След Нова година наплив най-голям има естествено при чичко Дюкан(142)

• 28 070
  • 584
  •   1
Отговори
# 135
  • в сърцето на моето Слънце
Момичета, ей сега се метнах на кантара, пак, защото нямам търпение.  Embarassed От сутринта до сега е станал общо 1 кг минусът. Утре със сутрешния минус ще си прместя и лентичката. Направо не мога да повярвам, два дни не съм спряла да ям, а свалих 1 кило вече.  Shocked #Crazy #Crazy
Благодаря ви че ви има.  Hug

# 136
Ай 7 дни П не е ли множко, малката госпожица™, на 1ва страница пише - над 5 под лекарски контрол...
Не давам акъл, новичка съм и аз, просто изказвам скромно мнение.
Ами не знам,може и да са много,но всички приятелки правят по 10 и затова реших да не са 10,но и 5 ми се видяха малко и затова 7 Rolling Eyes

# 137
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Ай 7 дни П не е ли множко, малката госпожица™, на 1ва страница пише - над 5 под лекарски контрол...
Ами не знам,може и да са много,но всички приятелки правят по 10 и затова реших да не са 10,но и 5 ми се видяха малко и затова 7 Rolling Eyes
Колко имаш за сваляне?
Наблюденията и опита ми сочат, че ако имаш да сваляш до 10 кг, може да направиш спокойно 3 дни, ако са над 10 до 25-30 кг, направи 5 дена, но и да се пънеш повече, няма да сваляш, мини на ПЗ след 5-я ден, изкарай така няколко дена да речем 4, за д ас ипочине организма, да свикне със свалените да речем 2-3 кг, а след това направи нова порция П, каквото си имаш излишно, так аили иначе ще го свалиш, бързаш ли... ?!

# 138
         БРЕ, БРЕ МОМИЧЕТА И МОМЧЕТА, нямате изчитане, голям наплив голЕма работа, но това е за хубаво - ДОБРЕ ДОШЛИ НА ВСИЧКИ НОВИЧКИ и ще ме извините, че не ви изброявам поименно, но на всички пожелавам успех в борбата с килограмите. На точното място сте, от вас зависи дали ще успеете. И никак не ми харесва да чета изрази като "не съм прочела книгата, защото нямам никакво време - извини ме Жужу - но кой вместо теб трябва да я прочете и да ти го превежда в отговор на хилядите въпроси, които неминуемо ще имаш. Тук сме да помагаме със съвети, а не да ви преразказваме книгата. И така като на повечето въпроси са отговорили момичетата, аз ще отговоря само на някои, които не съм видяла да отговори някой.
          ГОРДА - честита ти годишнина с режима   - хайде - тази година с теб да минем в трета, пък после ще видим. Ползотворна и богата 2009 година ти пожелавам, много здраве и много любов.
           ЦОЦИНКА - сори, нямах време, но пък не съм забравила, от утре влизам в ритъм. Голяма си купонджийка - при теб всичко ми се вижда нормално. Радвам се, че така добре сте посрещнали новата и изпратили старата година, купона е бил върхът, но то така и трябва.
           БЪРДИ -   много дърво ще те черпя аз калпазанке, що така направи ти, ние си рекохме, то момичето е влюбено, прекарва добре, ще спазва режима , а тииииииииии бързо да влизаш във форма - и нали знаеш, ние сме тук.
           ВЕНЕРАС- радвам се, че не си ни забравила, а още повече, като чувам че си добре и в границите на нормалното.   Весела и богата 2009 година и на теб.
           САГИ - миличка, къде се загуби, дано всичко  лошо да е останало в старата година и новата да ти носи само добри и хубави неща.  Добре завърнала се и да се чуваме по- често!
            ГЕЛИНДА - честита трета месечинка - добре    се движиш за сега, все така напред и успех.
            ШАНЕЛ - браво су, така те искам.
             БЕРМУДЕС и ти беше зачезнала доста време -  за много години и само късмет и добрини.
             МАМА ЦВЕТИ - триците се ядат всеки ден, за предпочитане сутрин, но ако забравиш и след обяд може, а също много ти е бедно менюто, ако искаш да отслабваш нормално, хапвай повече и   поне 3-4 пъти на ден. Също е задължително да пиеш много вода - 2-2.5 литра е добре.
             ЛЕНИ ПЛД  - изключително много се зарадвах на твоята поява, аз не съм те забравила, защото ти беше една от първите, която ми подаде ръка, когато се появих тук във форума. Ще се радвам да си добре, да си постигнала желанията си и ти желая една   2009 година изпълнена с много топлина, обич, разбирателство, усмивки и късмет. Бъди винаги такава, каквато те помня - човек с главно Ч.
              ВЕСИТО5 - къде се загуби, болничко ли беше, хайде оздравявай. И много те моля, спри да отслабваш, така добре изглеждаш. Ще се радвам да знам, че прекара добре Коледа и посрещането на новата година със семейството си, а също че и момчето ти е добре там където е. Целувки.
               ШУШИ - надявам се че вече си добре и започваш сериозна работа по ВАЖНАТА задача.
               МУЗИЧКА - къде бе миличка са тия снимки дето са гледали другите, аз защо не ги намерих, моля те би ли ми ги изпратила. Благодаря предварително.
                ЧОЧОСАН - маца муца - новата година само нови и хубави неща да ти носи!
                 ВСИЧКИ МУЦУНКИ ги гушкам и НАФИЛЮДКВАМ много, много - ЛЕКА НОЩ НА ВСИЧКИ!
Код:

Последна редакция: вт, 06 яну 2009, 00:50 от ФИЛЮДКА

# 139
Колко имаш за сваляне?
Наблюденията и опита ми сочат, че ако имаш да сваляш до 10 кг, може да направиш спокойно 3 дни, ако са над 10 до 25-30 кг, направи 5 дена, но и да се пънеш повече, няма да сваляш, мини на ПЗ след 5-я ден, изкарай така няколко дена да речем 4, за д ас ипочине организма, да свикне със свалените да речем 2-3 кг, а след това направи нова порция П, каквото си имаш излишно, так аили иначе ще го свалиш, бързаш ли... ?!

Ами не бързам,то и да бързам ,знам че не се свалят лесно Rolling Eyes Иначе ми се иска около 10 да сваля ,следователно трябва 5 дни да изкарам на П Rolling Eyes

# 140
Максимум 5!
Аз даже бих направила и по-малко, да речем 3 и после една схемичка 4/3, но това е личното ми мнение.... Ако не ти тежи без зеленчуците, направи и 5! Peace

10 килограма си отиват за 2-2,5-максимум 3 месеца!

# 141
Момичета, минавам само да се похваля, че ей сега си направих тортичката на Боби и стоя и се облизвам само.. супер готино изглежда и мирише и нямам думи.. много съм щастлива, че мога да си хапвам сладичко!  newsm44 newsm68 smile3501Препоръчвам на всички новички да я опитат.
Иначе менюто ми за днес е две кофички кисело мляко със степче, една голяма пилешка пържола (около 300-400гр) с лимонов сок, три пилешки крилца без кожата, Дюканска палачинка с малко извара.. и 500мл Кока-Кола лайт. Водата- докарала съм си литър и половина! Целувки на всички и лекинка!

# 142
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА И ОТ МЕН !
Приемете сърдечните ми пожелания за много здраве, късмет, лични и професионални успехи и безброй поводи за радост и усмивки! Постигане на целите, които са ни събрали тук, дано да е лесно, но и трудно да е - важно е да успеем!
 Hug

# 143
Добра вечер и от мен! tonito27, честит рожден ден! Желая ти най-вече здраве и любов, а останалото да си го купиш!!! А моят плюс изчезна и аз съм много щастлива! Лека нощ, момичета ... Hug

# 144
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
 Crazy още чета

# 145
smile3529 newsm47 smile3502
/Вещи не ма бий... исках да изразя любов/

# 146
Здравейте, да се отчета и аз преди лягане - от вчера съм болничка, и само с кърпички се разхождам насам-натам, не мога и вкъщи да се заседя да се лекувам, че задачите ме чакат... но почти се навих да си взема болничен от утре, ако пак съм така като днес ще е мъка не само за мен, а и за тези около мен... малко ставам раздразнителна Simple Smile
Не посмях да се кача на кантара тази сутрин, за да не ме уплаши, че снощи ми стана по-добре към 11ч, и с всичкия си акъл изядох една салата - ама голяма, че ми беше последен ПЗ, с пилешки филенца вътре, и си легнах почти веднага след това  Blush Чак ми беше съвестно сутринта, въпреки, че беше режимна  Confused
Имам един въпрос, не си спомням да съм срещала коментари за царевицата - знам, че се позволява понякога царевично нишесте, а през ПЗ може ли и царевичка в салатата да се слага?

# 147
  • София
Момичета, минавам само да се похваля, че ей сега си направих тортичката на Боби и стоя и се облизвам само.. супер готино изглежда и

Може ли линк за тази торта  Embarassed

# 148
Момичета, минавам само да се похваля, че ей сега си направих тортичката на Боби и стоя и се облизвам само.. супер готино изглежда и

Може ли линк за тази торта  Embarassed
Предполагам, че става въпрос за тази!  Wink

# 149
  • Варна
                   ВЕНЕРАС- радвам се, че не си ни забравила, а още повече, като чувам че си добре и в границите на нормалното.   Весела и богата 3009 година и на теб.

ФИЛЮДКА , много ме развесели! hahaha Joy   love001 Hug
Горда, честита ти годишнина!  newsm51
nad_tab ,
http://dukanskirecepti.wordpress.com/2008/04/15/%d1%82%d0%be%d1% … 1%80%d1%8f%d1%81/
Катето ме изпревари... Hug Кате, кажи за срещата... хайде да организираме нещо... Flutter

Честит имен ден на всички, които носят имената Йордан, Йорданка, Богдан, Богдана, Данчо, Дана, Божидар, Божидара, Богомил.  smile3525 Носете имената си с гордост и усмивка и най-важното - бъдете здрави и обичани!  Hug

Последна редакция: вт, 06 яну 2009, 00:10 от mar4ela5

Общи условия

Активация на акаунт