След Нова година наплив най-голям има естествено при чичко Дюкан(142)

• 28 002
  • 584
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Здравейте стари и нови муцунки!!!
Венерас Hug
Сажитариус  Hug Силно прегръддд Hug
Горда, и ти ли ГГЗ, май сме болшинство в началото на тоз месец, ама 2 дни оливане - айде, човещинка, както вече казах бързите килограми бързо се свалят ... newsm08 , освен ако не задействат дългото задържане, ама ще си изтърпим ...
Бърдиии, на ти на теб   341uu newsm66 bambam fight Точно в това те подозирах, гадино такава!!!! Повече да не си посмяла да зачезваш  smile3513, влюбена млюбена - не ме интересува! ВСЕКИ ДЕН ОТЧЕТ искам да даваш на Кри и на мен лично!

# 61
Здравейте,

И аз искам да се включа във вашите редици...

Започнах от вчера пък да видим какво ще стане... имам много килца за смъкване Sad

Сега си купих подсладител - Суитли - това става ли? пише че има захарин?

Иначе вчера изкарах един рибен ден, а вечерта яйца и кис. мляко... днес мисля да се позапася с позволени продукти и така. Дано да устискам...

# 62
  • Universe
Честита Нова Година  bouquet
Благоденственное и мирное житие,
здравье же и спасенние,
и во всем благое поспешение!
Подажд, Господи,
благочестивому и православному ДЮКАНСКОМУ народу
и сохрани его на многая лета
!
Многая лета!  Hug

# 63
Момичета, искам да ви питам, на някоя от вас закъснявал ли й е цикъла и дали го отдава на режима?

Shanel1982 защо ти е трудно?

# 64
  • София
Lucie , а така, бой по тъпата ми кратуна, да й дойде акъла в главата, че се главозамаях, ей!
Чакам сега и Кри с лопатата  Confused

# 65
  • Варна
Велико е по този начин  Peace
Lenny, радвам се да те видя!!!

Петинка, въпросът ти е важен. Да, случват се аномалии с МЦ при диетуване. Причината е рязката промяна в килограмите и в метаболизма. Организмът се нагажда.

Miles, лично аз ползвах точно Sweetly.

Венерас, изтрих няколко ЛС

# 66
Петинка , миличка първото което влияе на МЦ то и съответно хормоните , са много бързо качени кг или съответно много бързо свалени кг! Така че е нормално при един такъв режим първия месец организма да е в стрес и да се получи някакво разминаване , но всичко се нормализира , даже момичета споделят , че цикъла е по-точен и по-безболезнен!
Аз лично започнах режима поради тази причина , от повече от година нямах нормален цикъл , без да е предизвикан от лекарства , и то от лекарствата още повече качвах!
След 2 месеца на режима и свалени 8-9 кг цикъла ми дойде сам без лекарства и аз бях супер щастлива!
Това е общо взето по повод МЦ то !
 Целувки от мен , бързо пийнете една водичка или чайче , че е много студено  newsm47 newsm03  love001

# 67
А това означава ли, че трябва да си взема някакви билкови хапчета, за да го предизвикам да дойде.. Наближавам 40 дни все пак..
Ама аз съм за бой.. сама си го направих това, много бързо качих кг след като спрях режима и сега ще си нося последвстията Sad

# 68
Здравейте на всички!
Да се включа и аз в новата тема .Вещи, заглавие на място.Наистина много нови попълнения в дюканската ни дружина.Добре дошли! welcome При нас ще се чувствате като сред най- добри приятели.
Виждам, че вече се завръщат всички. Само Бебка Thinkingоще я няма.
Момичета, много хубави снимки видях на Музичка, Ванеса,Игибери, Шуши80, Цоци, Звездоподче със шапчица Wink .
Марчела5  #Crazy страшна работа си.Какви салати, каква красота!  bouquet
 Пък аз вече втори ден съм със страшно главоболие / едва чета и пиша / ooooh!и нищо не ми се яде. Само при мисълта за храна и вода ми се повдига. Успях да си изям само триците с кис. мляко вчера и днес също.Предишните два дена ходих при брат ми в Монтана и там хапвах малко. Тази сутрин Кантарев  показа 75.900 -цял килограм по-малко.След малко ще сменя линийката.
Момичетаааа , постоянно ми е студено , при вас как е?
Липсвахте ми тези дни  Hug Hug Hug Hug Hug
Лек и отслабващ ден!

Тони, честит рожден ден! newsm51

Последна редакция: пн, 05 яну 2009, 14:21 от RADAA

# 69
Ееее, най накрая дочетох. Снощи вардих, вардих до 30, 31стр и не успях да дочакам, а днес вече на 5 стр. Кога сварихте бе Laughing
ЗлаВещица кога спиш бе жена? Поздравления за заглавието smile3501 за пореден път.
tonito26 ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!! Пожелавам ти живот, пълен с радост, здраве и късмет. Винаги да си заобградена с любими хора, които да го изпълват със смисъл.

Аз днес съм много хепи, кантара показа 61.500 с 900г по малко от вчера newsm44 Това възможно ли е? След подхлъзването очаквах голям плюс, а то... Сега дори и да има задържане, ще го понеса по-леко.

Честити месечинки на всички в последните дни. То и аз най-накрая имах на 2ри, ама съвсема забравих за това, пък и нали бях самоядосана и самонаказваща се newsm66

Хубав ден на всички. Аз сега отивам да се пробвам да си сложа лентичка най-накрая. А кога ще се науча да слагам картинки и снимки кой знае...  newsm78 хич ме няма

# 70
  • в баира
Здравейте от мен! Мнооого отдавна не съм влизала. Сега дойдох да се нахъсам следпразнично.

Да напомня - в четвърта съм от 21 септември и чак сега се появи едно кило, ама го броя "зимно".  Mr. Green Мъчи се и второ да се покаже, но го моря протеиново. Ъпдейт от мен - http://www.flickr.com/photos/14041076@N05/3162658167/

# 71
Тони , ЧРД  

Привет на всички нови попълнения , на прав път сте , успех Peace

# 72
Вещи страходна нова темичка действа страшно надъхващо и тонизиращо на мен новачката   bouquet
shanel1982 и на мен ми е 4-ти ден и на мен ми е трудничко ама заедно ще се справим стискам палци  Peace
[
ТониЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН и от мен
Miles ще устискаш ние сме с теб wavey
Аз пак да питам колко често се мерите  badscale

# 73
Нелсън, изпълнявам съвета и.... вече съм си в нас  bouquet
Emilia.st, Golden Rose, Miles, привет и успех!
я, Бърди Hugсе появила, навестявай ни по-често и внимавай с Люси и Кри Joy, че едната е много "зла".
Тони, мила бъди здрава, все така лъчезарна и усмихната! Весел празник!
Петинка, яж колкото и когато ти се иска...режимни неща разбира се Hug
Почти се справих с новогодишния килограмов подарък....покрай празниците си пропуснахме месечинката. Нелко Hug Hug Hug..та за 7 месеца -23 кг /за последния едва -1кг, но по-добре малко, отколкото нищо/
Лека седмица  bouquet

# 74
  • Пловдив
Тони, честит Рожден ден! Много щастие, късмет и любов!   bouquet
Добре дошли на всички нови момичета!   bouquet Избрали сте верния път - няма глад, има много свобода и стрикност. Ако спазвате написаното от Дюкан, което е поднесено в резюме в първия пост ще имате голям успех в боренето на излишните килца.
Липстик, днес малко се поизложих със спането. Обикновено си лягам към 3 и ставам в 7, но снощи, по-скоро тази сутрин си легнах в 5:30 и станах в отново в 7  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт