След Нова година наплив най-голям има естествено при чичко Дюкан(142)

• 28 022
  • 584
  •   1
Отговори
# 90
  • София
мами 73 цвети а къде са ти триците ? Колко вода изпи? Аз ползвам чая Инхуа за ОО ... свалих 29 кг според мене може  Embarassed

# 91
мами 73 цвети а къде са ти триците ? Колко вода изпи? Аз ползвам чая Инхуа за ОО ... свалих 29 кг според мене може  Embarassed
О съвсем забравих триците ама вече е късно нали само до обят #Crazy,а водичка около 900 мл с нея ми е най трудно как да пия като не ми се пие ама пия,пия  Blush

# 92
Tони да си ни жива и здрава,гледам ти линийката и направо евалла жена,жестока воля имаш

Та аз да се допитам до по оптините значи днеска се теглих 70.2 минус 200 грама и отчитам от 4 дни насам свалям само и точно по 200 грама няма да са примерно 300 или 150 ами точно 200 а правя П днес ми е 5-ти и последен ден,от утре е ПЗ,как мислите вие бавничко не е ли това? newsm78

# 93
  • Там, край реката
Здравейте! Присъединявам се и аз към вас. Всъщност започнах първа фаза на 1 януари и днес ми е последен 5-ти ден от ударната фаза. Но исках да изпитам първо собствената си воля и след това да търся подкрепата ви, при "издънки" в следващите фази.
Започнах диетата 67,5 кг., а днес сутринта кантарът показва 65,5 кг., което си е добре за 4 дни, според мен. Целта ми са 57 кг., а ако може и повече, ехе...
Мисля да продължа с редуване 2/7, греша ли?
В най-скоро време обещавам да си добавя лентичка!
Поздрави на всички!

# 94
Кафето позволено ли е Mr. Green

# 95
Да, без захар / с подлсадител/  bouquet

Ивонче видях те на балкона, слизай, кажи как я караш, до къде стигна? Hug
Лори, браво стигна 3-та....  bouquet

# 96
Ето ме пак пратих майка за подсладител,и тя ми е купила Суитли течен-даже не знам правилно ли съм го написала ,защото не съм го видяла довечера ще го взема.Та искам да ми кажете става ли или не става трябва да се гледаме с малчо и не мога да търся но щом оздравееме ще пазарувам аз каквото искам.Само кажете ако не става да знам и да го хвърля -предварително благодаря

# 97
  • до едно тепе
За много години дюканстващи и много свалени килца тази година пожелавам на всички.И аз да се отчета след празниците.Признавам си имах прегрешения тези две седмици, но за щастие няма отражение в килцата.Ама вероятно това се дължи на П дните между коледа и нова година.Лека вечер на всички.

# 98
Да, без захар / с подлсадител/  bouquet

Ивонче видях те на балкона, слизай, кажи как я караш, до къде стигна? Hug
Лори, браво стигна 3-та....  bouquet
Ехе супер, аз и  по принцип си го обичам чисто...
И тук да попитам за да съм по-сигурна - позволените храни (месо, млечни и яйца) си ги мешам свободно, в смисъл поже на едно хранене да ям две храни нали? newsm78 После и във втори етап си мешам зеленчуците и месото нали?

# 99
Здравейте и от мен!
Не съм писала от месеци, ако някой ме помни, радвам се Simple Smile От време на време влизам и чета по диагонала, но нямах време да пиша; днес видях толкова стари участници, че не се въздържах!
Тонито - ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!! Да си жива и здрава, много много щастие на теб и семейството ти и да изкараш Дюкана до край, не се съмнявам, че ще успееш!
Венерас - много се радвам, че пишеш, отдавна май не си; ти ми беше голям стимул когато започвах.

Иначе накратко - аз от началото на декември съм с неработещ кантар и не мога да да се измеря...но 2-те кила, дето седят в линийката са си заминали със сигурност, по живо, по здраво  Laughing И тъй като много разумно реших да си стоя във втора докато не минат празниците, е много възможно вече да съм ударила 40-то кило... брей хора, това е много лой, напоследък като си гледам стари снимки и се плаша...ама сега е много добре, направо не мога да опиша!
И разбира се, много ме е страх да почна трета фаза и си намирам разни извинения да се помоткам още малко във втора... решила съм до края на януари, и след това - каквото това!
На всички пожелавам много успешна година!

# 100
   Здрасти,банда!
   Аз малко пострадах/здравословно/.Но не от режима-СПОКО!!!Някакъв нов вирус-с повръщане и разстройство и от 1-ви не мога и нямах сили да се вдигна от леглото.За протокола-52 кг.станах покрай болеста,но нека се закрепя и мисля,че ще си ги наваксам.
   ТОнИТО,сладурка,ЧРД.Цялото щастие,късмет и любов да ти се струпат на главата!!!  bouquet  bouquet
    ГОРДА,честита ти ГОДИНКА с чичко Дюки и с нас.Еййй,много инат,сила и воля се иска за това време,бреее!!! smile3506
    На всички,които се сетиха за мен на 1.01.-Поклон и много целувки от сърце!!! newsm51 newsm51 newsm51
    На новичките-ДОБРЕ ДОШЛИ!!!Попаднали сте на точното място!!!Успех!!!

# 101
Здравейте и от мен!
Не съм писала от месеци, ако някой ме помни, радвам се Simple Smile От време на време влизам и чета по диагонала, но нямах време да пиша; днес видях толкова стари участници, че не се въздържах!
Тонито - ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!! Да си жива и здрава, много много щастие на теб и семейството ти и да изкараш Дюкана до край, не се съмнявам, че ще успееш!
Венерас - много се радвам, че пишеш, отдавна май не си; ти ми беше голям стимул когато започвах.

Иначе накратко - аз от началото на декември съм с неработещ кантар и не мога да да се измеря...но 2-те кила, дето седят в линийката са си заминали със сигурност, по живо, по здраво  Laughing И тъй като много разумно реших да си стоя във втора докато не минат празниците, е много възможно вече да съм ударила 40-то кило... брей хора, това е много лой, напоследък като си гледам стари снимки и се плаша...ама сега е много добре, направо не мога да опиша!
И разбира се, много ме е страх да почна трета фаза и си намирам разни извинения да се помоткам още малко във втора... решила съм до края на януари, и след това - каквото това!
На всички пожелавам много успешна година!
Аз май пак не съм схванала. Втора фаза колко трябва да е дълга, нали най много 10 дни  или колокото си поискаш, но не по-молко от 10 дни newsm78

# 102
Втора фаза е до постигане на желаните резултати  Simple Smile

# 103
jujus1 прочети книгата и всичко ще ти се изясни. Там е написано подробно.

А къде се изгуби anna1979 newsm78

Въпросче до ветеранките, не си спомням да съм го срещала и затова. Може ли да се яде заешко? Дано да може, щото и без това вече ядох малко. То заекът нали е тревопасен... или не е ????? Не беше хич мазен...

# 104
  • Sofia, BG
Тонич  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Честит Рожден Ден!!! Ти си нашата гордост, продължавай в същия дух и до следващия си рожден ден да си третофазничка!!!

Отговарям телеграфно на въпроси от новички: По 3 лъжици трици на ден от първия ден на ударния етап до края на живота, препоръчително да се консумират до обяд! sissleyy мисля, че не е бавничко, Elena_T ОК си  Peace нямаш много кг за сваляне, затова може и да се поглезиш с 2/7. Който не сваля от начало да има търпение, после нещата се отпушват изведнъж, който е дръпнал с доста през ударния етап също да има търпение и да не мрънка ако след това задържи известно време, все пак организма си изисква своето, за да се приспособи. Който не обича вода, да се налива под час насила, лесно се свиква, аз съм жив пример, преди не пийвах и капка вода с дни наред. Носете навсякъде с вас шишенце с вода да се подсещате. jujus1 смесваш си ги както искаш, това не е разделно хранене, погледни в рецептите и ще разбереш. Мерете се когато си пожелаете, но е голяма краста, така, че това означава всеки ден, отчитате само теглото сутрин на гладно, то е истинското. Аз също се меря всеки ден, но си записвам резултатите на 10 дни, след всеки П/ПЗ цикъл. Записвайте си и от коя до коя дата сте П или ПЗ, защото лесно се забравя и се пропускат или пресрочват дни.
Това е, надявам се да бях полезна. Ако не съм отговорила на нещо - отговора е на 1ва страница, или просто не съм видяла въпроса  Mr. Green

П.С. Танчееееееееее къде се изгубииии? Бързо на отчет - как беше по празниците, пусна ли прасето или устоя?  Laughing Ако е първото - признай си, ние ще те посмъмрим  bambam малко, но след това ще ти простим  bishop  Joy

Последна редакция: пн, 05 яну 2009, 18:01 от ванесса йо

Общи условия

Активация на акаунт