След Нова година наплив най-голям има естествено при чичко Дюкан(142)

• 28 712
  • 584
  •   1
Отговори
# 345
Тониииии Heart Eyesсъкровище направо много ти се радвам -чудничка си. Flutter
Честит имен ден на детенце .    party002 Gift newsm18 newsm18 newsm18
ЦвеTи-ЧРД

Фоли, vani_nik Heart Eyesи всички именници -ЧЕСТИТ ПРАЗНИК

Лепинещо не те възприемам като арабка Mr. Greenно на първата снимка си прелест Hug
Монрое,Мерито Hugголями сладури сте Peace
.Туни HugшЪ те разочаровам ама няма мърдане от тук-никакво изчезване,позволено е само при сватба. Mr. Green

Последна редакция: ср, 07 яну 2009, 12:53 от rivela

# 346
Аз набързо - Честито на именничките ни - Фоли и Вани_ник  Hug
И двете сте страхотни жени  Hug

# 347
Много сте мълчаливи
я по едно кафенце за събуждане Hug

# 348
  • Варна
То се видяло, че днес темата е преимуществено в честитки. Да взема да се включа и аз  newsm78

Честито на именичките,

Фоли

ВаниНик

За годинката на                            Бейби Дол                                               

Пожеланията ми неизменно са за здраве и много поводи за усмивки!!!

Отправям ги и към всички, чиито деца и най-близки празнуват!

Цвети, честито и на теб, присъединявам се към всички хубави пожелания, които получи!   bouquet

Последна редакция: ср, 07 яну 2009, 14:56 от dorchester

# 349
Здравейте и от мен!Честит имен ден на всички,които празнуват днес!                                                                                                               
ЦВЕТИ-Честит рожден ден!                                                                                                             
ТУНИ-Благодаря за съветите!Правя всичко така,както казваш ти.Забелязала съм,че като ям телешко и извара-качвам.При вас така ли е?Когато ям сухички пуешки и пилешки гърди-свалям.Явно трябва да намаля количествата.                                 
ФИЛЮДКА-Благодаря за посрещането!Желая на всички хубав ден!

Последна редакция: ср, 07 яну 2009, 13:45 от miss_tyra

# 350
  • Пловдив
И от мен честито
Фоли

Цвети

Вани

И аз да почерпя за голямото си момченце, което е именик днес:

# 351
Здравейте и честит празник на всички именници! Да сте здрави и щастливи, и да постигнете и задържите поставените на лентичките цели!  Hug
При мен днес сутринта кантара отсече - 1кг плюс... отдавам го най-вече на липсата на посещение до 00 вече 4-ти ден... пък и заради настинката пия лекарства - не съм прегрешавала с нищо нережимно  Cry ще пийна едно разхлабващо чайче, и дано се върнат нещата в релси - няма да пипам лентичката за сега, така си е добре, пък ако още ден-два показва същото кантара - ще я върна назад, колкото и да не ми се иска Simple Smile

Какъв чай пиеш? Не ч увствам тежест ама не съм ходила до 00 та се чудя дали да не....пиина и аз един чай kaffeetrmker_2

# 352
     Здрасти,банда!
   Монрое,браво,мацко!Страхотна визия!Адмирации! newsm10 smile3501
   Гулбенур,да ти е живо и здраво детенцето и мнооооггго да те радва! smile3503
   Цоци,май и твоето момиче има ИД???Да е жива и здрава и много късмет в живота и желая!!!
   Фолиииии,мноогго здраве,радост,щастие и любов от мен!!!
   Цвети,ЧРД!Нека цялото щастие да ти се струпа на главата!!!
   Бейбидол,честита ти годинка с чичко Дюкан!Много време е това ейййй!Много инат,търпение и
мотивация трябват! newsm12
   Музичка,Нелсън,Ривелка,Марчелка,Мерито,Феелгоод,Айнур,Филюдкааа,Шуши,Дени,Сани3,Котеее,
Лепиии,Сагитариус,Блумхен/свърши ли ти вече почивката?/Мерито,КриКри,Тонито,Татитчеее
иии
всички останали  newsm51 newsm51  love001

# 353
Здравейте и от мен!Май само веднъж съм писала ,но ви чета редовно.С вас съм от 28.11.2008 и засега резултата е -8кг.Доста се отпуснах по празниците,но за щастие нямам никакъв плюс.Остават ми още толкова кг. да сваля.
Благодарна съм,че ви има и давате толкова полезна информация и личен пример.   bouquet

# 354
Венерас срам ме е да кажа! Sad Ще се гръмна  #Cussing out

# 355
Е стига няма страшно. -и аз съм за гърмене колко се улях, но ще се справим. Hug Hug

Още не е минал половината ден, а аз съм с главоболие и отпадналост.
Наливам се с вода и айрян солен.

Поне хубавото е че същите признаци имах и през първия ударен ден и на другия бях ок Simple Smile със  свалено килограмче .

Коте знам, взела съм се уж ...

Последна редакция: ср, 07 яну 2009, 15:09 от veneras

# 356
Здравейте!ЧИД на празнуващите.Март 2008 започнах режима,бях на 2кг от целта и заминах за Италия.За удобство и имайки предвид структурата ми преминах на схема 2/0.Изпуснах прасето,а то се оказа цяла свинчуга и резултата за 6 месеца е 2кг отгоре на миналогодишното ми начало.Много трябва да се внимава какво се хапва в 5 дни нормално хранене,явно при мен се получи 5 дни седмично ГГЗ.Така,че ме чака ново начало,а се страхувам да не се издъня пак.

# 357
Брех аз днес големо плюскане (режимно) направих, обаче вече ми свършиха запасите на работа - мъкаааа!
veneras  наистина личи че си сложила малко, спомням си когато почнах твоите снимки ми бяха голяма мотивация. Та да се вземаш в ръце  Hug
лабело и ти също да пишеш по често и ще си повече от режимна  bouquet

# 358
  • Там, край реката
На всички, които празнуват днес - честито! И да са здрави!
Аз съм доста ентусиазирана от досегашните си резултати. Днес съм - 400 гр., а снощи бях на имен дени и удържах, от което съм много доволна.
Хайде, бързам, че от кухнята ухае чудесно. Забъркала съм си един експеримент от тиквички, пилешко и чесън. Ако и на вкус е добре, както на аромат, ще се отчета с рецепта /само да не откривам топлата вода  EmbarassedHug

# 359
ЧЕСТИТ ИВАНОВДЕН!НА ВИСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ ВЕСЕЛ ДЕН ,А НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ -ЗДРАВЕ И МНОГО РАДОСТИ!
Цвети - Честит рожден ден!Бъди здрава  и много щастлива!
Фоли,Вани ник-Честит имен ден!Нека името ви да ви носи много късмет и сполуки!
labello -Явно много от нас се срамуват от себе си за проявената слабост /лакомия/по празниците...и сега празниците продължават...цял месец...но ще трябва да проявим вече непреклонност и воля... много протеини...и вода...
miss_tyra Добре дошла във форума!Успешно отслабване и още по-успешно вписвоне в нашите редици!Аз мисля че от телешкото не може да качваш килограми.Освен ако е много мазно.А от изварата може-ако е мазна или ако е в повече ...млечните не бива да бъдат повече от 1кг-общо!Аз я ползвам не повече от 2-3 с.л. за цял ден.Количествата на приеманите меса и млечни,пък даже и за зеленчуците не са без значение.Когато прекаля с количеството аз също качвам...така че трябва да бъдем много внимателни...
Успешен ден на отслабвашите а на тези които ще празнуват-да ви весел и неповторим празника!

Общи условия

Активация на акаунт