Малък МАЙчо се налага в проходилка да го слагат (23)

• 14 429
  • 292
  •   1
Отговори
# 15
Стефчо днес става на 8 месеца.  cook Почна нещо да се инати та ще видим как  ще я караме.

# 16
Дзааакк в новата тема.Влизам като хала,записвам се,мятам една голяма   love001 на Алабала и  изчезвам че дребното е просто луда работа днес.       

# 17
Голям зор с тази попара.Първо я направих без захар,резултата-няколко лъжички само.После добавих захар,хапна пак няколко лъжици и продължи да плюе.Добавих и плодово пюре-хапна още малко,след това и банан намачках и почти изяде бъркоча,който се получи.Та незнам занапред как ще я яде попара Rolling Eyes

Аз не мисля така. Много е крайно.
Според мен това си е моментно състояние на мъжа й.
Онче, отколко време продължава това?

Крайно е да,но приказките,които ги говори,точно това показват.А дали е моментно това състояние-незнам.Даден му е втори шанс,дано се промени.

Честита месечинка на бебоците  ura

# 18
  • у нас
Хайде и аз да цопна в темата  Heart Eyes

Честито на порастващите днес малчугани!    bouquet

Последна редакция: пн, 05 яну 2009, 13:43 от Sinara

# 19
Алабала, 10х!   bouquet Така е по-добре темата, даже може би още може да се скъси, ако поизчистим някои неща  Peace
Онче, а вие перете ли му, готвите ли му, сменявате ли му чаршафите? Ами ако спрете да му прислугвате и му покажеш какво е да се оправя сам и никой да не му обръща внимание? Все едно го няма  Crossing Arms
Аз искам да ви питам, проявяват ли характер вече децата ви? Алекс започва да става много лош. И не знам как да реагирам  Rolling Eyes Струва ми се малък, да му се карам ли, да му говоря ли. Той не разбира. Започнал е да крещи. Като не му дам нещо и се тръшка  Shocked И какъв рев беше вчера, че не му давам да пипа нощната лампааа  Shocked Ужас.

# 20
  • Плевен
Алабала, мерси за темата.bouquet
Честита нова година на всички, аз от миналата година се опитвам да напиша нещо и все не успявам.
Онче, мила, много ти съчувствам, моя мъж от време на време играе и аз откачам, а представям си на теб какво ти е като играе постоянно. Как може да има такива хора, които мислят само за себе си, не знам. Знай, че един път се живее и трябва да мислиш и за себе си и за детето. Бъди сигурна, че когато тя порасне винаги ще те подкрепя и разбира. Не се измъчвай, сега ти е трудно, но после ще ти е два пъти по-лесно, а ако срещнеш подходящия човек ще бъдеш много щастлива и лошото ще е зад гърба ти. Помни, че след всяко лошо идва хубаво, винаги е така. А той може само да съжалява за това, което е изпуснал, едва ли ще го има повторно. Силно те прегръщам, бъди силна и се бори за щастието ти.
Моят Дани също се мръщи на попарата, ама като съм по-настоятелна я яде. Днес ще го записвам на дестка кухня, ще видим как ще е. И все още няма зъби. Сигурно на него последно ще му изкарат.

# 21
Алабала мерси за темичката  bouquet

Еми значи няма да ги мия с паста, ще си купя накрайник и така или с марля и водичка както казахте Peace Лек ден на всички! Hug

# 22
Алабала   bouquet !

Мегелинка, стискам палци  Praynig !

Да се похваля, проби ни горното ляво зъбче, затова е бил този зор с нощното мрънкане.

# 23
  • Някъде по Дунава
ЧЕСТИТА МЕСЕЧИНКА НА ПОРАСТНАЛИТЕ!
Алабала  newsm10 за новата тема.
Ето малко сникми и от нашата коледа.
Ели с мама и тати http://www.snimka.bg/album.php?album_id=307738&pid=9811564
Ели с братовчед си http://www.snimka.bg/album.php?album_id=307738&pid=9811600
И аз гледах предаването по btv, ужасна работа.То си е чиста пристрастеност,но не си го признават.

# 24
Алабала, 10х!   bouquet Така е по-добре темата, даже може би още може да се скъси, ако поизчистим някои неща  Peace
Онче, а вие перете ли му, готвите ли му, сменявате ли му чаршафите? Ами ако спрете да му прислугвате и му покажеш какво е да се оправя сам и никой да не му обръща внимание? Все едно го няма  Crossing Arms
Аз искам да ви питам, проявяват ли характер вече децата ви? Алекс започва да става много лош. И не знам как да реагирам  Rolling Eyes Струва ми се малък, да му се карам ли, да му говоря ли. Той не разбира. Започнал е да крещи. Като не му дам нещо и се тръшка  Shocked И какъв рев беше вчера, че не му давам да пипа нощната лампааа  Shocked Ужас.

И Мадлен проявава характер-тя обаче ръмжи като мечка и е много смешна.А като и кажа за нещо НЕ,с по-сериозен тон,тя ми се хили като залка-много и е забавно Rolling Eyesи нищо не разбира.
След един,два месеца обаче ще почнат да разбират повече и ще трябва тогава да разбере какво значи НЕ.
Нещо,което си преценила,че не трябва да го пипа,не го давай.А като се тръшка му обяснявай със сериозен тон,че това не е за него.Научи ли се,че с рев си постига целта,ела гледай после какво става

# 25
здравейте ,не съм писала няколко дни (няма време  Laughing ), но прочетох всичко.
Алабала , мерси за темичката ,но само да ти напомня ,че вече сме 2009  Laughing    bouquet
Меги , стискам палци всичко да е наред ,сега трябва да си спокойна ,за да не се изнервя и Коки  Hug
Онче ,  Hug
Мушмороче , за характера, и ние сме така нещо да не е ,както на нея и харесва ,така почва да вика и трепери, ужас  Shocked
Зъбки и аз мисля след годинката да мия .И като ги споменах горните две май ще излязат наведнъж .
Към спикъка с паданията, ние записваме второто ,но този път не изпаднах в такъв ужас ,както първия , пък и тя не рева толкова много .
За "говоренето" , вчера и беше първата ясна дума ,лежим на леглото ,а баща и спи погледна го и каза :"тата" ,и днес пак два -три пъти . Иначе ам-ма-ма-ма , тя-тя-тя-тя-тя , тля-тля-тля и др. ,ги има постоянно в речника и нещо като не и по угодата и не го иска, почва да вика : нне-нне-нне
Не пълзи още, ама май и не се опитва ,и да става не може, като се опитва след като се е изхлузила, вирка краката, иначе за обръщането се върти, както си иска и както ви дойде наум ,само дето да се кунди не може   Laughing
За яденето, въвела съм доста работи ,вчера питах доки за риба , каза да изчакам още малко ,дори и давам да "дъвче" някои работи , само боб и грах още не съм давала.
И последно ,към уменията да добавя, можем да даваме "боц", "като и кажа "здравей" дава ръчичка  и като и кажа "дзак" се крие и после се показва за още  Laughing

честито на посналите тези дни    bouquet    bouquet    bouquet

Май стана дълго, за което моля за извинение    bouquet

# 26
  • Варна
lenka_ilenka , знам мила, че е 2009 ама нашите бебета са набор 2008 та затова сме 2008.
За думата НЕ и моята й е много смешно като й кажа но пък аз като съм сериозна и тя ме гледа умно.
Права е greta.kr , синът ми така е научен от свеки , а и от мен , че бях млада мама на 20 години.И сега и сега още като му се каже не се прави на интересен  Twisted Evil
Ще поорежа още малко по- нататък темата, например линковете лека полека ще ги прибирам в документи, когато спират да ни трябват на нас и децата израстват Peace

# 27
Е добре де.
Аз сутринта писах и публикувах,а ми няма поста.

Алабала,мерси за темата   bouquet

Писах ,че и моята се присъедини в групата на не искащите попарата.Първо й я дадой само така намачкан сухар,сирене,а после пасирах и пак не иска.

А такъв номер ми спретна сутринта щерката,акъла си изкарах.
В къхнята съм ,мама каза,че вллиза да се къпе.Отивам към хола и гледам проходилката празна,А тази платнената част на проходилката-седалката излезнала нагоре,все едно някой е взел детето и то излиза така понякога.
И си вика,мама е взела детето и излизам от хола,да обаче се сещам че тя се къпе.И ве4е поччти прималяла си викам,детето е паднало и щом не плаче се е случило най-лошото,има комоцио на главата.То нали при падане нормалната реакция е да изплаче.
Влизам пак в хола,започвам да търся детето до кревата,под кошарата.НЯМА Я. Аз съм отворила вратата на хола,а по едно време вратата се затваря.И какво мислите,нашта по корем долазила зад вратата ,застанала е до масичката и с пръстче си чопли там.И ми се хили.
Аз на 2-3 пъти я заварвам надолу с главата от проходилката.Стъпва на пласмасата на колелата,после с единия крак стъпва на пречката(кръстоската)което държи разпъната проходилката,през това време вече и овисва главата и ръцете надолу и виси наполовина навън.И днес с ръце опряла пода и си излазила от проходилката и зад вратата.Добре че не отворих рязко вратата да си остане като тапет там замазана.  Joy

За характера-така се тръшка и налага.Памперс и дрехи едвам й слагам.Върти се,като не иска нещо да яде,стиска уста и това е,ако продължа почва да пищи.

Има характер и още как.

После ще ви пиша още по другия въпрос сега не мога.............плаче малката  Wink

# 28
lenka_ilenka , знам мила, че е 2009 ама нашите бебета са набор 2008 та затова сме 2008.

doh  doh  doh  doh  ама и аз съм една проста ,хич не ми дойде на акъла ,ама нека сега да ми се смеете  Embarassed

# 29
Боц Mr. Green
Мерси, Алалбала за темичката. Колажът е прекрасен. Разглеждах тези дни албумчетата ни - как растат неусетно децата, колко са хубави, вече със собствени физиономийки не могат да се сбъркат. Сякаш всичките в една детска градина са били - така са ми мили и познати Heart Eyes Hug

За честото хапване и ние сме в първите редици Peace. През два часа не ни мърда глада и това си е newsm78. Опитвам се да замествам тук, там с плод, че то на нищо не прилича вече.

За характер и истерии и ние леко пробваме, но както и Грета казва - спокойно, твърдо и това е. Аз съм тропвала и съм се сопвала и Бояна се хили щастлива - ефект никакъв. Но като кажа тещо ясно, спокойно и твърдо ефекта е различен.

Онче, гледах го предаването - съчувствам ти мила. Но аз такова не търпя и минута. Имах приятели, най-добрият ми приятел дори преди години стана наркоман - тежка гледка, тежко за близките. СЪЩОТО Е! Никой не може да помогне на такъв човек, ако сам в един момент не реши. Но дотогава - ЧУПКА! Може да минат години, а може и да не се оправи. Няма какво да го търпиш. Това да е АУТ от семейството си, от детето и жена си, от живота и реалността - няма работа тогава в твоята реалност. Ти ще имаш до себе си силен, стабилен, достоен човек, който да те уважава, обича, да ти се радва и на теб и на детето. И детето да расте с примера на сплотено, стабилно, щастливо семейство (независимо от броя и състава му). Да усеща обич, толерантност, разбиране, доброта. Такова нещо до детето не трябва да има.
Аз на твое място (то знам, че отстрани е лесно де) го махам на момента и на пролет двете с дъщеричката ще посрещнете зюмбюлите и люляците свободни и щастливи.  bouquet
Прощавай пак - аз лесно паля, ама пък и на чужд гръб... Ти си знаеш. Ни етук една през друга се надпреварваме, но ти ще постъпиш най-правилно за теб.

Общи условия

Активация на акаунт