След Нова година наплив най-голям има естествено при чичко Дюкан(142)

• 28 006
  • 584
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Въпрос- може ли да се ядат кисели краставички,корнишони,купени от магазина? Пред малко ме притесниха ,че те не били режимни.
Не може.  Naughty Те са приготвени със захар.  Peace

Еееееееее,жалко.Ще проверя в къщи буркана ,за всеки случай да не би да липсва захар  Praynig

# 481
  • Варна
В магазините се продават кисели краставички приготвени в стил "водна туршия" - в тях има сол и вода. Те стават за ПЗ дни. Продават се и краставички в буркани, наричани "мариновани" - там има захар, отличават се и по това, че вътре плува лук и копър. Те не стават. Винаги трябва да се има предвид, че всичко това е доста солено и следователно ще задържате вода.

Значи - вода за пиене и храна за ядене  Laughing
Подкрепям.  Peace И много сладко го рече, Сноучева.  Hug

# 482
Момичета да се оплача, вече съм шести ден съм на протеини и днес не се чувствам добре. Едно ми е замаяно. Тези трици ги ям всяка сутрин с кисело мляко, но не слагам никакви подсладители и никак не ми харесват. Втори ден не съм ходила до 00 и реших сутринта да си купя течен парафин и изпих 1 лъжица - никакъв ефект. Знам, че не се разрешава но си направих един фреш преди малко - дано от него се почувствам по добре. Praynig От утре смятам да мина на 2 фаза. Не знам и дали съм смъкнала кг защото в момента нямам кантар и не мога да се притегля.

# 483
Момичета да се оплача, вече съм шести ден съм на протеини и днес не се чувствам добре. Едно ми е замаяно. Тези трици ги ям всяка сутрин с кисело мляко, но не слагам никакви подсладители и никак не ми харесват. Втори ден не съм ходила до 00 и реших сутринта да си купя течен парафин и изпих 1 лъжица - никакъв ефект. Знам, че не се разрешава но си направих един фреш преди малко - дано от него се почувствам по добре. Praynig От утре смятам да мина на 2 фаза. Не знам и дали съм смъкнала кг защото в момента нямам кантар и не мога да се притегля.

Нормално е да се чувстваш замаяна, в момента организмът ти се пренастройва за намаления въглехидратен прием и освен това се изхвърлят ужасно много токсини. Аз на третия ден от моята първа фаза повръщах и лежах до обяд в леглото, чувствах се ужасно зле и само опитът ми с други нисковъглехидратни режими ми даде сили да продължа, защото знаех че е временно. А защо правиш 6 ударни дни? Доколкото съм те виждала са ти съвсем достатъчни стандартните 5, а обикновено след петия ден не се сваля особено. А за фреша - тиган, както казват момичетат тук, по-добре да беше изяла една салата без мазнина. Но както и да е - стореното-сторено, от утре продължавай на протеини и зеленчуци. Колко килограма имаш за смъкване?

Последна редакция: чт, 08 яну 2009, 17:43 от Анонимен

# 484
Здравейте и от мен! След дълго, дълго отлагане от днес вече съм във вашите редици! Имам книгата, а и вие сте тук и се моля с две ръце да не се проваля с тоя ударен режим! Имам въпросче, сигурно сте писали някъде, но...знаете, сега малкия ще ми заеме мястото и бъзам - та въпроса ми е за овесените триците - аз ям трици с кисело мляко вече от 6-7 месеца, харесват ми и ме засищат за дълго, но последния месец им слагам по 1 лъжица ленено семе и 1 л. сурови белени семки. Та, питам това може ли да го ям по време на ударния режим и ако не, о ужас, този ми ден няма да се брои!

Ще чакам отговорите ви със страх Cry

# 485
Zlobila може 2 с.л. трици +1 с.л. ленено семе примерно или обратното но никакви семки,никакви ядки!

# 486
И сега какво? Този ми ден е аут? Ужас!!! И като чета в книгата, този преходен период е пак същия! 5 дни протеини, 5 дни и зеленчуци! Момичета, ВИЕ сте героини! Как се справяте? Имам чувство, че няма да издържа!

# 487
Реших да сготвя дробчета-пилешки ,сложих 2 глави лук,400гр дробчета и 300 гр моркови подправка за месо и сега да питам с чаша вода във фурната ,ама режимно ли е или зеленчуците са много.Съжалявам ако на някой въпросчето му се стори тъпичко,ама да си кажа сякаш тепърва почвам да готвя а искам да се науча как е правилно по Дюкански  Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

Последна редакция: чт, 08 яну 2009, 17:56 от мами 73 цвети

# 488
Мина според кантара имам за сваляне 9 кг. Ама не знам къде съм ги сложила тези кг след като не изглеждам чак толкова дебела. А и фитнеса го зарязах нещо  Embarassed. Според мен съм качила към 5 килца.
Относно фреша, чак в трета фаза ли може да се пие  newsm78

# 489
Zlobila ако беше прочела малко в книгата този ден нямаше да е аут с най-добри чувства го казвам  bouquet или поне първата страница от тази тема.Просто е хубаво първо да се прочете и да се информираме,отколкото наистина да се досажда с излишни въпроси,на които отговорите са ясно написани.
Другото,което е,защо всички толкова се стресират,че не са свалили първите 5 дни или че задържат,ами НОРМАЛНО Е.Успокойте се,закъде бързате.Бъдете режимни и търпеливи,всичко си идва на мястото.Всеки организъм е различен.Не искам да засягам никой,аз съм сравнително нова,но наистина едни и същи въпроси се повтарят,а разбирам да нямаше отговор в книгата или в уводната страница.....

# 490
  • София
Странното е ,че аз си ядях кис.краставички от буркан през ударния си период ,които беше 3 дни и си свалих 2 кг. Много ми е тъжно,че трябва да се откажа от тях. Другите,за които вие говорите,не мога да ги ям,ужасни са ми на вкус.

# 491
  • Разград
Може ли да ми кажете как е най-вкусна маслената риба? Чудя се да я пека в тава или пък на скара.

# 492
Здравейтеее!Днес ми е 5 -и ден -добре съм за сега.(не бързам да говоря ,за да не мине котка пътя  Joy)

# 493
  • Варна
Едно не ми е ясно, как може човек да се захване с нискомазнинен и нисковъглехидратен режим и после да пита за продукти, съдържащи захар и изобщо изобилстващи на въглехидрати?  newsm78  Това е тенденция в последните страници... странно.
Мислете и четете етикетите или се информирайте предварително за домашно приготвените храни.

# 494
Извиняваме се -аз лично за себе си сигорно досаждаме с въпроси ,ама нали с питане човек се учи,не се сърдете  PraynigНовите като мен ще се опитаме максимално да ограничим питанките ???Ще четем повече и питаме по малко

Общи условия

Активация на акаунт