искат и нищо не ги спира.  Whistling
  Приятно изкарване довечера с мъжа ти и дай Боже по-често такива изненади от негова страна.   Hug

Марси, налей си и не му мисли, все по някакъв начин трябва да изпуснеш парата. Некадърността и мен ме изкарва извън равновесие. Дано не ти съсипят пералнята, че..... #2gunfire

Eli, добре дошла    bouquet

# 137
Привет !

Марси как е Линда днес ? Миличката много и се насъбра напоследък , а и на теб  spoko  Гледам яко си запалила днес  Crazy сега пък и пералнята ли  Crazy дано не ти я съсипят .......

Ал Яшби много сладък усмивко е Яхия  Simple Smile и Монито много е пораснала  Heart Eyes  Яхия = Йоан , нали ?

Свеар тя Йоана не знае много игри, защото доскоро не им давах да стоят на компютъра, откакто стана това с крачето им разрешавам по- малко , моля те когато имаш възможност да ми изпратиш тези игри от Мохамед Амин .

Дала как сте вие ? Да оздравявате бързичко  Hug Беше ме питала за имената- чела съм , че Йоана е българско име, означава - Божията Благодат , не е кръстена на никой , просто доста време преди да стана мама си харесах това име и си казах - един ден ако имам момиченце ще се казва така , а и с мъж ми се бяхме разбрали , че аз избирам името за момиче а той за момче  Simple Smile неговото любимо име за момче било - Теодор , от гръцки - Божи Дар , и така и кръстихме малките  Simple Smile  свекърва ми обаче е на мнение , че малките са кръстени на майка ми и баща ми , майка ми - Йорданка , а баща ми - Тома , с нея имам проблем и до днес заради имената .

Абла   bouquet именния ден не го празнувахме, бяхме си самички с малките, нашият татко се връща късно от работа, направих им любими за хапване неща и си правихме скайп - дискотека с племенника ми , те живеят в Англия, и той беше именник - Иван , малките много го обичат  Heart Eyes и бяха толкова щастливи че го виждат, та дори и само на монитора , то бяха целувки, взаимно се поздравявахме с любими песнички , танци  Party Йоанка ме караше да я преобличам няколко пъти , понеже имала празник и да я види батко и колко е красива  Flutter

Чудя се Рали къде изчезна  newsm78

# 138
то бяха целувки, взаимно се поздравявахме с любими песнички , танци  Party Йоанка ме караше да я преобличам няколко пъти , понеже имала празник и да я види батко и колко е красива  Flutter

Joy Joy Joy 
  Хубаво сте си изкарали значи- вкъщи с любимите лакомства, любимият батко в net-връзка,...  Laughing

Аз също харесвам много името Теодор. Бях малка, когато си мислех, че ако си имам момченце един ден ще го кръстя така-на тати, че много го обичам и му бях слабостта. После в пуберитета си бях загубила ума по един Теодор и макар, че не ми обърна вниманиe   hahaha  - не се отказах от идеята за името.

# 139
Кате желая ти най-накрая спокойствие,иначе трудна работа да издържиш така.
Момичета вчера гледахме с мъжо един английски филм за тайните служби-дали е по истински случай или не ,не знам,но мисля,че го даваха във връзка със събитията в Близкия изток.Само дето вместо араби са намесени иранците.Оказа се,че един иранец работи като предател спрямо своите в името на мира,а накрая се оказа,че един британец струва колкото 30 умрели иранци при атентат.И това инфо  за стойността на човешкия живот идва от най-високо ноиво на властта във Великобритания.ДА си призная хвана ме яд и се обърнах към мъжа ми и му казах ето това е твоята високомерна и надменна Европа.Не ми я хвали повече,филма наистина имаше динамика,но едвам изчаках да свърши.Явно хората мерят с 10 аршин.както казват у нас ich bin sprachlos-без коментар

# 140
Привет дами! Hug
Отново съм на линия .
Едва ли ще успея обаче да ви прочета .
Ако помните прекъснах шофьорския курс и сега имам много малко време да се стегна и да изкарам изпита .
Освен това с децата започва да ми идва на нагорно работата у дома .
Ваканцията ни мина добре по късно ще кача и малко снимки .
Мърси , наистина не можах да се организирам за една среща , но така било писано . Дано другия път с по големи деца да се справя и да се видя поне със Светлето .
Лека на всички и всичко най , най . Heart Eyes  bouquet

# 141
  • по пътеката
ей, тобива катъшки ден, сега и газта свърши за топлото, но дано дойде някой от мъжете,4е да дам пари да смени бутилката! пералнята дойде, малко обърсала боята, тоест стъргала е някъде по стълбите,ама дано тръгне утре ще се разплащам и ще я пробвам!
линда заспа и още спи, явно ефералганът й сваля  темп. и облек4ава болките в главата, и се унася!
дано се размине!  Praynig
дала ,вие как сте?много гадна година ,много болести! #Cussing out
абе коктейл4ето днес е сигурно! или нещо супер  позитивно трябва да ми дойде за да ме балансира, но ... дай боже! Praynig Peace
аз напоследък едни филми гледам с мъжо, доста се замислям за гледните си то4ки!

# 142
МомиЧета ,има ли някоя тук от вас ,която живее във Франция
пуснали са нова поредица с Дора експлолатрис ,apprendre anglais avec Dora,та ако има някой ,и би ми уредил поредицата(излиза всяка седмица по един журнал ) и да ми ги праЩа ,естествено аз Ще превеждам париЧките плюс разходите по изпраЩане ,ако няма ,здраве да е  Peace

Ние сме добре ,не пиша ,незнам заЩо Rolling Eyes ,май няма какво да кажа  Confused,Чета ви и нека всиЧки болни деЧицца да оздравяват Praynig .Марси как сте ,оправя ли се Линда ,Близнаците как е малката ?
Лина и тя е на път да се разболява ,потекоха и суполите и запоЧна да кашли ,сигурно я пристудих  Confused.Сега вземам превантивни мерки да не се усложни,капя и капки в носа и и давам иброфен (на сироп) ,на всиЧкото отгоре май пак зъби ни растът, та програмата е пълна ,нервна е и по цял ден хленЧи  Confused.Ама така Ще е ,Ще избият и Ще забравим  Simple Smile

Ал Яшби много сладко бебенце си имате Hug пупупуп ,да го нацелуваш от нас   bouquet

Последна редакция: сб, 10 яну 2009, 23:12 от Shakira26

# 143

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА САШКО !

НЕВЕНА    bouquet  ДА ТИ Е ЖИВ И ЗДРАВ РОЖДЕННИКА ! САМО РАДОСТ ДА ТИ НОСИ , ДА СЕ ГОРДЕЕТЕ С НЕГО И МНОГО КЪСМЕТ ДА ИМА !

# 144
  • Paris, France
Охо, близнаците, нацели право в десятката със Спидерман. Много ти благодаря   bouquet. Аз днес много се вълнувам и даже пуснах тема в "Недоносени", нали се родихме мънички. Сега отивам да спя. На всички  Hug Hug Hug.

# 145
Невена,   bouquet
Честит рожден ден на малkия-голям мъж Сашко. Да ти е жив и здрав, умен и много да ви радва
http://www.toyx.it/open2b/var/catalog/b/3851.jpg

# 146
Невенке, да ти е жив и здрав рожденника smile3510 ,да расте умен и послушен и все така Чаровен    happy bd baloni hbday

# 147
Честит Рожден Ден Саше,

Шакира-аз съм в тая час на света,но това за което пишеш не ми е познато. дай ми време да се информирам и ще ти пиша  има ли го,колко струва и прочие... Какво е това списание?

Момичета ние оше сме болни и капризни.....и адски ни се спи,защото когато всички спят ние си  ревем  Rolling Eyes

# 148
   Невена, прочетох темата, която си пуснала. Много трогателна история и какви перипетии си имала с малкия  ooooh!  ......Съчувствам ти за онова, през което си  преминала и се радвам, че вече е само спомен, които да разказваш на други майки с този проблем и да им даваш кураж да продължат.    bouquet   Hug

Dala   Praynig  Hug

Nawel, добре дошла     bouquet

Последна редакция: нд, 11 яну 2009, 18:02 от Alba76

# 149
Невена, благодаря, че сподели празника на Сашко с нас! да ти е жив и здрав този борбен и любопитен за света рожденик и много да ви радва! Момичета, прекрасно беше на хотела - никой не притесняваме и никой не ни притеснява, закуска до много късно време - така съм яла, викам си хората ще казат "тази не се наяде". В неделя хотелът има практика да дава храна и за дома на служителите, които са на смяна. И това тук много се харесва. Че и се позапознаха така хората с мен, за едно "какво харесвате от нашата кухня? Има ли пособно ястие при вас?" дето се вика.
Сега вече сме у нас - със щастлив поглед и двамата, а ме чакат - продукти за раирани кифли. Наздраве!

Общи условия

Активация на акаунт