След Нова година наплив най-голям има естествено при чичко Дюкан(142)

• 28 001
  • 584
  •   1
Отговори
# 465
  • Варна
Към края на темичката, докато чакаме Вещи да ни зарадва с поредното оригинално заглавие, ето ви един виц, свързан с режима:  Hug
Една баба и и един дядо, попаднали в рая. Гледат, не могат да се нарадват - красота,прелест,спокойствие. Дядото изведнъж се нахвърля върху бабата с юмруци..
”Какво ти става?”, не може да проумее тя. “Как какво! Ако не бяха твоите овесени трици, още преди десет години щяхме да сме тука!”

hahahaJoy

Последна редакция: чт, 08 яну 2009, 15:58 от mar4ela5

# 466
  • Разград
mar4ela5Joy Joy Joy

Аз днес си купих за първи път маслена риба. Сега ще се поровя в рецептите, че не знам как да я приготвя.

# 467
Сагитариус и аз съм на същия хал... и много ме е срам... но сега реших да съм в трета фаза с два протеинови дни и с една гала... да видим до къде ще я докарам... че май започнах да си връщам всичкоооо.... качила съм няколко килограма, а само като се сетя колко усилия положих да отслабна... не само ме е яд... аз направо ще се побъркаааам...
искам и да спортувам, но все още не мога, поради проблем с дясното коляно, но все пак надявам се скоро да ми мине, че го чакам от няколко месеца.. и ми писна... и мисля да тръгвам на фитнес Simple Smile

хайде лек ден на всички ви! и не взимайте пример от мен...

# 468
  • Щастлива мама на 3 слънца
Здравейте
имам огромен проблем 7 дена съм само на протеини аз съм във 2-ра .Казах си 4е след като ми свърши до овулация свалям най-много ,после задържам и изключих зеленчуците, то какво стана вчера няма мърдане ,днес плюс 100 а аз пия по 3 литра вода и само  риба и пилешко,кисело мляко и трици с вода
Каде греша,почнах 64 сега съм 54.600
незнам какво друго да кажа не съм прегрешавала никога...............помогнете какво става след 2 дни съм в пз да включа ли з или не незнам .........

# 469
  • Щастлива мама на 3 слънца
Мерси за отговорите  Laughing

# 470
Елена82, честит рожден ден!
Марчела 5, не се стърпях  rotfImao rotfImbo newsm62
Anita_79 , по-добре си пий водата повече, колата по-малко. От колата може и да задържаш
мами 73 цвети, от  smile3550 Toilet ще да е . До 1 кг. млечни на ден може. Едно парче баница нищо не е  Peace. Ще тръгне надолу, само да си режимна  Wink
Адреналинка, недей така мила, 7 дни ПЗ  Shocked, ти да не си луда. Искаш да си дкараш беля ли на главата  argue, да ти се скарам сега малко  Dizzy Face. Според мен започвай ПЗ, може пък да сваляш по-бързо. Пък и да не си свалила малко ааааа   love001

# 471
  • Пловдив
Това пък какво е? Че има зададен въпрос и представете си, никой не му е отговорил цели 4 минути ли?  newsm78 Не знаех, че тук всички са под строй и са задължени да отговарят винаги и то моментално.

# 472
Добър ден и от мен,да се похваля макар че съм в ПЗ минусите идват всеки ден,днес отново минус 400 гр. и тежа 69.2 кг направо супер.
Туни всеки път като ти видя снимките и мигам на парцали,като теле в аптека......просто все не мога да повярвам Flutter,супер си!

# 473
aynur Благодаря ще видя някак да реша проблема с -00 и ще съм режимна аз с воля и инат на 1 кг няма да се дам ,благодаря ти за светкавичния отговор Peace
Вещи никой не е подстрой младото си е младо така мисля аз бързат ,бързат дано не се обиди някой  Joy Joy-аз мисля че всички сметук с една цел-по умни ,по красиви ,по -режимни и с бързане до никаде не се стига -воля и търпение момичета  Peace

# 474
Саги, кураж и воля ти желая да ликвидираш всички плюсове. Hug

Адреналинка, не може да сваляш непрекъснато. Аз мисля, че организма е в стрес лишен съвсем от въглехидрати и се запасява със всичко вкл. и вода. Понякога се наблюдава задържане, което може и да е месец. Пък и 10кг си свалила до сега. Търпение трябва много. Моя съвет е да си разнообразиш менюто със зеленчуци и да почнеш да редуваш П и ПЗ по някъква схема. Аз задържах 2 месеца абсолютно режимна преди да сваля последните си 3 кг. Бърза работа няма. Пък и за кожата по хубаво се прибира с бавно сваляне.
Успех Hug

Едит>Подкрепям Вещи

# 475
  • Варна
Е аз пък си помислих, че Адреналинка иска предварително да благодари за отговорите, но не се е досетила да редактира предния си пост.  newsm78  Joy

Адреналинка, бъди търпелива и не прави такива експерименти. Килцата ти са вече малко и вероятно организмът ти вече свири отбой. Оттук нататук още по-малко ще му се дава от запасите!

Да ти кажа, ти май вече си достатъчно отслабнала.

# 476
  • София
Въпрос- може ли да се ядат кисели краставички,корнишони,купени от магазина? Пред малко ме притесниха ,че те не били режимни.

# 477
  • Варна
Въпрос- може ли да се ядат кисели краставички,корнишони,купени от магазина? Пред малко ме притесниха ,че те не били режимни.
Не може.  Naughty Те са приготвени със захар.  Peace

# 478
Не може.  Naughty Те са приготвени със захар.  Peace
оле много съм заспала ми те и наште домашните имат малко захар -ами сега  smile3515,а маринованите тия дето са в бидон в плод и зеленчука някой знае ли какви са  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

# 479
  • София
Здравейте, днес ми е трети ударен ден, сутринта се измерих - минус 2 килограма. Обаче не знам защо грам не ми се яде в момента, не можах да закусвам въпреки че си бях сварила 2 яйца, от сутринта съм само на кола лайт.
Може ли 2 литра кола лайт на ден ... или трябва задължително да има ВОДА  Rolling Eyes
Анита, така няма нищо да направиш - като пиеш само кола лайт и не ядеш. Естествено, че трябва вода. Колата се пийва по малко, ако имаш нужда от нещо сладко, но не да жулиш само кола. Може да си докараш беля на главата по този начин...
Значи - вода за пиене и храна за ядене  Laughing и от време на време кола  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт