След Нова година наплив най-голям има естествено при чичко Дюкан(142)

• 27 998
  • 584
  •   1
Отговори
# 450
  • Варна
Здравейте  Simple Smile Искам да ви попитам само нещо. В Метро видях, че продават Зародиш пшеничен стабилизатор. Като го гледам май ще върши същата работа както пшеничените трици, но вие ще кажете? Състав:пшеничен зародиш, 100гр. съдържат: до 45% въглехидрати, до 35% белтъчини, до 10% мазнини, Витамини А, В!, В2, В3, Е, РР, 4% минерални соли, 382 килокалории. Подобрява обмяната на веществата, засилва имунната система на организма. Стимулира  жизнеспособността. Успешно може да се включи в диета при хора с наднормено тегло. Пшеничния зародиш е лесно усвоим хранителен продукт, който може да се приема смесен с прясно мляко, плодов сок или нектар. Консумира се в дози 1-2 супени лъжици на ден. Пожелание дневната доза може да бъде увеличена. Полезен е при авитаминоза, пролетна умора, възтановяване след операция или продължително боледуване. Пшеничния зародиш е натурален продукт с висока биоологична стойност. Може да се влага в различни печива, кулинарни смеси и пълнежи, млечни и зеленчукови супи.

Не видях да има отговор  newsm78 Да кажа аз тогаз:
Двете работи нямат нищо общо!!! Зародишът няма нито хранителния състав, нито функцията на триците!!! Абсолютно нережимно и ненужно - след операция хората ги "охранват", а ние искаме тъкмо обратното.  Peace

Sagittarius , keep smiling!  Hug Ще се оправиш малко по малко. С килцата даже по-бързо, отколкото с другото.  Hug

# 451
аз искам да питам за втората фаза
когато се почне ПЗ - може ли соеви кълнове или това си се брои че си е "дъртата" соя Simple Smile и си е нережимно?

# 452
До "ВСИЧКИ" - Снощи най-сетне взех снимките от Нова Година.. Ето - гледкайте: Натисни точно тук

До "Sagittarius" - За да не допуска друг, моята грешка Wink А за Шеф на журито не ставам, че съм пристрастен към една от участничките..

До "desi_val" - Зима е! Не си сваляй шапката, да не настинеш..

До "sanny3" - Не се сърдя на никой Wink И няма тайни за отслабването.. повечко "П" хапвам и това е Simple Smile

До "mimi sh" - Имаш много малко за сваляне, затова не виждаш резултат на кантара. Трябва упоритост.. може и по 1 килограм на 2-3 седмици да сваляш.

# 453
mimi sh , не се притеснявай, че няма минус, съвсем скоро съм сигурна, че ще изненада дори и теб, само продължавай стриктно на режима и пийвай водичка! Аз съм почти със същите кг като теб, само преди да почна режима бях добавила 1 кг, след 3-дневно празнуване на 8-ми декември  Embarassed Както вижаш от лентичката - за по-малко от месец вече съм постигнала половината си цел! Не се съмнявай, дали си на правилния режим - действа и когато имаш по-малко за сваляне! Надявам се да се отбиваш по-честичко при нас!  Hug

# 454
Здравейте:), няколко дни не съм писала и реших днес да се отчета, започнах с 68 кг., днес ми е 6ти ден /последен/ на П и съм - 3 кг Simple Smile, надявам се така и да продължа славно с ПВ.
Всеки ден ви чета и се стимулирам от вашите успехи и симки- БЛАГОДАРЯ ВИ!
Да споделя за живеещите в СФ, вчера намерих в Мола на Стамболийски, кис.мляко на РОСА  0.1%- пише без консерванти, пробвах го, много е хубаво, може отдавна да го има, но аз не съм го виждала, а и не прочетох тук, някоя от вас да го е ползвала, та може да го опите.

emilia.st - с теб сме започнали от едни и същи кг, ти колко свали?
УСПЕХ И МНОГО МИНУСИ ДО КРАЯ НА СЕДМИЦАТА И ДА СЕ ХВАЛИТЕ ЗА ПОСТИЖЕНИЯТА!:) Hug

# 455
Да споделя за живеещите в СФ, вчера намерих в Мола на Стамболийски, кис.мляко на РОСА 0.1% - пише без консерванти, пробвах го, много е хубаво, може отдавна да го има, но аз не съм го виждала, а и не прочетох тук, някоя от вас да го е ползвала, та може да го опите.
lusita ,аз тъкмо си довършвах кофичката кисело млако на Роса 0.1% и прочетах твоя пост.Днес си го купих за първи път и въпреки че започвам с диетата от понеделник,реших да го пробвам.И на мен много ми хареса.Търсих и разни тайни надписи като при Културата,но не намерих.Дано не е поредната заблуда.А иначе вие кои млека предпочитате?

# 456
Здравейте и от мен.                                                                                
ТУНИНГМАНИЯ-Разгледах ти снимките.Имаш невероятни постижения!Моите поздравления!Направих снощи експеримент и ми се потвърдиха думите,че от телешкото качвам-днес съм+100гр.Вече ще го избягвам.И тъй,като ми отговаряш на въпросите,мога ли да си позволя да ти задам още един?Според теб за ПЗ коя комбинация е по-подходяща дя преобладава-Сготвено ястие с месо,сос и зеленчуци,или месо със сурова салата и сурови заленчуци?Имаш ли лични наблюдения?Благодаря ти предварително!                                                                                                                

# 457
sanny3, пожелавам ти да свалиш бързичко едното кило дето ти е останало и да влезеш в трета  Hug
Туниии, хубави снимки  Hug. Едно нещо обаче ми хареса много  Laughing. Ето това http://www.tuningmania.org/all_another_things/new_year_2009_phot … 009_photo_202.jpg. Как е правено това чудо  Shocked. Мммммм, много вкусно изглежда  Simple Smile
Лусита, сасс, млякото РОСА  е хубаво  Peace. КУЛТУРАТА ми беше обаче доста по-вкусна  Crazy. Нищо че пише разни неща с дребни букви, аз си ядях само от него и едно друго ГЕРМА, пак си свалях без проблеми  Peace

# 458
  • Варна

Елена82,
      честит рожден ден!
Бъди все така нежна и красива, и още - здрава и щастлива!!!

И хайде на среща!

# 459
Виждам, че вече се завръщат всички. Само Бебка Thinkingоще я няма.

Ейннцц!Тенкс РАДАА ,че си сетила за мен   bouquet!Аз само чета ,щото  Crossing Arms така.
Аз иначе по празниците не можах да се сдържа и беше голямо освинване ,но си стоя на 65 и не мърдам ни надолу, ни нагоре,но при количеството изядена храна ,съм много горда.И с Мъжо така стоят нещата,сега си хапваме рибка и пиле и така....

# 460
Дори – толкова си права... Затова първата стъпка е да се взема в ръце  Heart Eyes
Майлс – със соевите кълнове работата за мен е сложна. Книгата мълчи по въпроса за соевите продукти. Дюкан обаче разрешава Тофуто (протеини 16.1, въглехидрати 3.8, мазнини 4.5, ккал 120.1). Ако хранителните стойности на соевите кълнове са тези, бих се осмелила да хвърля една лъжичка в салатата си в ПЗ дните. Без обаче да съм сигурна. Иначе ползата от тях е неоспорима.  Peace
Туни – да позная ли до 3 или ще си признаеш пристрастията... А снимките – видях те, рагу такова! И палачинковата торта, и чевермето... А, и мацки някакви имаше!  Wink
Лусита – не е зле млякото, аз го купувам заради ужким лактобацилус булгарикус, ама кой ги знае... Иначе останаха няколко кофички в хладилника, и месец след това им нямаше нищо. Та ще ме прощават че са без консерванти.  Thinking
Хайде сполайте ви, аз далдисвам в рецептите за някой нов режимен сладкиш.   chef

Последна редакция: чт, 08 яну 2009, 14:50 от Sagittarius

# 461
  • София
 Simple Smile Здравейте!
Тунинг, не мога да не се включа и да не те поздравя за страхотните резултати! Наистина браво!!!   bouquet А солената торта и мен ме заинтригува...   chef
Да ви кажа вчера пробвах един десерт с извара, яйце, понеже стана доста редичко ръснах и малко трички, ванилия и подсладител и в тефлоновия тиган станаха супер десертчета /с лъжица ги сипвах, малко безформени, но като ги натиснеш с решетъчната, станаха супер/.
По едно кафенце...

# 462
Може ли 2 литра кола лайт на ден ... или трябва задължително да има ВОДА  Rolling Eyes

# 463
Може ли 2 литра кола лайт на ден ... или трябва задължително да има ВОДА  Rolling Eyes

# 464
момиче здравеите на мен днес ми е доста криво от 6 дни съм на Дюкан и съм абсолютно стриктна до вчера кантара показваше-2 кг и всичко беше супер ,ама от вчера +1.2 и незнам от къде дойде и не мърда  smile3518 smile3511,имам и голям проблем с оперативния отдел 00- smile3550 Toilet,направих си млечна баница-яйца4 бр,кофичка мляко,извара 300 гр,подсладител 3 л,и полувин лъж.сода нарязах го на 12 парчета изядох само едно  newsm78 newsm78 newsm78-нали е режимно и още дане би с кис.мляко да прекалявам хапвам по 1 кофичка на ден -е незнам кажете моля ви къде е проблема ?????

Общи условия

Активация на акаунт