След Нова година наплив най-голям има естествено при чичко Дюкан(142)

• 28 030
  • 584
  •   1
Отговори
# 120
ТОНИ26-ЧРД! hbday
Само здраве и късмет-другото ще си го купиш!!  Gift
И във връзка с твоето постижение-върховно-42кг за 6 месеца-не си спомням да съм виждала твои снимки или греша?За всички нас ще бъде голям стимул. newsm20
RADAA миличка,за много години!Да не си хванала някой вирус,сега ги има много!!Стой на топло и пий чайче-това е спасението. Ill 1countingsheep  food010
Аз в други ден ще се отчета след 5П.Но определено има резултат. newsm10
Новичките-добре дошли.Няма страшно,както казват другите ако имате хъс и търпение/а и парички/ всичко ще бъде ОК. newsm44 newsm44

# 121
Момичета аз искам да попитам колко яйца на ден могат да се консумират, има ли някакво ограничение ?Притеснява ме че си хапвам доста.

# 122
  • София
Не е от запек , нямам проблем с това ,пих много вода и чай , може да е от количеството храна , но колкото и да е все пак 2 кила ми се виждат доста . Може организма ми да усвоява бавно протеините не знам ? Нямам идея !
Развален ти е кантара!
Момичета аз искам да попитам колко яйца на ден могат да се консумират, има ли някакво ограничение ?Притеснява ме че си хапвам доста.
Препоръчва се не повече от 1 жълтък на ден, белтъците - колкото искаш... Някои хапват и по повече, но други получиха алергия от много яйца и се изринаха. Аз лично от началото на режима ям по 1,5 яйце дневно, тъй като в тутманика слагам 3 яйца и го правя за двама...

Последна редакция: пн, 05 яну 2009, 20:43 от Lucie

# 123
  • София
ТОНИ26  newsm59

# 124
  • София
Хлъц хлъц ... никой ли не иска да ме осинови за 3та фаза ...имам нужда от светъл пример . Цоциииии, Кри ... помощ. От къде да започна  newsm78 или пък да изкарам още малко във 2ра ...

# 125
Вииееееееееееее стеееееееееее лудииииииииииии брееееееееееее  Mr. Green
Що мЪ карате да рИвЪЪЪЪЪЪ  Heart Eyes
Еййййййй,какво щях да правя без вас Hug
Днес е най-хубавия ми рожден ден....благодарение на ВАс ..... на още 20-30човека ииииииии....още 1човек   Mr. Green
БЛАГОДАРЯ ВИ ОТ ЦЯЛОТО СИ СЪРЦЕ,ЗА КРАСИВИТЕ БУКЕТИ И ТОПЛИТЕ ПОЖЕЛАНИЯ.
ОБИЧААААААММММММММ ВИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ  Heart Eyes

pepi1974 , mishonka95 ,mimensita ,ЛориХю ,* Боби * ,Silverfox , katyadjin, Iggiberry , merito ,Snow4eva , Крииии, shushy80, Котенце , mar4ela5 , музичка ,Divana ,Fleur ,ros4enka , aynur ,Звездопадче ,Stelxen ,Mина ,ЦвеTи ,Denichkata ,tania2007 ,Нелсъъън, ronito ,veneras ,Цоци ,vichi95 ,Туни ,Zarka Barka , k_savova ,vivolina_1979 ,Ривелкаааа ,bubolino ,dorchester ,Горда , Фолииии ,Sagittarius ,RADAA ,lipstick ,bermudez ,мами 73 цвети ,Дариии,  Вещии, jedira , gelinda ,Tinakat ,sissleyy ,summer_girl78 ,vesito5 ,ванесса йо ,baby_doll ,gulbenur ,Nameless ,рошава ,Lucie ,lepidopteria

хАЙДЕ сега пийнете по глътка или по чашка/който колкото може/ за мое здраве  Heart Eyes newsm24

# 126
  • при моите деца .....
Хлъц хлъц ... никой ли не иска да ме осинови за 3та фаза ...имам нужда от светъл пример . Цоциииии, Кри ... помощ. От къде да започна  newsm78 или пък да изкарам още малко във 2ра ...

Едва ли е редно аз да давам акъл, но не пречи
аз включих първо плод - 5 дни, после по 1 филийка хляб и галите (в първите - нережимно само вино). Сега съм хапвала кашкавал и ябълка, хляб от НГ не съм яла.
Горе долу това.

# 127
Честит Рожден ден мила Тони...усмивки много да имаш и да си най-обичаната жена на света  Hug

# 128
Малко ми е замаяна главата, но това е нормално. Rolling Eyes
ванесса йо благодаря за съветите и това за датите - наистина се забравя  Hug
gulbenur много е хубаво да те съветват, много си права  Heart Eyes
tonito27 мерси за глътката и много много щастие от мен  Hug  Hug  Hug
лека вечер на всички и утре повече минусчета  Praynig

# 129
Тони, аз съм албански реотан след 8 часа обикаляне по магазините, ама в 1ия момент съвсем сериозно си помислих "Абе нали тони26 имаше рожден ден, защо тони27 благодари.... брех..." Joy

# 130
Тони, аз съм албански реотан след 8 часа обикаляне по магазините, ама в 1ия момент съвсем сериозно си помислих "Абе нали тони26 имаше ред, защо тони27 благодари.... брех..." Joy

Joy Абе трееаше да смена годините....няма да се правя на млада яяяяяя  Whistling Mr. Green

waq,  vivolina_1979   Heart Eyes Благодаря ви  Hug

# 131
27 Wink, леле чак сега виждам колко си свалила...
Леле, поздравления  bouquet!!!

# 132
Rolling Eyesхайде и аз да се запиша в темата Whistling започвам с 7 дни П и после мисля да карам 4 дни П\3 дни ПЗ Peace

# 133
Ай 7 дни П не е ли множко, малката госпожица™, на 1ва страница пише - над 5 под лекарски контрол...
Не давам акъл, новичка съм и аз, просто изказвам скромно мнение.

# 134
Тони миличка честит рожден ден и от мен. Много щастие и красота да има в живота ти. Ти си много готин човек и много ме радваш. Дано и останалите килца да се предадат скоро, направо си страхотна. Истински боец.

Общи условия

Активация на акаунт