И през новата година, заедно ще е АПРИЛската дружина!!!

• 14 611
  • 288
  •   1
Отговори
# 120
Честито име на всички именницииии (то мина 00:00 часа, ама все пак)   bouquet

Еленче какво ще става на 14-и бе душа? Да няма да ходят хората да подпалват де що има депутат, че то вече на нищо не прилича т'ва. Голди просто незнам как се оправяте Sad И ние сме на тръни и само ходя проверявам топлата вода дали има или няма  #Crazy Днес гледах новините- положението е доста сериозно, повече от колкото предполагах. Щом в Пирогов отлагат плановите операции, предприятия се затварят и сума ти и училища са във ваканция положението не е добре...И като включим и световната финансова криза, 2009-та я почваме просто "идеално". ма стига съм мрънкала, и т'ва ще преживеем. Особенно нашия набор, дето сме "децата на прехода" к'во ли не мсе видели за 30гд, та една фин.криза и един газ ли ще ни уплашат  Naughty Уф мн се раздрънках  Crazy Лека нощ на всички.  Hug

ПП- Аз пак си върнах ника, ама се чудя кой от двата да си оставя, на вас кой повече ви харесваше?

Последна редакция: чт, 08 яну 2009, 01:26 от Aquariel

# 121
  • Варна
А добро утро!  morning

Аз от 6:30 съм на крак, но едва сега имам време да си изпия кафенцето пред компютъра.

Голди съчувствам ти, мила, за положението с парното.  Hug Дано се оправя бързо  тази криза Praynig

Не мога да разбера как министъра вчера уверяваше, че криза нямало, че парното за бита нямало да се спира. А пък днес вече на много места е спряно .  #Cussing out
Днес сутринта в преглед на печата ми се мярна едно заглавие, че родилките вече си носели печки-духалки за болницата. Представяте ли си  #2gunfire

А помните ли режима на тока в началото на 90-те - 3 към 1 ?

Aquariel На мен ми харесва най-много "Мирка"  Heart Eyes  Hug

Хелен немой се хваща на хорото да я държиш за ръце да прохожда, че после ще има да ревеш от кръст.  Grinning Аз хич даже не искам да прохожда скоро- - тъй някъде около годинка ми се иска, нека е по-стабилна, че голямо падане ще падне.
Големите ми проходиха на 10 месеца обаче, без да съм ги натискала, та да видим..  Thinking

Миленче Що така си отслабнала? Не те ли хранят твоите?  Hug

Последна редакция: чт, 08 яну 2009, 08:41 от Ясмина

# 122
Ох, слушам го другаря Христосков по БТВ-то на културата и нищо не вдявам......
 На 14-ти нали ще има протест (или нещо подобно)-май през интернет тече кампания да се вдигнат всички заспали в тая държава.....,но като знам какви сме.......а и например аз не мога да ида до София за да протестирам.....това ме навежда на мисълта-вие интересувате ли се от политика? Аз по принцип не искам даже и новини да гледам и ако не е моя мъж няма да го правя. Толкова ме е яд на безсилието на обикновените хора. Не знам дали гледахте във вторник мисля беше предаването на Милен Цветков и пускаха един клип с разни политици и как България е единствената държава със спрени евросубсидии и на последно място по жизнен стандарт в Европа....
 Нани, поясни ми че аз нещо не разбрах (за кой ли път, за кой ли път....) свалила си 17 кила от тия 20 или си свалила 3 и си станала 17???? Щото ако е първото........ #Crazy #Crazy #Crazy ще те викам за личен диетолог!!!!
 А Петя (Ценителката) са болнички от доста време и не могат да се оправят  Rolling Eyes, малките сменят антибиотици, Петя и мъжът й също са били болни......стискам им палци да се оправят колкото може по-бързо.
 И сега един въпрос за детето-моля ви се кажете ми как да го накарам да спи завит-има ли друго дете, дето да мрази завивки? В момента, в който усети че е завит и веднага избутва с крака всичко и ако имам неблагоразумието пак да го завия се събужда и почва да пищи.....

# 123
Добро утро!
Ние сега ставаме,направих си кафе...
Aquariel от двете повече ми харесва  Peace напиши се Мирка,че по лесно!
Емма със спален чувал не става ли бе душа?Даниел само така спи Peace И аз не я обичам политиката,не я разбирам тази "игра" Whistling

# 124
Добрутро и от мен  Hug
Аз си изпих кафето и отивам да събуждам беба, че режима ни пак ще отиде на кино...
Емма, и Цвета спи само в спален чувал, иначе не се задържа завивка върху нея.

# 125
Добро утро и от на  Simple Smile

Aquariel На мен ми харесва Aquariel  

За парното много гадна тая работа за тоя газ ужас тая криза ще ни съсипе ,направо незнам  ooooh!
Цитат
Днес сутринта в преглед на печата ми се мярна едно заглавие, че родилките вече си носели печки-духалки за болницата. Представяте ли си   
ЕЕЕ не само това остава да тръгнеш за болницата и с печчкаа  Shocked

# 126
  • Добрич
Добро утро!

Аман от политици,който свари се упражнява да управлява.Не ме вълнува вече какво правят,той А.Константинов си го е казал..."маскари"Истината е ,че днес трудно се живее в тази"държавица"

Акварелче,харесва ми Акварелче Grinning

Ема,можеш да ме назначаваш-от 20 излишни съм свалила 17 Peace

При нас варианта също е спален чувал.

# 127
А добро утро!  morning

Аз от 6:30 съм на крак, но едва сега имам време да си изпия кафенцето пред компютъра.

Голди съчувствам ти, мила, за положението с парното.  Hug Дано се оправя бързо  тази криза Praynig

Не мога да разбера как министъра вчера уверяваше, че криза нямало, че парното за бита нямало да се спира. А пък днес вече на много места е спряно .  #Cussing out
Днес сутринта в преглед на печата ми се мярна едно заглавие, че родилките вече си носели печки-духалки за болницата. Представяте ли си  #2gunfire

А помните ли режима на тока в началото на 90-те - 3 към 1 ?

Aquariel На мен ми харесва най-много "Мирка"  Heart Eyes  Hug

Хелен немой се хваща на хорото да я държиш за ръце да прохожда, че после ще има да ревеш от кръст.  Grinning Аз хич даже не искам да прохожда скоро- - тъй някъде около годинка ми се иска, нека е по-стабилна, че голямо падане ще падне.
Големите ми проходиха на 10 месеца обаче, без да съм ги натискала, та да видим..  Thinking

Миленче Що така си отслабнала? Не те ли хранят твоите?  Hug

Ясмина, хранят ме, ама аз нямам никакъв апетит.Това неспане нощно време ми  е...а  майката. Док категорично ми забрани да пия кафе ( а аз пия индустриални количества , за да мога да издържа през деня ) , каза , че тотално съм се обезводнила ( не можа да ми напипа пулса ) и ми изписа едни хапчета (тонизиращи ). Пък да видим. А иначе у нас храна има предостатъчно.

Акварел,харесва ми Акварел
 Hug

А , помня го режима на тока , ама младите майчета не го помнят.

# 128
Добро утро и от нас!
Моето бебе не иска да спи нито през деня,нито през ноща.Незнам какво да го правя.
Иначе спи в спален чувал и няма проблеми.

Относно килограмите- като забременях бях 55кг. отидох да раждам в болницата 80кг. като ме изписаха бях 70кг.. Докато кърмих свалих още 5кг. и аз незнам как и застопорих 6 месеца на 65 кг. и като влязохме с наско в болницата за 4 дена свалих 5кг. от тормоз  #Crazy . И сега съм 60 и ми стават дрехите от преди да забременея,но ще се опитам да си възвърна формата.
Не се притеснявайте ще станем както напреди!!!!!! Simple Smile

# 129
  • Бургас
Добро утро Hug
Роси, мерси за комплиментите Blush
При нас има добра и лоша новина за топлата вода. Добрата е, че спирането се дължи на авария, а не на кризата поне засега. Лошата е, че аварията е толкова голяма, че е наложила спирането на парното и водата на целия град и не се знае колко време ще отнеме оправянето и Tired Та така, днес пак ще мъкна тенджерите Crazy
Да си похваля щерката, че вчера беше така добра да изяде всички буламачи, които майка и и приготви. Без възражения си хапна пуешката крем супа за обяд и следобед киселото мляко с банан и бисквита Party
Сега отивам да и приготвя крем супа от моркови, дано желанието и да яде домашни манджички не си е било само за вчера Sunglasses
Акварелче, на мен Акварел си ми харесва много. Не знам дали причината е, че съм си свикнала така от самото начало, но даже и като беше с другия ник, пак ми идваше отвътре да си те наричам Акварел Blush
Ясмина, аз помня режима на тока. В този период татко ме научи да играя табла. Всяка вечер играехме табла, карти и монополи на петромаксовата лампа Laughing

# 130
Ей, добрах се и аз до отчетни  ooooh!

И Сами беше болен, но вече е по-добре, много мерси за инфото и подкрепата (знаете кои сте  Hug ).

Да се похваля, че и аз почнах Дюкан-а и вече съм - 3, а понеже имам малко за сваляне мислех, че ще е по-бавно. Изобщо не ми пречи този начин на хранене, а напротив, много ми допада. Мисля само още 3 кг. някъде ще са достатъчни, за мен е важно че си закопчах ботушите  Wink.

За парното нямам думи, дано бързо се оправят нещата, много училища не учат вече. Sad

Поздрави на всички, ще дописвам като ви прочета. Hug

# 131
  • Варна
Нели как е Наско? В крайна сметка каква се оказа диагнозата му?

Голди когато имаше режим на тока се събирахме у едни комшии - те имаха печка с дърва. И там около 5-6 деца играехме на карти, монопол и др. Тогава ми изглеждаха много романтични тези вечери на свещи, ама сега....  #Cussing out
И като сме на вълна спомени - помните ли километричните опашки за протокали и банани по Нова Година, ами купоните? Колкото и да ни е трудно на моменти, сега поне магазините са пълни  Peace

Кремсупата от моркови с какво я сгъстяваш?

Невена вчера опита за първи път пилешко месце и много й хареса. Направих й го със спанак, картофи, моркови и магданоз.

Миленче ами през деня хич ли не дремва Коско? Не можеш ли да лягаш с него да си почиваш? Нощния сън не може да се замени, но все пак е нещо.
 Аз пие две кафета - едно сутрин и едно следобед, но след вчерашните нощни изпълнения на Невена сериозно се замислям дали да не спра кафето следобед - до 23ч. не можем да я укротим в хоризонтална позиция, даже и не искаше да суче - само се катери, хили се и се изправя, доста нахална е станала напоследък.

# 132
Ясмина диагнозата на Наско се оказа Бета-таласемия, според лекарката в плевен е тежката форма, но няма видимо никакви симтоми и като направел 2г. ще му правят отново електрофореза и тогава ще каже със сигурност.

Но мисля да отидем до софия в токуда за мнението на друг специалист.

# 133
Ехмея - радвам се, че е добре Самито! Hug Дано и Ценителкови бързо оздравяват! Голди - как така авария, като вчера казаха по ТВ-то, че в Бургас парното е спряно заради газта newsm78 ... Но то сега е един урожай за журналистите и всеки си бае квото си знае - ако слушате едновременно правителствената Канал 1 и Ре-ТВ напр  - абсолютно различна информация...Ама то така или иначе у Голди студено - дали авария или Русия врътнала кранчето на Киевско - все ___    Мирка - АкварелPeace Другото е просто супер дълго - докато го напишеш - аз затова Вятърничевата ти виках...Сега излизам малко из квартала - вчера бутах ТанкИнгланд в гадните квартални улици изпълнение със сняг - непроходимо ви казвам...
Момичета - я подновете пак темата за летните колички - има ли такива които стават за легнало положение ? Каквит екстри трябва да  се търсят? Особено многодетните мами - моля ви , пишете!

# 134
  • Бургас
Ясмина, и на мен тогава ми се струваше много романтично, ама сега хич не ме избива на романтика като си помисля, че се отказахме да слагаме камина, начаткахме ламинат навсякъде, а сега вероятно ще се наложи да слагаме печка с дърва и ще ос...м пейзажа Mr. Green Иначе от ония години си спомням как нашите ме събуждаха в 5 часа като тръгват за работа, за да ме оставят в магазина да се редя на опашка за свинска варена и евентуално шпеков салам в добрите дни Mr. Green
Крем супата я сгъстих с един сухар, дано я яде Thinking
Хелън, аварията възникнала заради намаленото подаване на газ наистина, но е гръмнал някакъв компенсатор, който е оставил целия град без топло. Нищо не разбирам от проблема, само знам че не мога да си измия децата като хората #Cussing out
Спанак и аз мисля да направя тия дни. А, Ясмина, ти пасира ли го  newsm78 Все си мисля, че Дима вече трябва да яде и непасирани храни, но само като усети нещо по-едро и стиска устата Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт