Из Магриба - 7-ми път познавачки ще ви поведат

• 27 339
  • 286
  •   1
Отговори
# 195
Добър ден! Днес имам много работа, че помагм за една приятелка да напише нещо, но пък имам да разказвам много щуротии, които се случиха снощи: ей, много ми е интересна малката сестра - да я наблюдавам. Чудо, ей.

Само влизам да благодаря на Мълнийка за постинга!  
Много ми липсва твоето присъствие, но знам, че сега за теб е важно време. Добре, че си си у дома, а не мръзнеш на училище. Стискам палци и за вярата и упоритостта и за един бебок поне и мерси, че най-накрая прие моето предложение - ако са момиченце и момченце - да ги оженим, а ако не- да са приятели и да растат заедно.  Hug

Аз много ти стискам палци и знам, че едната от нас като забременее, ще зачене и другата!

Успех с диетата! Ти си силна жена. Аз тук гина без сирене - такова, каквото го обичам и по много, но се свиква. Ако се отчета с положителен тест, забрави да свърши гостито.  

А сега съм си взела билет - за връщане е 04.03, че да "хвана" разрешените 3 месеца за престой в Мароко, но като взема документа за легализиране на одиторството и си "вамеря" работа - току -виж нЕкой хотел ми възложи да му разработя системата за управление на качеството.... не се знае НИЩО още!

Хайде до после.    

# 196
 Здравейте, магребинки    bouquet

Следите ли какво става в София пред парламента?  ooooh!  Ужас, дано няма много пострадали.  Praynig
  Да не смееш да протестираш на днешно време  Whistling  ....как си позволяват да използват сила на мирен протест   #2gunfire
  Ето един link с подробностите: http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=320612

# 197
момичета  Hug  bouquet  много благодаря за подкрепата  Hug

ние всъщност прекарахме ноща в спешното отделение...
Ами - то голям ужас беше вечерта- все пак ,някъде към 11часа решихме и направихме компрес,както ни каза през деня лекарката-със антисептичен спрей ,точно на основа на калиев перманганат.....издърпахме кожичката и добре почистихме местото под нея....добре,ама не е върнахме обратно и.....с две думи-подпухна и се заклещи  ooooh! посиня и ...не може да уринира....
Писъци и веднага в спешното....там го упоиха с газ и със лед обезболха местото и издърах обратно.....
На луда ме направиха като ми заявиха че Сами ,в къщи НЕ Е Трябвало да се опитваме да обрязваме детето  #Crazy #Crazy #Cussing out.....Така безпомощно никога не съм се чуствала....всякави опити да им обясня че съм издърпала кожичката  ЗА ДА почиста с разтвор,КАКТО ми е обяснила докторката през деня...Оставаха нечути...
По никакъв повод тук НЕ позволяат да се пипа от родителите гениталиите на децата.....Не е трябвало да се опитвам да почиствам...
Попитах дали от урината се е получило така,както предполагах-.....не  от урината-тя си се оказа в норма и наред.....Обясниха ми че това Често се случва при момченцата,при някой не е толкова проблемно ,при други става инфекция.....Нормално било ,стига да не се травмирало мястото ,както при Раян  ooooh! ooooh!
Ужас-замалко криминални да ни изкарат  #Cussing out #2gunfire
Както и да е- след три месеца  е запланувано от самите хирурзи обрязване ..до тогава-не се пипа вообще там

# 198
Алба-.....как е възможно....не стига че правят прикрит  геноцит за всички българи..ей така-по естествен подбор да си намалеят-без грижи за болни и възрастни,без пълноценна храна ,без топлина зимата....ами сега и Сила ще използват.....
Мафиоти -пу,пу!!!!!не се наядоха и не кандисаха на простотии.....
Затам ,закъдето са повели България скоро и живота в Магреба ще ни се вижда като Рай.....
И по един дюшег даже няма да ни оставят да имаме да легнем.....ти това за лукс ще го сметната Господата от Парламента...

# 199
   Далка    Hug Hug Hug
  Не ви свършиха мъките по детето, ей........че и са го упоявали милото  ooooh! .....
Много се измъчихте.  Сега е нормализирано положението, така ли?  Praynig
 И какво? Увикаха те хубаво затова, защото си изпълнявала лекарско предписание????   Shocked  Думи нямам   #Cussing out
  Позната история- всеки различно ти казва и отрича предното.....да се чудиш кво да правиш......професионалисти всички.  #2gunfire  Ако се припокриваха знанията им като специалисти (все пак медицината е една), нямаше да има такива разминавания,  Naughty  но......хайде да не задълбавам.

Марси, Шакира, децата как са? Дано са по-добре  Praynig
  Куклата Йоанка как е?  Heart Eyes
  Има ли новини от Амал??    newsm78

Мълниике, добре дошла    bouquet   Ще го почваме ли тоя Дюкан или не?!
Тормози ме само факта, че не се ядат плодове, а аз така си заменям желанието за нещо въглехидратно.   Rolling Eyes
 Кате, седнали сме удобно и чакаме следващата серия   Hug

Последна редакция: ср, 14 яну 2009, 18:24 от Alba76

# 200
  • София
Здравейте момичета,
Дала, стискам палци Раян скоро да се оправи  Peace Чувала съм, че при момченцата това се случва често, но горките много страдат и сигурно е ужасно. Дано бързо, бързо мине и забравите тези неприятности
Белбей, чувала съм, че някои мажат с мас корема си или слагат мас в крема и се мажат срещу стрии и много помагало. Не знам от личен опит, но така казват  Rolling Eyes
Момичета, днес беше доста страшно в София. Сутринта, за да излезеш ти трябваха кънки  Confused Такава поледица не съм виждала за всичките 20 и кусур години, които живея тук. Как не прегърнах майката земя не знам. Но наоколо доста и мъже, и жени падаха като круши. После имах "щастието" за малко да мина през центъра, където се случваха всички тези абсурдни събития - от мирен протест се превърна в побой  #Crazy Спасих се набързо, но от това, което видях откачени момчета и побъркани дядовци скачаха срещу полицията, а ченгетата само това чакаха, за да се нахвърлят върху който както може... направо страхотия. Тъжна история. За щастие тук се постопли, но газовата криза продължава, та съвсем скоро може пак да навлечем кожусите. Дала, съвсем си права животът в Магреба май вече е рай в сравнение с родната действителност  Whistling

# 201
  • Egypt
Здравейте, момичета. Голяма гадост в България, то не бе криза, газ, поледица, и това меле, наречено протест...
За стриите се втрива в кожата с памук зехтин.

# 202
Привет момичета   bouquet

Редовно хвърлям по едно око какво става тук и вече не се сдържам да помоля за нещо.

Кате, дай моля те, рецептата за тез' раирани кифли!

Напоследък опитвам да меся това-онова, ама повече с машината  Embarassed Много искам да ги пробвам тези кифлички!

Мерси в аванс   bouquet

П.С. Или кажи на коя страница горе долу и в коя тема да търся.  Peace

# 203
Далке ама те са ти казали така ,заЩото много арабиски семейства  се правят у тях са на хирурзи ,не ги вземай толкова навътре неЩата  Hug .Дано да ми мине по-бързо на малкия сладурко ,Че си боли доста ,като можеш оставяй го без памперс за да се проветрява и така Ще мине по -бързо .Примерно от тези еднодневните постелки   дето ги продават в Карфур ,аз така действах с Лина като и се беше пресекало дупето и и отпред ,като бършех с кърпиЧките се разкървяваше и много боли ей  Tired.Хубавото при децата ,Че всиЧко минава бързо ,не е като при нас въздрастните .

А за протеста ,нямам думи ,ужас ,както казва Далка в Магриба мизерия мизерия ,но поне животът там е по-спокоен и  ти се стува Че Часовника ти е спярл ,никой за никъде не бърза  Laughing...

Кате Чакаме с нетърпение продължението ,разказвай  Peace

АлбиЧке ,благодаря ти за вниманието ,принцесата е по-добре днес ,яде ,приказва ,суполите понамаляха (да не ме Чуе дявола) ,но зъбите оЩе не са пробили ,веЧе даже опипвам навсякъде ,за да няма изненади и вместо куЧешки ,да ни излизат следваЩите кътници  #Crazy

Целувки от нас   bouquet

# 204
латеа погледни в готварския там мярнах рецептата

дала  горкото детенце-дано да се оправи по бързо Praynig Praynig Praynig

# 205
Добра вечер...

положението е под контрол вече....тази вечер спи,ама на мен май навик ми стана безсънието...всички спят вече,а аз се чудя какво да правя.... newsm78

ДЕЛТА
-тоно както писа-изведнъж си спотъхна,събра се....тази вечер сякаш НИЩО не и се е случвало...само като пререве разбирам че има малка нужда и сигурно го пари и щипе....но минава вече...Сетих се че преди години си носих тук калиев перманганат за мои нужди...изрових го- Годен си е  Simple Smile  ...лекичко ще слагам във водата тези дни ,когато измивам деликатната част на малкия човек...
Изкараха ни ангилите пак.....сега ,като се замислям-явно си е личало колко сме в джаза и двамата родители...

Шакира- аз щях да се гръмна когато усетих че ни заподозряват в това....явно обаче се е случвало  - за да посмеят да го кажат....Всъщност и от края на заключението ,написано в мед.картона на Раян се учудих-Заплануван за обрязване  newsm78 ...и това  във френска болница.....Но преди малко се намуших в едни форум на фр.мама и разбрах че вече  е Практика  тук това-от 2000 година при момченца се прави БЕЗ да се намесва Религия....те му казват ДЕКИЛОТЕ...ама то си е чисто Обрязване..и се поема от здравната каса...

Дано всичко е наред и лека-полека дойде и този момент-....ще съм много по-спокойна когато знам че е по този начин и на такова място

Е -айде стига толкова емоции....то като се еманципира човек-чак сън не го лови..... Joy hahaha
Не знам -на мен ми е и тежко за станалото днес в България ...тежко ми е че приятелите ми се олакват ,изнемогват вече...
Не е розово и насам-верно е. Това че ни приеха в Европа ни дава право Само да си стоим тук и нищо повече.....
нямаме право да работим още...нямаме и социално осигуряване. Кога ще се промени-..ми- никой не казва. И като знам и тук какво е -как и с  кое сърце а ги навивам да идват като знам че ще мизеруват и тук

# 206
Добро утро и от мен
Дала радвам се че малкия човек вече е по- добре.Между другото навремето когато моят брат беше бебе баща ми реши че обрязването би било доста по хигенично и тогава 1987г го направиха в Бг в болницата.Така че не ме учудва че е нещо нормално и при французите.Лично мое мнение че тази манипулация е плюс за хигената и аз не я свързвам с религията.
Между другото ако не се лъжа и тук в Алжир се прави от лекари и в болница вече.
Близначкови как е гипсираното краче надявам се вече не му обръща чак толкова внимание малката.
Шакира имат тук разни мазила против стрии като наще кремчета ,но аз определено им нямам вяра и затова предпочитам нещо като олио- е разбира се тъй като е достатъчно мазно се мажа на два дни,т.е не всеки ден.
Моля мами французоики даите си мнението за помадите Микса за бебета, чудя се дали да използвам тази серия.На Нивеа- бебе определено нямям доверие нито в Алжир нито в БГ.

# 207
Далка, хайде оздравявайте  Praynig

КАте, успех с щъркела!  Една приятелка ми изпрати от Германия цял куп козметики, има и с араганово масло, сапун и маска за лице и коса. Толков ахубаво миришат, че ми е жал да ги пробвам  Embarassed

Шакира, ти ми трябваш, нали живееш в Брюксел? Кога почват намаленията, какво има по  магазините, цени, места за пазаруване, дали си заслужава, да не ме заболи глава от цените.
Моя ми накупувал от Берлин разни нещица супер изгодно- пуловер от 170 евро за 50, и други нещица супер намалени. Ама искам и аз да се развихря, да потуша кофтито настроение, стига съм се стискала Wink   .... В БГ естествено няма никави намаления, а по-скоро  измислици  за заблуда на клиента, да не говорим , че и избор няма  Confused

# 208
Здравейте момиЧета   bouquet

Belbey Ще ти препоръЧам от сега да не купуваш козметика за бебе ,заЩото незнаеш твоето бебе с каква кожа Ще се роди ,а по принцип нивеа и микса  не са хипалергиЧни козметики и имат парфюм ,въпреки ,Че май  микса я рекламирват като хипоалергиЧна ,като я помирисах ,е миришеше на хубаво и видях в съставките ,Че има парфюм .Аз бях накупила преди раждането Мустела незнам си кво ,които и до днес не мога да ги ползвам .В болницата тук първият ден не къпят бебета ,само ги бършат ,заЩото имали някакъв слой който предпазвал кожата от външните условия ,все пак преди е било във вода .Така  на 2 рия ден го изкапахме само с вода ,заЩото кожата на бебето е много нежна и не се знае от коя козметика каква реакция Ще направи ,поне в болниците не поемат тоя риск да ти изкъпят бебето с косзметика.Казаха ми поне 1 месец така да я къпя с вода и аз така правех и след това като я изкъпах с Мустела ;стана цялата на  екземииииииииииииииииииии ,направооо ужас дереше горкото нон стоп ,заЩото Щипят и сърбят ,особенно като го къпеш . Като разказах на д-рите веднага ни казаха ,Че сме с атопиЧна кожа и да си подбирам хубаво козметиките ако искам да я къпя ,препоръЧаха ми Адерма (тя е без парфюм и за атопиЧна кожа) и третирахме екземите с кортикоидов крем -хубо ,Че минах бързо .Та мисълта ми е ,неизбързвай с козметиката ,заЩото е индивидулно за всяко бебе ,някои ниЩо им няма ,но някои правят реакция ,а не си сигурна твоето бебе от кои Ще е ....

ШиланЧе поЧнаха намаленията 30 ,40,50,70  .АМи дрехите са намалени (миналогодишните колекции разбира се) ,има техника съЩо намалена  във всиЧки магазини е така до края на месец .Само в луи витон няма намаления  Laughing

Далке как сте минава ли ?Да и тук в Белгия се поема от здравната каса и много европейци го правят на децата ,тоЧно поради тая приЧина ,Че  правят доста инфекции като са малки и незнаят как да боравят с инструмента си ...

# 209
Момичета, само влизам да кажа, че няма бебе - със сигурност, щъркелът още ще се бави, за да избере най-хубавото. Днес си правих тест, а и докато вървяхме дотам ... се усетих как моят цикъл потръгна по никое време - но бях подготвена. Поне лекарката /френскотоговоряща/ ме прегледа, взе ми секрети за изследване, за бременността веднага каза по резултата де, и въобще не се учуди, че идваме, когато аз съм видимо не-бременна.
Та така, аз пак "отлитам", че днес до 18 часа мое време трябва да приключа нещо важно и после излизам да се момея с голямата сестра. Ще ходим из улиците, за да я види някой. Ама аз каквато съм убавица, да не вземат да харесат мене!  hahaha Накратко казано, ще се разхождаме двенките.

Това, че никой не я е видял и не я иска за жена е голям проблем.

Тя си хареса моят племенник Ясен, иска да му пише и писмо, но той не я харесва, че е учила до основно образование и няма как да се разберат посмъртно с нейния френски, а и общи интереси няма как да докарат. А и Ясен е на 22, а тя е на 37 все пак.              

Общи условия

Активация на акаунт