След Нова година наплив най-голям има естествено при чичко Дюкан(142)

• 28 025
  • 584
  •   1
Отговори
# 105
Втора фаза е до постигане на желаните резултати  Simple Smile
Ми аз искам да сваля 5кг, най-много 6 тъй , че с 1 седмица ударен режим и 5/5 втора фаза би трябвало да се получи след като пише , че за 5 дни е възможно да се свалят 5кг при ударния режим... newsm78

# 106
  • Пловдив

ПОЗВОЛЕНИТЕ ХРАНИ

Ч И С Т И П Р О Т Е И Н И :........................

I. Постни меса
Това са : телешкото, говеждо, заешко и конско

# 107
Уф  Embarassed аз като ви казвам, че съм заплес, за мое успокоение не винаги Mr. Green

jujus1 и аз имах 7,8 кг за сваляне, но колкото по-малко, толкова по-бавно. И засега съм преборила между 3 и 4, а вече месец мина. Търпение трябва. На това тук ме научиха.  bouquet

# 108
Tonito 26, честит рожден ден!

На всички ви желая успешна Нова година! Бъдете здрави и засмяни!
Успех с режима и с всичко, с което се захванете!

# 109
Ха, добър вечер и от мен!
Здравейте всички!

Сутринта хубаво мислех да драсна, ама викам айде на работа като отида. И там нетя изчезна в 11 часа, та не дойде изобщо до 17 часа. #2gunfire

Но... не мога да пропусна!

Тонито, ЧРД мила! Бъди жива и здрава, все така духовита и ни дарявай ежедневно с твоята си порция чувство за хумор. Поддържай духа на темите и на бандата! Весел празник!  bouquet А че ще постигнеш целта си - не се съмнявам!

Горда, Гелинда - честити месечинки! Успех до края!  bouquet

Доре, ма верно позна за многото новички, то сигурно от опит ама.... Убедих се наистина, че стана така. Wink Joy

Добре дошли на всички нови момичета, вълнувайте се, питайте, всяко начало е трудно и пълно с неизвестни. Но ако сте твърдо решени да успеете, няма да имате проблеми. Но започнете ли още отначало с това може само сега, онова само сега - така не става. Нямам кой знае какъв опит, но вече имам наблюдения ( и върху хора не само от форума). Бъдете сериозни, успехът е гарантиран! И на някои защо им е трудно? Не би трябвало, яжте колкото и когато ви се яде от позволените неща. И си гответе, иначе не става!

Аууу, колко акъли дадох, но си мисля, че е за добро.

Приятна зимна вечер на всички! Прегръдки! Hug

# 110
Уф  Embarassed аз като ви казвам, че съм заплес, за мое успокоение не винаги Mr. Green

jujus1 и аз имах 7,8 кг за сваляне, но колкото по-малко, толкова по-бавно. И засега съм преборила между 3 и 4, а вече месец мина. Търпение трябва. На това тук ме научиха.  bouquet
И аз се опасявам от това, че точно защото килограмите са по-малко ще става и по бавно...Значи във втора фаза ако искаме да кажем тя да ни е 20 дни си редувам 5 дни протеини, 5 дни протеини и зеленчуци после пак само протеини и така...
Извинявам се , че не съм изчела книгата , но наистина нямам време , затова ви питам, да не объркам нещо...

# 111
  • Разград
jujus1, ако наистина не можеш да прочетеш книгата, поне прочети първа страница на темата. Там всичко е написано за режима.

# 112
       Хоп и аз да се включа!
 Честита месечинка на Горда , поклон пред страхотната ти воля , ти беше човека на които развях снимките пред цялата рода за да им докажа , че режима работи ! Продължавай напред ти МОЖЕШ!  Heart Eyes

jujus1 , миличка 2 ра фаза не е колкото ние искаме , а тя просто се следва докато постигнем желаните кг !  Crazy  

Целувчици на ВСИЧКИ и лека вечер!  Heart Eyes Mr. Green

# 113
Да де и аз това имах впредвид, докато постигнем резултата.

Прочетох първа страница няколко пъти, но все пак когато не съм сигурна предпомитам да попитам, за да не се чудя после дали не съм объркала нещо и затова не се получава....

Благодаря ви много, дано се получи...Ще съм супер доволна ако се отърва от тези последни 5кг... Heart Eyes

# 114
Искам да попитам на някой случвало ли му се е ?От вчера почнах режима ,след цял ден на протеини  днес  съм с 2 килограма отгоре от предния ден.Някой да има обяснение , защото дори и да са нереални килограми е адски нестимулиращо !

# 115
  • при моите деца .....

Искам да попитам на някой случвало ли му се е ?От вчера почнах режима ,след цял ден на протеини  днес  съм с 2 килограма отгоре от предния ден.Някой да има обяснение , защото дори и да са нереални килограми е адски нестимулиращо !

Ако е било солено - задържане на течности, запек newsm78

Разкажи повече.

# 116
Здрасти на всички  Hug
Гледам, много барзо се изписват страниците, няколко часа не си бях вкъщи, едвам смогнах, хехе  Crazy

ааааа, за жалост е възможно покачване... кажи ти сега, уж режимно, но какво точно си яла. Достатъчно вода пи ли? Проблеми с 00? Ако си пред МЦ или овулация пак е възможно. Просто разкажи малко повече за теб и ще разнищим случая и трябва да потръгнат нещата. Успех!  Hug

ПС: нали обещах малко снежни снимки... тези са ми любимите:
foto1
foto2
foto3
ама има и много други, ако на някой му е интересно  Embarassed

# 117
Tonito 26, честит рожден ден! Пожелавам ти страшно много здраве, късмет и радост! Бъди красива, обичана и заобиколена с добри приятели!

# 118
Не е от запек , нямам проблем с това ,пих много вода и чай , може да е от количеството храна , но колкото и да е все пак 2 кила ми се виждат доста . Може организма ми да усвоява бавно протеините не знам ? Нямам идея !

# 119
aaaaa, браво за водата. Доста от момичетата тук сме имали проблеми, аз включително - бавно се научих да пия достатъчно вода, а тя е важна.
Щом нямаш проблем с 00, добре, но все пак кажи какво си яла вчера, за всеки случай, да не е станала грешка...
А и ако имаш по-малко за сваляне, ще стане по-бавничко, малко време ще трябва на организма да започне да слабее.
Все пак, не се отчайвай, продължи поне още няколко дни и виж дали ще се раздвижат нещата.

Общи условия

Активация на акаунт