Вяра и надежда има, време е да станем трима, четирима! 05.01 - 11.01.2009

• 12 301
  • 243
  •   1
Отговори
# 165
  • тъгата в мен
Добър ви ден,куклички Hug
Ели,така се загледах в розовата чашка,дето си сипала кафенце....Искам розовоооооооооо Praynig
Деси,имаш едни палчета и от мен!
Маринексче,как си,пиле?
Кали Hug Hug Много поздрави на Розали Heart Eyes
Сунар,пиши по-често..А Санторини къде ли е ?
На всички работещи желая спорен ден!
Равал,Цецито Praynig

# 166
Добро утро и от мен сладкишчета  Hug
Кали , ако не ми пратиш няколко *С аз ще дойда с цялата орда , да видиш ти за какво става дума тогава  Joy
Десинко много стискам палци и се моля , а от теб чакам да се похвалиш после  Praynig Praynig Praynig Praynig
Сунарчо , добре се завърнала и скоро към отчетни  Heart Eyes Hug.
Слънчо , пусни малко лъчи , че не се живее вече  Laughing
Ревалче , ще натоварим баба Марта здраво тази година , знам аз  Praynig Hug
Минди , остави ли нещо от калориите на Ники или с бебо ометохте всичко  Joy
Елинка , благодарско за кайвенцето ей сегинка се строявам за една чашка  Heart Eyes
цецито , намали малко темпото бе жена  Hug
Майче , Сврачони ,Цецинка Hug

Абе къв тоз вирус бе 4 дни и няма цент намерение да си ходи  Crazy

Последна редакция: пт, 09 яну 2009, 13:29 от marinex

# 167
  • Пловдив
И аз съм болна Twisted Evil Twisted Evil Twisted EvilИ за първи път ми е излезнал херпес в и извън носа и така болиииииииииииии,иде ми да пребия някой #Cussing out

# 168
  • в сърцето на един мъж...
Ей, какви са тези болести Shocked Не даваме да се разболявате Naughty
Цецинко, провери за Ацикловир в аптеката - мажеш се на 4 часа с него и трябва да премине херпеса. а и има и едни пластири за херпеси, на мен така доста бързо ми мина. Ама не знам в БГ има ли ги newsm78 Ето така изглеждат

Тук е кучешки студ, не е за бели хора вън #Crazy

# 169
  • Пловдив
Гея,мерси,мило,още тази вечер ще проверя,че не мога да си пипна носа изобщо ConfusedА да не ви разправям колко "красиво"ми стои,ама то на хубав човек всичко му отивало hahaha

# 170
Цеци , преди да ме тръшне таз настинка ми излязоха 2 херпеса един след друг - показател за паднал имунитет. Вземи си Acyclovir 5% на Стада - помага . Hug Ще ти мине за два три дни макс , но започни колкото може по скоро .

# 171
,ама то на хубав човек всичко му отивало hahaha

newsm62 tooth thumbsup

# 172
Маринексче, да ти кажа в рамките на две седмици ми излязоха два херпеса на устата, като в добавка ми се появи и генитален такъв Embarassed Първия го лекувах с ацикловира - откарахме си седем дена и едва мина. Втория му лепнах една от тези лепки - за два дни вече беше аут. Те са с някакви антибиотици, изсушават го и изтеглят гнойта от вътре. Аз съм супер доволна от тях. С две лепенки и се оправих, вярно, че белега си го мотам вече 3 дни, ама това е нищо, сравнено с мазане и чакане да премине.

# 173
  • Sofia
Ох, хайде малко да си подсладим живота ...

# 174
  • Близо до София
Момичета  Hug  Hug  Hug  Hug
благодаря ви от сърце за подкрепата и за стиснатите палци. От както съм във форума във ваше лице виждам  приятелство и много разбиране и подкрепа. Както ви писах по-рано днес, сега ще ви разправям защо толкова исках да ми стискате палци точно днес.
Днес ми беше първият преглед след ИКСИ-то и познайте..... видях си моите две точици....  newsm44 неописуемо е това щастие. Сега се моля всичко да се развива отлично и скоро да чуя и малките им сърчица  Praynig Praynig Praynig. Обичам ви  Hug

# 175
Деси, честито! Дано до края е лека и успешна и да чуете скоро сърцичата! А накрая да завърши с две прекрасни розови вързопчета! Hug

# 176
Честито на Деси! Само спокойствие и приятни вълнения занапред.

Момичета, не искам да отварям нова тема...Мога ли да попитам тук нещо. Мисля, че съм в овулация и правех планове да пробваме този месец. Нямам много време да пропускам, но в момента съм настинала или грипозна, със силни болки в гърлото. Пих само един парацетамол вчера...тази вечер съм по-добре. Чудя се дали да пробваме или да изчакам. Какво мислите...всеки пропуснат месец за мен е фатален вече. Дайте съвет. Мисля, че нямам температура поне за момента.

# 177
Десико, много се радвам сега лекичко до финала Praynig
Шайни Маринекс Hug тъкмо ще поддържате камината докато ме няма, а пък и Маринекс ако доведе кучо ще има копания и за моето животинче Wink
Свраче Розичка е болничка но ще предам поздрави

# 178
Е,Десико, това е страхотна новина Hug!
Браво!Честито!Пожелавам ти много бързо да се изнижат дните до следващия преглед и да се похвалиш с две сърчица Hug!Страшно много се радвам Simple Smile!

# 179
  • Стара Загора
Десико,това е страхотна новина ,браво,браво   Hug

Общи условия

Активация на акаунт