След Нова година наплив най-голям има естествено при чичко Дюкан(142)

• 28 009
  • 584
  •   1
Отговори
# 435
  • Sofia
Здрасти и от мен! Днес ми е 4ти ден, мислех да се похваля на края на ударната фаза, но днес така се изкефих на кантарчето, макар че се двоуми малко - но дотук съм свалила около 2-2.5 кг. А и талията ми се посмали леко, имам още много до идеалната талия, но ще я стигна!  Party
Около Нова година бях започнала горе-долу да спазвам режима, но се провали - нашите имат кантарче, което мери мазнините и преди режима имах 38% мазнини  Animal Pig , а след Нова година бяха 36.5 %
Нямам търпение да отида пак да се премеря, сега може би още да са спаднали, след като стриктно си спазвам режима.

# 436
Здравейте, днес ми е трети ударен ден, сутринта се измерих - минус 2 килограма. Обаче не знам защо грам не ми се яде в момента, не можах да закусвам въпреки че си бях сварила 2 яйца, от сутринта съм само на кола лайт.

# 437
       Ха добър ви ден , дюканки срадуранки !!!  newsm51

При мен няма нищо ново от към килца затвърждавам си 67 и тази сутрин и така !  newsm44 Joy

Да напомня отново, чака ни важно събитие !

Бургаска среща , на 15 .01.2009год. от 18 часа в ресторант Университета /БСУ/

Очакваме всички дюканчета , записване на лични при мен!!!

Целувчеци прекрасни и хубав ден!  newsm03

# 438
Добро утро на всички!   food010
След днешното мерене няма вече спор - за пръв път регистрирам +, от както съм почнала... днес бях 56.3, което значи - +500 грама.. не е фатално, ама е малко обезкуражаващо... ще гледам да го стопя бързо... чудя се от какво се получи - нито съм пред МЦ, не съм и прегрешавала с нищо. Може би - колкото и да не е логично - да е, защото нямам апетит тези дни от грипчето, и хавам доста малко - за вчера имам трици сутринта, 2 кисели млека през деня и за вечеря малко телешко. Днес ще гледам да наблегна на месцето, пък да видим Simple Smile
Лек и успешен ден пожелавам на всички!

# 439
До "ВСИЧКИ" - Здравейте Тази сутрин съм 89 килограма Simple Smile Почти "убих" празничния плюс Simple Smile

До "rivela" - И аз ще ТЕ разочаровам, но.. когато му дойде времето, не мисля да питам когото и да било Wink

До "miss_tyra" - Ето - виждаш ли? Сама ще усетиш кое, как, ТИ понася. Браво..

До "Fly_lady" - Всичко добре, но.. защо само веднъж си писала? Не може така..

До "aynur" - Е как го махам плюса - като карам на "П".. и малко "П+З" Wink Другото оставям без коментар..

До "bubety" - Дали ще се справиш, зависи от това, колко силно искаш да го направиш..

До "Stelxen" - Колко вода си пила нормално, преди да започнеш Диетата? Проблема с Бъбреците е много сериозен. Тук ще чуеш много добронамерени съвети, но според мен няма да е зле да си направиш някакви изследвания при професионални Доктори..

До "Anita_79" - Много е важно да пиеш много вода, особено при тази Диета. И с риск да прозвуча грубо - не ме интересува дали можеш и дали ТИ се пие! Наливай се насила! Водата спомага за изхвърлянето от организма на много токсини, който ако останат в ТЕБ, като нищо могат да ТИ причинят какви ли не болежки. Не си прави шега със Здравето си. Пий минимум 2 литра течности на ден. Щом по принцип не пиеш, в началото (няколко седмици) го прави на сила, после ще видиш, че сама ще търсиш шишето с вода Simple Smile Желая ТИ Успех..

До "geri1109" - Тук си добре дошла Simple Smile Ще получиш подкрепа, ако си сериозна. За вкуса в устата.. може да пробваш с дъвки, без захар Wink

До "jujus1" - А така.. Браво! Зарибявай ги..

До "elyam" - 99% си задържала течности, което е нормално преди Месечния Цикъл Wink Кажи все пак какво и по колко хапваш..

До "sanny3" - Казах, че някой ден ще дойде момента да изчезна. Както виждаш, сега още съм тук..

До "cote" - Без лиги, Моля ТЕ Wink

До "tonito27" - Ееее - стига де! Не съм Девствен. Егати. Севтосан съм отдавна..

До "EVA x 2" - Не се лакоми, ей. Бавно - славно Wink

До "sass" - Приемаме, но само сериозни Simple Smile Хайде да видим..

До "Denichkata" - Пий течности, не се шегувай!

До "nel nel" - Ей, рагу Simple Smile

# 440
Здравейте на всички 

Да се отчета днес след 5 ударни дни  -  (-2кг.) е няма осмичка но все пак бавно но славнооооооо....
до постигане на целта без глад  newsm68
Лек и отслабващ ден на всички отивам да ви чета, че снощи едвам съм ви изчела - довечера да не се чудя какво става  че пак има много много странички   newsm51

# 441
Добър ден на всички тук.Много се радвам за  успехите на всички тук.Аз съм 7 ден на протеини.И резултатите ми никак не ме радват.Първите 2 дни свалих  1,800.После качих 800.И от тогава 3 ден нито грам нито на горе нито надолу.Не знам как постъпя.Да продължа ли ударния или да мина на ПЗ.Резултата от 7 дни ударни 1 килограм.Има ли други тук ,които са с толкова скромни постижения като мен.Абсолютно стриктна съм със всичко............ Cry

# 442
Добър ден, слънчица  Nature Sun With Face
Няколко патерички за именниците и рождениците от миналите дни и една днешна честитка за Елена82 - от здраве да не се отървете!   bouquet
Няколко УАУ за снимките - Рада, Венерас, Лепи, Мерито, Монро, Тонито. Големи красавици в тая тема, брей! Нелсън, труден ще е конкурса... Ще го турим Туни за шеф на журито, па да му мисли!  Mr. Green
Мерил - много са му въглехидратите на туй чудо, бе!  #Crazy
Деси вал - лоша работа, но как те рабирам... Embarassed Венерас, Коте, Лабелло  Flushed
Фийлгуд - енциклопедия Дюканска, е това с тамяна ме разби! Heart Eyes
Стелксен - сещам се за здравословния минимум за прием на вода - 30 мл на килограм тегло, т.е. при тегло 70 кг - 2.100 л вода.  newsm78
Туни - що тъй думаш на момичето, като и ти стана съде едно рагу...  Joy
Ронито - минавай на ПЗ - има момичета, които свалят точно в ПЗ дните.  Peace
Люси, Филюдка, Айнур, Kri, Весито  Hug

Последна редакция: чт, 08 яну 2009, 11:30 от Sagittarius

# 443
Здравейте момичета и момче !!!
пак съм в блатото на бачкане и работни проблеми
тази сутрин кантара пак си играе с моето настроение и показа 69,6 демек +1,2 кг .... но нямам време и нерви да се ядоствам и да изследвам откъде е това кило + ...
БЛАГОДАРЯ на всички момичета които поздравиха мен и дъщеря ми за вчерашния и имен ден .... ОБИЧАМ ВИИИИИИИИ !!!!!!!!!!
ХУБАВ ДЕН НА ВСИЧКИ !!!!

# 444
Сагитариус благодаря ти за разбирането Heart Eyes,много ме  е яд на мен ,не само не успях да си постигна целта,ами съвсем се отдалечих от нея EmbarassedПри тебе как вървят нещата?
Вани Ник HugЧестит имен ден на патерици,пожелавам ти още много постигнати цели!
Тунунг не мога да се въздържа да отбележа твоите постигнати резултати,шапка ти свалям  bouquet
Кри ти си пример за всички тук,с твоята борба и упоритост няма как да не ги сбориш качените килограми Hug
Аз си хапвам пилешки филенца и кисело мляко за десерт,междувременно съм изпила 1л вода.Все още не съм усетила нито главоболие,нито някави други неприятни ефекти,дано да е все така и за напред.

# 445
Саги Hug.
Ама кажи как я караш и ти.
Деси вал , добре дошла отново в отбора, не си сама , доста сме на поправителен , но знам че ще успеем Hug

# 446
  • Бургас
Привет на всички! Hug
Набързо да споделя моите мъки с 500 грама нагоре - надолу!Знам си причината,но друго си е да споделя с вас.Минах на 1П/1ПЗ и резултатът си е един и същ-след ПЗ -+500,след П -500 и все си седя на 64кг.А честно казано нямам вече търпение да стигна заветните за мен 63.И другото -почнах да си хапвам любимите за мен-киселички,но и солени кисело зеле ,трушийка и веяна риба и резултатът е налице-въртене около едни и същи кг.Е,той Дюкан си го е казал и понеже съм в отпуска и непрекъснато обикалям тук и таме-извън Бургас и на гости и при мен гости-продължавам 1/1-за по лесно и от другата седмица с почването на работа почвам и познатата схема5П/5ПЗ и се надявам да стопя килцето и да започна "трудната"трета фаза!
Филюдка,оползотворявам си активно отпуската,зареждам се с нови сили да започвам работа.Необходимо ми е! Heart Eyes
Туни ,не се скъпи де,кажи какви са другите начини да смъкваш през трета-направо си стопен на снимките на срещичката newsm78
....И..не се сърди на Тони!Ей!
Sagittarius,отдавна не съм те "виждала"!Определено липсваше!За много години и каквото си пожелаеш през тази година да ти се сбъдне! Heart Eyes
Лек и усмихнат ден на всички!

# 447
Ами...  newsm29
При мен нещата са меко казано зле. Влизането в трета ми донесе варираща горница от 1 до 3 кг. След това нещата със здравето на татко се объркаха тотално и когато всичко свърши бях само с 1.4 кг над теглото си. И тогава започна страшното...
Имам обяснение - стресът беше огромен, а последващата депресия - убийствена. Но дори това не ме извинява. Ежедневно необуздано, неконтролируемо, самоубийствено дори ядене на шоколад. За резултата от това ме е срам и от себе си.
Та от понеделник се взех в ръце, временно във втора - вече унищожих част, но имам 3.8 кг още до влизането си във форма. Те това е. Признах си. Бой по тъпата тиква!
Санни3  Hug

Последна редакция: чт, 08 яну 2009, 12:25 от Sagittarius

# 448
Здравейте, ето ме и мен, да споделя днес ми е 4ти ден ударен период.......нито килце надолу, не е мръднал кантара, но се усещам по- слаба, по-лека, без корем, незная...за първи път я опитвам диетата, мисля да ги направя 5дни ударни и после 2ри етап, но това че няма и грам надолу ме обезкуражава доста...а съм стриктна, трици чудеса...но умирам за  сладко и солено...има ли някой на същото положение, а пропуснах в момента съм 59кг. - целта е 52...

# 449
Дружинкаааа..... обичам ви......  Hug
Пак съм тук Mr. Green, ... но дали ме помните още  newsm78 Ей, Панталей Пътник се завърна след 20тина дена отсъствие Flutter; четох... най-вече по диагонал и пак 2 дни ми отне...  ooooh!
И макар че месеца почти преполови, да си кажа - Честита нова 2009 година! Пожелавам ви от сърце на вас и вашите семейства от всичко хубаво по мнoгoоо и всичките ви мечти и желания да се сбъдват (ей, внимавайте какво си пожелавате)!
Поздравления на патерица за всички празнували рожденни и именни дни, месечинки, минуси и прочие хубави поводи през последните 3 седмици (а те са страшно много, няма да мога да ги изброя)  newsm51

Видях давали сте отчет, та и аз да рапортувам Mr. Green: Много, ама много ни беше хубаво у дома в БГ при роднините и приятелите, заредихме се с много положителни емоции  (дано ни стигнат до Великден Peace), получихме с милото толкова много комплименти за промяната, повечето ни приятели, с които се познаваме още от ученическите ни години, бяха направо като гръмнати   Mr. Green Сега разбирам, какво сте имали предвид, като пишехте за това как реагират хората, които не са ви виждали от преди режима. Peace
Но... както се знае празниците и гостуването са свързани с много и то ежедневни трапези...  ooooh!  Crazy А заради това че сме били непрекъснато на някъде и режима съвсем отиде по дяволите - трици отвреме-навреме Naughty, вода - кой знае колко Naughty, протеинов четвъртък - само един... ooooh! И резултата е: при мен без поражения Peace, може би около 0.5кг плюс, но това по-скоро ме радва Mr. Green (и аз като Весито искам мъничко да кача), но... при моя дюканец-третофазник ГГЗ-то си каза тежката дума - +5кг  #Cussing out  #2gunfire  ooooh!  и сега е на на поправителен...

EDIT:
Ха, днес съм имала и месечинка - 4 прекрасни месеца с вас и режима-чудо на Дюкан!  Sorry, нямам нищо за черпене в момента, пък и поста ми е и без това километрически, затова изберете си вие нещо по ваше желание, а от мен сметката  Wink и по една целувка lovekiss  !

EDIT2:
Сега видях, че като съм писала първия edit съм си изтрила част от поста  ooooh! (кво да се прави - голяма бяла птица съм и това е Crazy ) и сега пак дописвам:
Единственото нещо за което съжалявам и то много от отпуската е, че пропуснах спонтанната софийска среща Cry, защото ... с моя карък аз пък бях в прованса точно по това време Crossing Arms. Филюдка, благодаря ти , мила, че ме информира  bouquet, а и толкова ми се искаше да дойда, но явно така ми е писано - само да ви чета и гледам на снимки...  Sad
Весито, оздравя ли вече, хейде бързичко да си върнеш 2те килца и никакво боледуване повече  Heart Eyes  Hug  Hug
feelgood, честито ти дълго чакано минусче, миличка, и още много-много през тази година  Heart Eyes  Heart Eyes  Hug
waq, къде си, мое мило немско другарче, не видях да си писала напоследък, надявам се да е всичко наред при теб  Heart Eyes  Hug  Heart Eyes
Момичета, въпреки че си изкарахме чудесно през отпуската... ми липсвахте Embarassed. Много прегръдки и целувки за всички вас! Обичам ви!  Heart Eyes  Hug
Добре дошли на всички нови момичета и успех!   bouquet

Последна редакция: чт, 08 яну 2009, 15:19 от blumchen_fee

Общи условия

Активация на акаунт