Из Магриба - 7-ми път познавачки ще ви поведат

• 27 343
  • 286
  •   1
Отговори
# 210
Шакира, значи да запретвам ръкави, ама мен 30% намаление не ме оправя,то е за зарибявка само, аз чакам 70%   Twisted Evil

За БГ май Мустела е "модерната козметика", поне доколкото знам на снахата й е горещо препоръчвана от педиатъра  newsm78   Еххх, а имаше времена ,когато Джонсън беше върха   на глезотията   Laughing

# 211
  • по пътеката
айде вклю4ване от мене с добра новина! няма с4упено по прешлените и таза! но ще си стоя на топло и по4ивка,лекарства куп и скъпи ,разбира се! аз от нифлурила май си докарах и беля на  стомаха, гади ми се и стискам животеца м/у зъбите, то не е за сефте! но след в4ерашния полуприпадък от болките, 4е бях и сама,( линда спеше,)ей видях ангелите! изпотих се, студена  пот,втресе ме, сви ми се сърцето,  предполагам кръвното е спаднало много от обезболяващите!днес с мъжо на доки, пазарихме и ми светна!едно стъпване по калдърметата май ми донамести или отщипа нерва! моят се хили, тебе ти трябва такси без амортисьори!да не се хиля, 4е аз така зареждам, ама  било лошо око това, ми вика един познат- викам да -20 облещени мъже  на сука, вперили о4и в моите задни 4асти, затуй се изсипах като кънкьорка с вързани кънки! Mr. Green
кате, какво стана ? задръжка ли е било? докторката какво каза?
ние сме били с мустела, но в на4алото с бо4ко и беше супер! далка, и ние сме с  алое лента, но в бг нито един от многото не ни задоволи и само една слу4айна  партида един вагон ,италиански, паснаха на линда! беше кошмар да е обрината от скъпи марки и най-слу4айна с зелена лента да  й ок!
за раян, мой съвет от яко патило и стигнало до операция , дори с  Whistling ooooh! реанимиране  на детето, заради нескопосано забелване от докита на няколко пъти! обрязваш и мир!

# 212
марси  Hug,дано да се оправиш по бързо Praynig

катя нищо,дано другият месец да има добри новини за теб и за сестра му  Praynig

катенце като искаш 75% процента намаление ела след месец тук-по моловете вси4ко се пускат на такова

за бебешката козметика-моите бяха на джонсън,но тук има една линия местно производство по швейцарски лиценз-така и тях ползвахме
Тук днес е направо жега,но под слънцето,насянка си е хладно

# 213
Дес, много не си падам по тамошните дрешки като модели и цветове . Ама е имало и хубави попадения де, беше ми донесъл пола и жакет от Стефанел и то на прилична цена ,още си ги нося и са ми любими.  Иначе дънките категорично не ми харесват, поне 7 чифта имам, дето седят непокътнати, аз го бъзикам , че са шити за друг тип телосложение  Mr. Green

Абе, има една паста за зъби, ама й забравих името, няма я в бг,  а сетих се КРЕСТ, много е хубава. И гелчетата за ръце, розовки и миришат на ягода , много им се радвам и фукам с тях  Simple Smile

А , Дес и да ти се похваля, преди 3-4г. ми беше донесъл тел. панда, сещаш се кои са, тумбестите, обаче ми го замъкнаха родата. И сега като ходи в Полша го изнамерил неизползван дори и ми го донесе обратно  Mr. Green  Миличката ми панда, върна се пак при мен

# 214
кате мило,ми то по моловете са само,4ужди марки-от местните има само 1 фирма Grinning

а за пандата видя ли-за теб си е била

# 215
Дес, в хасакето няма мол  Sunglasses
Като ми избира нещо -или Дамаск, или Халеб, иначе йок  Wink

Сестрата и тя децата от Дамаск ги издокарва.

Голема работа сте вие в столицата, а моя късмет- девета глуха  Laughing

# 216
  • In a surreal moment!
Кате Ахиал - нещо не съм у ред , тресе ме нервата от лекарствата ли , от друго ли не знам , но така ревностно следя за новини от теб,  че не пропускам ден да не надникна тук .
Ех , значи не станало тоз път ......нищо , следващия тираж ще изтеглиш по - хубавото , сега сигурно не е било ....Това , заради което се хванах да пиша , обаче е милата добра сестра - аз так съм си я кръстила - Добрата , пък другата , малката - Гевезето ....ох, да ме прощаваш , ма като не им знам имената .
Помниш ли , беше ли сред нас миналата година , че по - миналата ли ...като исках да женя брат си за една американка . Ма не щото е от САЩ , не ! А защото беше мило и добро момиче с голям мерак да се ожени и с отлични "препоръки" от братовчед на майка ми . Пък брат ми , стар Иргенин на 37г мислехме , че като чуе Хамериканка няма да се дърпа тоз път, кат всеки път .....Ма той пак би отбой де и момичето се отказа да идва у БГ-то
Че ми хрумна гениалната идея тоз път да го сватосам за мароканка , може пък да се излъже ....Направо ми идва да го пакетирам и да ви го пратя експресна поща   хахахахах    така сме зажаднели да го видим задомен , че не ни пука коя и от къде и с колко деца ....
И той е едър и добре сложен като твоя Ясенчо , може пък да го хареса , а ? Ша дам фото, няма проблем , само Конника да не ни насмете всичките свати ...хахахах...
Той е готвач по хотелите , така , че работа ще му намерите там и готово !
Какво мислиш по въпроса и да знаеш , макар , че пиша в шеговит тон , работат е сИрьозна !!!!!
Аз за последно да попитам - нали за сестричката шивачка става въпрос , да не съм с грешка и да има и друга .....ма няма никакво значение всъщност ....

Ще взема най-накрая да го обявя във форума тоз моя брат и белким си намеря снаха .... Mr. Green

Шакира
- прощавай , не си спомням кой ми каза за жерава и не пазя ЛС-то , язък !

Алба
- няма плодове , само месУ и малко зарзават , кис. мляко , изара , 3с-л- трички , яйца и 2.5-3 л . вода на ден . Туй то ! Да се яде да няма глад и да се наливаш с водата - това ми е адски невъзможно , мъча се , гади ми се , а обичам вода и при други обстоятелства пия като камила . При запек разрешават парафинено олио т.течен парафин - 1с.л. на ден .
Ако искаш мога да ти пратя на мейл книгата , добре е да я прочетеш - пиши ЛС .

Последна редакция: чт, 15 яну 2009, 17:39 от Кълбовидна Мълния

# 217
ШиланЧе душице има и 70 бе ,ама ти казвам как вървят намаленията ,примерно по моловите си заслужава ,по марковите магазини ,ама ние сега нямаме пари ,ама пак Ще си купим по някое друго парцалЧе де .Ако идваш обади се  Peace  да пометлосваме заедно  Laughing

Сега се върнах от покупки  купих си на лореал за оЧите минералените сенки и за лицето минералената пудра и утре Ще се правя цялата минералена  Joy hahaha Joy ама много се радвам заЩото ги взех на промооооооо Laughing ...

Кате аз си мисля ,Че не е лошо да си наприш всиЧки необходими изследвания преди бременност ,една фоликумерия(и не само ,трябва да се видят репродуктивните  хормоните анализ кръвен за евентуални инфекции ,снимка на тръбите и т н  ) за селдваЩия цилъл  ,профилактиЧно и се обърни към специалист или ако си идвате в Белгия ,тук мога да те заведа  Peace .И няма ниЩо срамно ,ако  не бях ходила навреме ,едвали днес Щях да съм майка и да се радвам на моята принцеска .Незнам от колко време опитвате ,но жените над 35 години ,след 6 месеЧни опити ,трябва да посетя специалист по репродуктивно здраве ,за да се види има ли или  няма  проблем .Това ти го казвам като съвет ,не ти го желая разбира се ,просто колкото повеЧе един Човек е информиран по-малко грешки прави и не си губи времето ....

# 218
   Момичета,    bouquet

Марси, направо ме   #Crazy
  Не се усетих в началото, че говориш за падането ти на пазара и щях да те питам, но прочетох по-надолу. Тогава останах с впечатлението, че си се натъртила яко, но чак съмнения за счупено  Shocked ........ужас. Добре, че вчерашният ден е вече в небитието, че като те чета само си представям какво ти е било.   Hug
  Кате, няма нищо, вие си продължавайте в същия дух и резултатите няма да закъснеят. А ти ако зачестиш разходките къде с приятелката, къде със сестрата....току-виж ти си се уредила   Peace  Heart Eyes

Продължили са и днес протестите в София, а и утре ще има.  Praynig

Мълнийке,   Hug  знам я книгата и макар да не съм я чела, из нета доста неща съм преглеждала. Ясна ми е процедурата, точно затова казах, че проблем ще са ми плодовете, които хапвам всеки ден и то в прилично количество.   Heart Eyes  Водата....наистина е кофти в студено време да се пие по толкова много, а като е 'наложена'- направо ти се блокирва гърлото   Whistling
  Шакира, честити покупки.   Peace  Само добри отзиви съм чувала за минералната пудра, така че ще чакаме и твоето мнение след утрешният 'минерален ден'  Grinning

Последна редакция: чт, 15 яну 2009, 17:59 от Alba76

# 219
  • по пътеката
алба, мерси!
кате, още има много време пред вас! PeacePraynig
мълнийке, ако по4ваш ударния кажи да стартирам с тебе! аз съм на подготовка, 4е доки каза да не спортувам до топлото време, тоест поне 2 м ,ако съм много добре, леко и внимателно!
шакира, твоят съпруг беше в тая област,ако може да помогне с предложения за укрепване или раздвижване за по-нататъки какво да си спортна след като оздравея? Thinking и браво за шопинга, ей това е по4ти като .. за жените! голяма зарибявка са промоциите! Mr. Green

# 220
не можах да доЧакам до утре ,отворих ги и се напудрих ,станах една лаЧена лъскава  Joy hahaha Laughing доволна съм ,нямала съм друг път такъв ефект Ч,не Че слагам редовно ,но имам тук един белюк ...Та доволна съм  Flutter ,та май Ще се поЧнат минералните дни по- ЧестиЧко  Laughing

Марси ,,а аз даже съм пропуснала ,Че си паднала ,ужас .Хбаво ,Че няма сЧупване ,леле мале  Shocked ,ти сега си поЧивай .За раздвижване вървенето помага ,хваЩаш пътя и около 30 минути на ден ,като се прибере мъжът ,Ще питам за упражнения за твоя слуЧай

Аз днес полуЧих такава изненада ,Че не мога да се нарадвам .Една приятелка от БГ ,праЩала съм и снимки на Лина .И тя да вземе да си избере ,снимка , която най и харесва и да я принтира на розова възглавниЧка (Ще направя снимка на възглавниЧката).Толкова мило ми стана, такъв жест ,а днес тя беше на операционната маса и и правеха  лапароскопия  Cry,дано всиЧко да минало успешно  Praynig Praynig Praynig

# 221
Привет и от мен днес

Подобряваме се....още пищи катоима нужда...но вече е в нормални размери

Марси - Hug леллеее и ти голям зор си иала тези дни-малкия дявол и при теб.Пази се   bouquet

Шиланче-и на мен не ми харесва тая мода в последните сезони...то -при жените като  бременни все ми изглеждат-едни
 набори,едни данелки и надути ръкави....нещо не ми допада. За мен силуета на жената е добър,когато е облечена в дрехи - тайор-прибрано в талията и увеличено в ханша и бюста.....А сега-къса рокля ,тип-балон и тънки крачета в клин  ooooh!

Белбейче- и аз мисля да те посъветвам като Шакира-не бързай с козметиката... Можеш да си вземеш основните кремове,които са против подсичане-в БГ ползвах Бочко крем и Пенатен крем,а тук- bepanthen 5%. Аз лично сменям шампоаните и кремовете -в началто ползвах Мустела,после Михха ,а сега-Кадум... най-съм доволна от Талка на Кадум- забелязах че майките тук на консултацията много го ползват-така се мотивирахи и аз...не позволява наистна да се подсече.Като работих при иналианката-забелязах че я купуваше за децата само михха ... а иначе-за соленето ,за осояването на бебето докъто е малко-не съм го правила с нито едно от децата...Казват че когато бебето не се осолява,а се маже с масла кожата се запушвала и миришело като порасне.....не знам! Лично аз не съм осолявала ,нито повивала в повой -от първия ден в ринатки и така....

Шакирка- да ти е честита новаа козметика..дай отзиви дали си доволна-аз също и се точа.....  bouquet

Делтичка-къде си ? Да не отиде на ски...ох,така ми е домъчняло за Бълкана и чистия въздух там.

Жълтуче-дай пак новини от Жътур ком.....как е положението? Газ ще има само до петък-така ли? Алба казва че и днес са продължили протестите....Дали ще променят нещо тия протести?!

Близнаците- как е Йоанка.Пиши за гипса ,още е с него нали?

За всички   Hug  bouquet

# 222
  • Varna
Далче, браво радвам се за твоя Малчо Simple Smile
Да калиевия хиперманганат  и аз съм го ползвала за мои си нужди, даже като се връща Бате от път и ме спретвам вав легенчето му бани за краката със перманганата.
Далче във болница няма да е проблем да го обрежат твоя малък принц. По хигиенично е и във много европейски болници го правят, че и тука във България не само за мюсюлманчетата. Първите христиани са се обрязвали незнам защто след това не е продължило.
Както и да е вече си по спокойна и се радвам за тебе Simple Smile Hug Следват други suprises and actions Laughing така, че дръж фронта мила. Ние мамите сме като специалните военни подразделения- винаги готови Simple Smile
Белбейче, мога да ти кажа, че за моето момченце ползвах серията на Пенатен  но не се сещам дали е имало алкхол във него.
Аз бях много доволна. Но сега кой знае как го правят. Сажалявам, че немога да ти дам по д обър съвет като мама със голям стаж.
Преди да го метна моето бебе със Пенатена го къпех със жълтък  във  първите няколко дни докато намеря кой да дойде и да гледа бебето за час и половина а аз да бягам на Златни Пясъци за да купя 
серията от Валутната аптека. Само там имаше тогава...
Бебетата ни са много алергични вече, даже вече моя пораснал син.
Ама и производителите май газят лука.....
Спокойна нощт мили мимичета Hug

# 223
Привет !

Леле Дала какво сте преживяли  ooooh! миличката душичка Раян , представям си и на теб какво ти е било  spoko радвам се че вече сте по- добре  Hug

Миличка Марси да се оправяш бързичко и ти  Hug А Линда как е ? Забравих да те питам тя радва ли се на папагала, избра ли му име ?

Шакира, Жълто момиче, Алба, Дала, Белбей -   bouquet мерси, че питате за нас , Йоанка слава Богу е спокойна , още една седмица и го махаме гипса , майка ми ни е на гости от няколко дни и малките са много щастливи  Simple Smile а Йоанка направо забрави че е с гипс, тича напред , назад, щастлива, залепнала е за баба си като гербова марка, по цял ден се гушкат, пеят песнички, играят игри ..... и постоянно повтаря - баби, моля те не си отивай, искам да останеш в нас завинаги много  Heart Eyes

Дани здравей, как са твоите принцески ? Успех на шофьорския изпит  fingerscrossed

Свеар - Благодаря ти за сайта с игрите и песничките   bouquet веднага го прибрахме във фаворити  Simple Smile хареса и .

Мароканско Кате   Hug всеки твой пост го чета с голям интерес, така че разказвай, разказвай.....  Party А кога беше рожденният ти ден ?

Невена как сте вие ?  Thinking

# 224

Dtti, да е жив и здрав татко ти и да ви радва още дълги години Hug

Общи условия

Активация на акаунт