След Нова година наплив най-голям има естествено при чичко Дюкан(142)

  • 28 026
  • 584
  •   1
Отговори
# 495
  • Мнения: 226
Имам една молба към новичките
Моля ви прочете книгата.
1. Ще се мотивирате адски много
2. Ще ви се изяснят много неща
3. Ще знаете как работи организма ви по време на диетата
Ако нямате книгата може да ми пратите е-мейл на ЛС и ще ви я пратя

# 496
  • Мнения: 33
Здравейте.Искам и аз да попитам нещо. Режете ли на риба пангасиус мазнините, че на по-малките парчета, като им се изреже мазнината, става по-безвкусна, но дали няма да пречи на отслабването, ако не се реже. Чела съм, че тази риба е много подходяща за нашия режим, но не знам какво да правя с излишните мазнини по нея. Засега ги изрязвам, обаче става много суха. Питам ви, защото преди, когато не я режех, задържах...Дали е било от рибата или просто е било такъв период, не знам.

# 497
  • Варна
  • Мнения: 2 104
Здравейте.Искам и аз да попитам нещо. Режете ли на риба пангасиус мазнините, че на по-малките парчета, като им се изреже мазнината, става по-безвкусна, но дали няма да пречи на отслабването, ако не се реже. Чела съм, че тази риба е много подходяща за нашия режим, но не знам какво да правя с излишните мазнини по нея. Засега ги изрязвам, обаче става много суха. Питам ви, защото преди, когато не я режех, задържах...Дали е било от рибата или просто е било такъв период, не знам.
Според мен е по-вероятно периода да е бил такъв. Не мисля, че е от рибата. Дюкан казва, че риба може да се яде всякаква без ограничение на количеството, дори и от най-мазните риби.  Peace

# 498
  • Мнения: 33
Марчела, благодаря ти за бързия отговор. Помислих че е от многото мазнина на рибата, тъй като и майка ми е на Дюкан и също задържаше, и като започнахме да махаме мазнината и двете започнахме да сваляме. Ще се радвам да чуя мнения и на други, които ядат пангасиус

# 499
  • Мнения: X
Ще се радвам да чуя мнения и на други, които ядат пангасиус

И защо ти са и други мнения? В книгата ясно и категорично е написано - позволени са всички риби, дори и най-мазните. Аз лично всеки ден ям сьомга, която е много по-мазна от пангасиуса. Мазнините на рибите са много полезни, укрепват сърдечносъдовата система, заздравяват кожата, ноктите и косата, много информация има за тях в нета, стига да потърсиш.

# 500
  • Пловдив
  • Мнения: 14 770
Извиняваме се -аз лично за себе си сигорно досаждаме с въпроси ,ама нали с питане човек се учи,не се сърдете  PraynigНовите като мен ще се опитаме максимално да ограничим питанките ???Ще четем повече и питаме по малко

Никой не досажда с  въпроси. Напротив, редно е да се пита, форумът е за това. Но все пак е добре и да се попрочита поне мъничко и да не се питат неща, които направо са смешни. И да се има предвид, че на никой не е задължение да отговаря моментално. Не всеки има време постоянно да стои тук и да отговаря. А и никой не е задължен да прави това. Понякога няма отговор. И естествено не се получава такъв. Не е нито лично отношение, нито пренебрежение. И ще е прекрасно да се имат предвид тези неща от новичките.
Също бих искала да кажа, че е обидно, когато се пренебрегва даден отговор и се изисква и друг, или няколко отговора на един въпрос. Напълно редно е някой да отговори и с въпросът да се приключи, а не двадесет човека да повторят едно и също.

# 501
  • Мнения: 33
Мина, въпросът ми беше друг, а не дали да ям или не риба. Аз също ям риба всеки ден и знам колко е полезна. Чела съм книгата и съм информирана, че Дюкан разрешава всякакви риби. И също така съм виждала рибата преди да се сготви и както и това колко много мазнина има по нея - по 1 см сало. Печа я в тефлонов тиган инаправо се пържи в собствената си мазнина.
Диетата действа на всеки различно. Имам позната, която си яде и кебапчета, и банички от време на време и въпреки това сваля 2 пъти по-бързо от мен. Идеята на темата е точно тази - да си помагаме, давайки съвети на базата на опит. За мен мнението на хората, които са яли рибата е важно....а и не задавам някакъв тъп въпрос от типа на това могат ли да се ядат кренвирши и защо не може. И пак ще кажа, че ще се радвам да чуя и други мнения на хора, които обичат пангасиус и как им се отразява консумирането й  Peace

П.П ЗлаВещица, аз не пренебрегвам отговора на Марчела, напротив...Благодарна съм й и това го казах в горния си пост, но това не означава, че не искам да чуя и други мнения

# 502
  • Щастлива мама на 3 слънца
  • Мнения: 2 179
Мина, въпросът ми беше друг, а не дали да ям или не риба. Аз също ям риба всеки ден и знам колко е полезна. Чела съм книгата и съм информирана, че Дюкан разрешава всякакви риби. И също така съм виждала рибата преди да се сготви и както и това колко много мазнина има по нея - по 1 см сало. Печа я в тефлонов тиган инаправо се пържи в собствената си мазнина.
Диетата действа на всеки различно. Имам позната, която си яде и кебапчета, и банички от време на време и въпреки това сваля 2 пъти по-бързо от мен. Идеята на темата е точно тази - да си помагаме, давайки съвети на базата на опит. За мен мнението на хората, които са яли рибата е важно....а и не задавам някакъв тъп въпрос от типа на това могат ли да се ядат кренвирши и защо не може. И пак ще кажа, че ще се радвам да чуя и други мнения на хора, които обичат пангасиус и как им се отразява консумирането й  Peace
[/quote
ЗДравей аз многоооооо обичам тая рибка пангасиус ама да ти кажа като я хапвам и не свалям от нея незнам защо,само от скумрията свалям а ми е толкова гадна.Незнам няма логика аз режа мазното ,че ми е малко гнусничка ама.......експериментирах доста и от панг.... не свалям и туи то ,немога да си го обясня и аз
приятна вечер 

# 503
  • Мнения: 1 416
Извиняваме се -аз лично за себе си сигорно досаждаме с въпроси ,ама нали с питане човек се учи,не се сърдете  PraynigНовите като мен ще се опитаме максимално да ограничим питанките ???Ще четем повече и питаме по малко

Никой не досажда с  въпроси. Напротив, редно е да се пита, форумът е за това. Но все пак е добре и да се попрочита поне мъничко и да не се питат неща, които направо са смешни. И да се има предвид, че на никой не е задължение да отговаря моментално. Не всеки има време постоянно да стои тук и да отговаря. А и никой не е задължен да прави това. Понякога няма отговор. И естествено не се получава такъв. Не е нито лично отношение, нито пренебрежение. И ще е прекрасно да се имат предвид тези неща от новичките.
Също бих искала да кажа, че е обидно, когато се пренебрегва даден отговор и се изисква и друг, или няколко отговора на един въпрос. Напълно редно е някой да отговори и с въпросът да се приключи, а не двадесет човека да повторят едно и също.
newsm10 newsm10 newsm10страшно си права за всичко БЛАГОДАРЯ-ДАНО НЕ СЪМ СЕ ИЗРАЗИЛА ПОГРЕШНО-понякога не нарочно питаме питаме още веднаж ти благодаря защото казваш точните неща на точното място

# 504
  • Мнения: 110
     Джуанита 17,пангасиус ям от близо 8 месеца.Приготвям я на скара.Каквато и мазнина да има/а тя има/пада долу.Както и МИНА спомина ям и сьомга/много я обичам/и нея приготвям по същия начин.Дано да съм ти била полезна!Успех!!!

# 505
  • Мнения: 5
здравейте мацки!! Hug
ей,много пишете!! Simple Smileдосега четох рецептите,понеже си купих пастърва,а освен пържена друга рецепта за нея не знам. newsm78Много рецепти,много нещо-чак ме хванаха нервите-но...нищо не открих.Ако някоя от Вас може да ми помогне с рецепта за ПЗ ще съм благодарна!!  chef
Връщам се да Ви чета,че сте като Дюкански Черноризец Храбър!! smile3532

# 506
  • Мнения: 33
Адреналинка, Весито5, благодаря за отговорите...Стигнах до извода, че или трябва да изрязвам мазнините, или да си купя оребрен тиган  Laughing
П.П Адреналинка, думите ти доказват че молбата ми за други мнения не е толкова безпочвена и че понякога има нужда от различни мнения

# 507
  • Щастлива мама на 3 слънца
  • Мнения: 2 179
здравейте мацки!! Hug
ей,много пишете!! Simple Smileдосега четох рецептите,понеже си купих пастърва,а освен пържена друга рецепта за нея не знам. newsm78Много рецепти,много нещо-чак ме хванаха нервите-но...нищо не открих.Ако някоя от Вас може да ми помогне с рецепта за ПЗ ще съм благодарна!!  chef
Връщам се да Ви чета,че сте като Дюкански Черноризец Храбър!! smile3532
На мен ми я правиха на домашна скара мн яка стана пробваи

# 508
  • Варна
  • Мнения: 2 104
Рошавка, пъстървата на оребрен тиган става перфектна.  Peace Намазваш я с лим.сок, сол и черен пипер и хвърляш на тигана. Joy Бързо, лесно, вкусно.  Flutter Някои я правят завита във фолио с домати, гъби и лук . Feelgood беше казала някаква рецепта май newsm78...ще я потърся. Hug

Последна редакция: чт, 08 яну 2009, 19:20 от mar4ela5

# 509
  • Щастлива мама на 3 слънца
  • Мнения: 2 179
Адреналинка, Весито5, благодаря за отговорите...Стигнах до извода, че или трябва да изрязвам мазнините, или да си купя оребрен тиган  Laughing
П.П Адреналинка, думите ти доказват че молбата ми за други мнения не е толкова безпочвена и че понякога има нужда от различни мнения
С най- голямо удоволствие ще ти отговарям ама пробвай и ти яж скумрия тегли се ,после пангасиус пак се тегли и така мн и е вкусна ама ...........  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт