След Нова година наплив най-голям има естествено при чичко Дюкан(142)

• 28 712
  • 584
  •   1
Отговори
# 360
Elena_T ей да ни е честито минусчето и аз съм минус 400гр. днес и това ме прави вече от бандата на 6-тичките от 72.8 вече днес съм 69.6 суперр Flutter
На всички именници и рожденници,да сте ни живи и здрави,много късмет и успехи newsm67

# 361
Абе кво заспахтееее.....я бърджи стаАйтееее  Heart Eyes

ФИЛЮДКА  Heart Eyes shushy80  Heart Eyes veneras  Heart Eyes Кри  Heart Eyes mar4ela5  Heart Eyes Нелсън  Heart Eyes Татит  Heart Eyes Monroe  Heart Eyes Ривелка  Heart Eyes Благодаря виииииии  Hug

vani_nik  Heart Eyes Аз отдавна сложих снимки в "Преди и след" ,  тези дни ще направя пак едно колажче за по видно  Wink

А тВа за тия,които не им се пие каЙВе Heart Eyes
Не се притеснявайте нямат алкохол.....лично го изпих  Mr. Green

# 362
Здравейте, искав да питам, макар че съм почти вече едногодишна Дюканка, но не знам мога ли да ям хайвер, днес така им се чудех на рибният щанд в Халите, но не посмях? Благодаря

# 363
Честит Рожден  Цвети, много любов, здраве и успехи!

Честит Имен Ден на Вани Ник, Ванко , Ванчето на Цоци , хубавецът на Дания, Калояновците на Бейби дол и всички именици. Да ви е живо и здраво името.

Благодаря на всички  Катетоджин  love001, Слабееее, удави ме Joy  love001, Кри   love001,Татитченцееее  love001Дорчетоо   love001Цоци Hug, Сноу Hug, Тунинг  HugНиночка Hug,Тонито27 Hug,Айнур Hug,Ривелка  HugМузичка  Hug, Светлето с Т Hug, Бейби дол Hug , Котето Hug, Вещи Hug  love001, , Тинакат HugВесито Hug ,Марчела5  babydust7Hug,Филюдка Hug, Венерас Hug,и всички, които неволю съм пропуснала,за милите пожелания ,обичам Ви love001 babydust7

Почерпете се и НАЗДРАВЕ
http://www.alibabalasvegas.com/images/cat_after-dinner-drink.gif

http://i.data.bg/06/12/05/144599_orig.jpg

# 364
*сега насмогнах да изчета...
Поста на smilyis ме накара да се замисля и ми се струва, че (почти)всяка една от нас разпознава себе си някъде из редовете.

Честит имен ден, Фоли! Hug

Тонито, честит рожден ден!(със закъснение малко)  bouquet

Цвети - Честит рожден ден! Hug

Ванерас, Сноучева, радвам се че пишете пак.

Лабело влизай в крак вече, аз махнах всички излишъци и съм даже с лек минус вече... Ама така е като знам, че Кри наобикаля насам и така Laughing

Татит, Коте, Кате джин Hug

Бейбидол,честита ти годинка!

# 365
vivolina_1979, Марчелка, Коте, nin4eee, Монрое,   , честито ви минусчета  Simple Smile
ЦвеTииии, миличка, честит рожден ден  Hug. Бъди жива, здрава, щастлива и винаги толкова слаба, колкото искаш 
 Heart Eyes  bouquet
baby_doll , честита ти годинка Дюканска   bouquet
Тонито 27, мацке  Heart Eyes. Само с 1 не се задоволяваме  Crazy. Давай ощееее  Wink
Честит имен ден на ВаниНик   bouquet
Вещи, да ти е живо и здраво детенцето  Hug
Туниии, кой каза че не те искаме бе Thinking, къде ще изчезваш а  Crossing Arms Няма да ходиш никъде  Naughty. Я сега давай тайната как ги махаш полека-лека тия кила. Аз след гала вечерята имам + от 1 кг., не се маха бе  Whistling
Венерас, пожелавам ти да си постигнеш и тази цел  Wink
Весито 5, как си миличка, оправяш ли се вече?  Heart Eyes
sissleyy , честито ти шестичка  Simple Smile
тяя , хайвер НЕ Naughty!

Яяяя, Фоли ме е потупнала с пръчицата  Laughing, мерси, мерси, белким се махне плюсчето  Mr. Green

Последна редакция: ср, 07 яну 2009, 17:43 от aynur

# 366
Здравейте от мен. Аз само да се запиша. От днес и аз съм с Дюкан. Дано се справя, че имам доста килца за сваляне Simple Smile

# 367
Дюканки добри,я кажете мнение за пълнозърнестия хляб Органик,че за мен няма по-вкусен хляб на света и ако трябва да го махаммм....
Иначе смело и безотговорно държа 3та в норми дори след поредната гала от вчера(ям според предписаното хляб,плодове,кашкавал,гали,ПЗ и 1Пден)

# 368
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Ехоо тук съм пак отново!!!
Още не ме е тупнала феичката а имам минус - 0,900 от сутринта разлика, а съм наядена, напита!!!
Честит имен ден, Вани-Ник!!!   bouquet
Честит рожден ден, Цвети!   bouquet
Честит празник на дечицата ви и половинките ви мили дюканчета!
Честит четворен празник мила ми приятелко!!!!  bouquet Два празника за двамата именници, един загодишнината с дюкан и един за нашето приятелство! Mr. Green Последният е особенно важен! Днеска барем едно кафе да беше почерпила!!! Whistling Twisted Evil Hug

Сега имам важно съобщение, наострете уши:

А именно: Другата събота или неделя, ще направим Среща на Варненки, госта на града и жители на околията! Всички да се чувстват поканени! Аз уж си дадох самоотвод по организациите, ам амай пак мене чака! Така че... Чакам до ден два някой да пише ако има притенЦИИ /ДОРЕ  Wink/ за дата час, още по-добре би било ако някой предложи заведение, з ада няма мърморещи и недоволни после, ако не аз ще избирам!

# 369
  • Варна
Катенце, готова съм записана - без никакви притенции. Трябва ли потвърждение на ЛС?

# 370
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Катенце, готова съм записана - без никакви притенции. Трябва ли потвърждение на ЛС?
Нееееееееее  Laughing ами кънките, де останаха!?!

# 371
  • в сърцето на моето Слънце
Момичета и момче, имам малък проблем с бъбреците, много ме болят днес. Какво да правя? Пия по около 2 литра вода на ден, само по едно кафе и за 4 дни съм изпила 1 л. кола лайт. Вие имали ли сте такъв проблем?

# 372
ТИНАКАТ-Благодаря за топлото посрещане.Ще взема под внимание съветите ти! newsm51                                            
ВЕСИТО,ЦОЦИ-Специални поздрави от мен!

# 373
  • при моите деца .....
Привет!
Записвам се набързо, че детенце е пострадало в градината и е изплашена и иска да и държа ръчичка!
Първо, Честит имен ден на всички, които празнувам днес! Здраве, любов, винаги обичани и уважавани!
Цвети, ЧРД! Много любов, много самочувствие!
На всички с месечинки - успех до финала!
Честито и на именниците в семействата ви!
Много хубави снимки - браво, много сте готини (Тони, Мери, Лепи, Монро и .... пропускам 1 -2 имена)
Париж ми е слабост  - там ходих на сватбено пътешествие преди 5 години.
Честит рожден ден (на патерица) на Лили на Gulbenur. Много да те радва! Дъщерите ни са почти връстнички - моята на 10.02 ще направи 5 г.
Режимна съм, но ще ви изоставям, защото моето сърчице е много уплашено, вратлето му е схванато....
Лека вечер!

# 374
Stelxen, първите дни и аз имах проблеми с бъбреците. Мисля че и други се оплакваха  newsm78. Не се притеснявай, ще отшуми. Незнам от какво се получава  Rolling Eyes
Боби, дано детенце не е пострадало сериозно  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт