След Нова година наплив най-голям има естествено при чичко Дюкан(142)

• 28 002
  • 584
  •   1
Отговори
# 75
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ТОНИ, ДА Е ЗДРАВА, КРАСИВА И ВИНАГИ ВЛЮБЕНА ! bouquet

мами 73 цвети   - Аз днес се теглих сутринта, двете зпочнахме с еднакво тегло, само дето ти си един ден преди мен, отчетох 66.200 кг, минус 1 кг и 800 гр. Вчера пк се теглих, бях -1 кг. Сега съм решила да с тегля в сряда сутринта, защото ми е последен ден и четвъртък съм на втора фаза. Ти колко кг свали?

# 76
мами 73 цвети аз се меря всеки ден и си записвам даже Simple Smile като виждам резултати, повече се надъхвам.
ЗлаВещица 5:30 до 7:00 милата, то не че и в 3:00 като легнеш е достатъчно, но... Важното е дечицата да са живи и здрави и само да те радват.

Малко спамче: някой да помага на лични с тая лентичка, че съм голяма заплеска и не става и не става Embarassed
Фифундрела много ми хареса болерото ти Peace

# 77

Тони, Честит Рождин Ден, слънце, да си все така чаровна и упорита и нека всичките ти мечти се сбъднат  bouquet

А това означава ли, че трябва да си взема някакви билкови хапчета, за да го предизвикам да дойде.. Наближавам 40 дни все пак..
Петинка, ако имаш предвид 40-дневно закъснение не си прави експерименти като се самолекуваш, иди на лекар, момиче  spoko и сигурна ли си, че няма друга причина за такова закъснение, диета, диета, ама все пак...  Grinning
От мен нищо ново, режимна съм, кантарчето мърда с някакви грамове, ако успея да се тегля само веднъж седмично ще съм доволна, а сега само се мятам като мина покрай него goodscale, имайки предвид, че съм си в къщи това значи по няколко пъти дневно Smile
Поне почивните дни свършиха и се надявам да направя програмата за месеца по отношение на спорта, днес няма да е, но утре предвиждам фитнес  newsm39 и така, толкова от мен, гушкам ви и ви желая успешна диетична седмица Hug Hug
Едитвам Laughing
lipstick, цъкни на някоя от нашите лентички, която си избереш и в съответния сайт , следвайки указанията ще си направиш твоя собствена, накрая, когато е готова ще ти излезе код, който трябва да изкопираш в профила си, копираш ВВ-кода и трябва да е ок Peace

Последна редакция: пн, 05 яну 2009, 15:25 от jedira

# 78
lipstick и аз много се надъхвам,а и не мога да устискам сутрин дане мина през кнтарчето Crazy
lusita
аз съм -1.900 и толкова съм щастлива че полудявам много се радвам и за теб миличка супер  Hug

# 79

Shanel1982 защо ти е трудно?

Ами ям, ям каквото пише обаче все ми е гладно. То едно на ръка, че стомахът ми с това безразборно преяждане вече може да побере и слон сигурно, но пък хем не искам да сложа нищо в устата си извън списъка с позволени храни, хем ми куркат червата. Според мъжа ми е нормално заради липсата на въглехидрати.

# 80
Защо всички започнали с мен имат такива резултати, а аз съм даже нагоре с 300 гр. Rolling Eyes

# 81
  ronito , казвай тогава какво яде ипо колко... за да видим нещо да не си сгрешила !
 А случайно да очакваш цикъл или овулация?  Heart Eyes

# 82
Здравеите   Hug

Днес имам месечинка и затова отложих отчета .
3 месеца - 15 кг

сантиметри не съм мерила( голяма грешка) и там немога да дам отчет.Моят балкон обаче драстично бе повлиян от гледна точка на см  #2gunfire

Прегрешениа: Бъдни вечер - троха от питата и съвсем мъничко от всичко без сладкото.
Нова година си близнах от шампанското
От бъдни вечершните прегрешениа разбрах че: ПРАСЕТО Е ЖИВО И ЗДРАВО   Mr. Green и затова го заключих на нова година.
От 22 Дек до 03 Януари съм - 1 кг  Heart Eyes

Новичките  welcome и питаите за всичко което не Ви е ясно

Не сам Ви чела от снощи и затова сега отивам

Целувкии и едно голямо БЛAГОДАРЯ  че Ви има   smile3525 newsm51

Tonito26  newsm38 да си жива и здрава и да почерпиш кат се прибереш от работа( снимкааааа си обещала)   bouquet

Последна редакция: пн, 05 яну 2009, 16:35 от gelinda

# 83
  • Варна
gelinda, честита месечинка! Чудесен резултат!   bouquet
Балкончето ще се срутиииии! Mr. Green Ето по едно следобедно кафенце от мен: Hug

# 84
   Мерси за кафенцето , миличка Марчелка ..... ахх а какви фкусотийки си сътворила само на снимчиците  eat  ..... оххх ама не са режимни .... лошо , лошооо   love001

gelinda , БРАВО страхотен резултат , продължавай напред до заветната цел!!!э smile3501

ronito [/b , миличка а водата каде е ? трябва да пиеш поне 1,5 литра на ден освен другите течности! Не сменяй ролцата с млечни , просто ролцата нямат нищо рачешко в себе се само миризми , консерванти и подобрители , ако обичаш морски работи си вземай рибка или рапани миди и т.н. ! Триците са по 3 суп. лъжици на ден преди 12 часа се консмирят , не ги пренебрегвай много са полезни! Не се ограничавай  количества в храната , това му е хубавото хапваш когато и по колкото искаш! Успех , ако има нещо питай!  Heart Eyes

Последна редакция: пн, 05 яну 2009, 15:58 от shushy80

# 85
Не чакам нито МЦ, нито овулация.Ядох:лъжица и половина трици,с два белтъка,пиле печено под фолио,една консерва риба тон в собствен сос,100 гр  ролца от раци,малко лук .Ролцата си ги позволих ,защото не съм яла никакви млечни.А въглехидратите в две млека са повече от тези в ролцата.Или аз нещо си правя криви сметки...

# 86
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ТОНИ!БЪДИ ЖИВА ,ЗДРАВА,ЩАСТЛИВА И УСПЕШНО ОТСЛАБНАЛА! newsm51
ronito -Ще потръгнат нещата-няма начин.Просто метаболизма ти малко е позаспал...продължавай и ще успееш.Само трябва да имаш търпение!Темпа на отслабването при този режим е много индивидуален.Килограмите винаги се свалят успешно и гарантирано, но за различно влеме.Ако имаш да сваляш малко килограми -ще бъде по-бавно.А при тези които са свалили вече много килограми като мен например, последните се свалят също много бавно и трудно.Просто въоръжи се с търпение!newsm10
mar4ela5 Кафето ти е разкошно!Благодаря ти!  bouquet
gelinda Честито ти тримесечие!Страхотен резултат!Ще постигнеш още много!
Успешен работен и отслабващ ден ва всички! smile3525

# 87
Водата ми е даже повече,аз по принцип пия много вода.А за триците тотално се обърках.Аз съм в ударния .Нали в него са по 1 лъжица,във втора фаза 2 и след това по 3.Аз много ги харесвам триците.Но различни неща чета тук за тях.В краина сметка по колко трици трябва.Моля споделете

# 88
Каде сте момичета ?Малчо е болен и днес и утре ще сме си вкъщи .Аз както винаги съм пълна с въпросчета -Искам да питам чай Инхуа може ли да си пиивам с режима?-и днес ми казаха ,че бонбони орбит без захар също може ,ама Тома неверни чакам вие да кажете ?
Сега отчет хапнах-шунка
                               малко пиле на грил
                               пиле с 1 яйце извара и 2 лъж.мляко
                               3 кафета и 2 чаши кола лайт
дали е добре имате ли забележки и приемам съвети от сърце  Naughty

# 89
Ронито, аз си хапвам трици по 3 с.л на ден от самото начало на режима и си слабея, така че карай по три и няма да сбъркаш Grinning

Общи условия

Активация на акаунт